Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lepetane

4 odgovora na temu

#1 Madjaste

turista

• Član
  • Poruka:89

Napisano: 11. Aug 2011 - 10:45

Da li je neko letovao u ovom mestu? Kakvi su utisci? Ono sto znam je da je mesto jako malo, bez nekih posebnih plaza, vecinom ponti, ali me odusevljava to sto je moguce naci smestaj preko puta mora(u prvom redu kuca), pa je pogled prava uzivancija. Da li ima restorana? Ima li mesta za setnju, ili je taj put pored mora gde prolaze automobili jedini izbor?

#2 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:369
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 16:37

Meni je Lepetane bezveze ukoliko mislis na mesto gde se ukrcavaju trajekti za preko zaliva Boke? Nema nesto posebno, i mirno dosadno mesto... Ako ti je za pogled na more barem u CG jos mozes da nadjes jeftin smestaj sa pogledot na more :)

#3 dimitrije

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:276

Napisano: 11. Aug 2011 - 21:13

Ne bih preporučio ovo mesto za letovanje,možda samo kao ,,bazu"iz koje bi odlazili u druga mesta u Boki(ako ste kolima).
Glavno obeležje Lepetana su trajekti,koji idu tamo-vamo 24 časa,ukrcavaju-iskrcavaju automobile,prave buku i sve što ide uz to.100-tinak metara od trajekta u pravcu Stoliva može da se kupa ispred samih kuća i tik do puta koji vodi za Kotor na malim pontama,ali to baš nije neko uživanje,jer je sve jako,jako zbijeno i automobili ti prolaze tik iznad glave.100-tinak metara od trajekta u pravcu Tivta postoji uređena plaža,ali je pesak u vodi muljevit i nije baš za neko uživanje.
Nema restorana(samo jedan bircuz pored trajekta),nema mesta za šetnju,ali je Tivat relativno blizu,a tamo imaš dosta toga...

#4 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2011 - 21:52

Potpuno se slazem, nije to mesto za pravi godisnji odmor, pa cak ni zbog pogleda. Preko puta imate mnogo bolja mesta, Baosici, Djenovici itd, ali konkretno svim ovim mestima su mane plaze, male i skucene jos ako je guzva bude muke naci slobodno mesto. Veliki pozdrav.
Postavljena slika

#5 Madjaste

turista

• Član
  • Poruka:89

Napisano: 15. Aug 2011 - 13:27

Hvala svima na prenetim utiscima, svakako puno znace u fazi izbora destinacije. Uglavnom sam sumnjala u sve ovo sto ste pisali, ali sada kada je potvrdjeno, bilo bi bezveze ne poslusati iskusnije...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0