Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

neprijatno iznenadjenje

4 odgovora na temu

#1 vladadjole

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 10. Aug 2011 - 14:48

Bilo bi korisno kada bi neko dao nekakvo uputstvo kada se,ne daj boze, nekom pokvari automobil na halkidikiju.Da li mozda neko ima iskustvo sa majstorima??Dajte neki koristan savet!

#2 banebg

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:331
  • muški

Napisano: 10. Aug 2011 - 16:18

@vladadjole

najbolje AMS kartica medjunardonog osiguranja posto onda imash saradnju u inostranstvu.

ili uplata kratkorocnog putnog osiguranja (za kola naravno) u osiguravajucim kucama. Prosle godine je bilo 1-2700din zavisno od nivoa paketa. SKuplji paketi ti obezbedjuju transfer kuci, a popravka kola, slep i slicno sa druge strane itd...detaljnije informacije bolje u nekoj osiguravajucoj kuci (stranoj) :) jer ja sa nasim ne bih imao nista.

Ovu poruku je izmenio mikap: 10. Aug 2011 - 18:24
obrisan citat, direktan odgovor na post

#3 Zof

turista

• Član
  • Poruka:78
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 09:03

Pogledaj porukubanebg @ 10. Aug 2011 - 16:18

@vladadjole

najbolje AMS kartica medjunardonog osiguranja posto onda imash saradnju u inostranstvu.

ili uplata kratkorocnog putnog osiguranja (za kola naravno) u osiguravajucim kucama. Prosle godine je bilo 1-2700din zavisno od nivoa paketa. SKuplji paketi ti obezbedjuju transfer kuci, a popravka kola, slep i slicno sa druge strane itd...detaljnije informacije bolje u nekoj osiguravajucoj kuci (stranoj) :) jer ja sa nasim ne bih imao nista.

AMSS im 2 kartice, meka osnovna i druga koja pruza vise usluga

#4 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3610
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 09:08

Osnovna je prvenstveno za Srbiju i tu je uračunato šlepovanje do 20 km u oba pravca ,i još po nešto . Drgua je za inostranstvo i ima niz povoljnosti za nedaj Bože . Ja svake godine uzimam veću i uz nju dobijam i manju karticu . Trenutno preko on line prijave preko sajta AMSS može se uzeti velika članarina za 1800 din i stiže na kućnu adresu.
http://www.amss.org....=164&Itemid=166
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#5 wetmila

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 12:51

Moji prijatelji su pre tri godine imali saobraćajku na Halkidikiju. Nisu bili krivi, tip ih je na otvorenom sustigao i raspalio. Od odštete ništa, a šlep do NS su platili oko 1000 e. Ko nema kasko (koje može da potegne naplatu štete) obavezno neka uzme neko dopunsko osiguranje.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0