Naravno, to se slazem, i sama sam protivnik preteranog mazenja dece, nista njima ne fali da se ponekad malo "pomuce". Godinama sam kao dete letovala na Pagu u Hrvatskoj gde smo imali kucu, ostajali smo 2 meseca, a u kuci nismo imali ni struju ni vodu, bilo je bas divlje. Ne da nam nista nije falilo nego odatle nosim najlepse uspomene iz detinjstva. Brat i ja smo svakog dana isli na izvor po pijacu vodu, jedan tegli balon od 5 a drugi od 3 litre, i to smo se spustali nekom kozjom stazom do izvora, ja sam imala 6-7 godina, brat je 2 godine mladji, posle je dosao jos jedan brat koji je tada bio beba a jednokratnih pelena nije bilo. Znaci ne znam kako se moja mama snalazila i organizovala. Tusirali smo se vodom koja se skupljala u tzv. sterni ispred kuce, to je zapravo bila kisnica koja bi se tu nakupila preko godine, ujutru se voda sipa u bure i ostavi na suncu, predvece kad dodjemo s plaze stanemo u red a tata nas polije tom vodom

, ma haos zivi. Danas vecina misli da su na odmoru sa detetom neohodne i pelene za vodu, i sandale za plazu i jos sto cuda
Odoh u OT, ali me je ova prica inspirisala