Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Santorini

• Zaključana tema Tema je zaključana
7 odgovora na temu

#1 basso

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 01. Jul 2007 - 13:46

Prosle godine smo letovali na Santoriniju i odusevljeni smo. Evo nekih fotografija koje mogu da docaraju nase letovanje.

Ovu poruku je izmenio suki: 07. Feb 2011 - 20:10

#2 basso

backpacker

• Član

Napisano: 01. Jul 2007 - 13:56

Slika Oia

Priložene sličice

• Prikačena slika: Oia_73a.JPG

#3 basso

backpacker

• Član

Napisano: 01. Jul 2007 - 14:01

Oia:

Priložene sličice

• Prikačena slika: Oia_74a.JPG

#4 basso

backpacker

• Član

Napisano: 01. Jul 2007 - 14:08

Read beach:

Priložene sličice

• Prikačena slika: Red_beach_64.JPG

#5 basso

backpacker

• Član

Napisano: 01. Jul 2007 - 14:46

Postavljena slika

#6 meda

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:205
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2007 - 13:26

Jesi li bio bas na Santoriniju ili si isao na izlet sa Krita. Ako si sa Krita isao molim te reci mi kolika je cena izleta i sve sto je vezano za izlet?

#7 basso

backpacker

• Član

Napisano: 04. Jul 2007 - 14:04

Letovali smo na Santoriniju, ali smo pre tri godine letovali i na Kritu. Izlet Santorini-Krit je tada kostao 100 evra , mi nismo isli jer je bio jednodnevni izlet sa 8 sati na brodu pa nam se nije svidjalo. Santorini je fenomenalan i sigurno je malo par sati provesti na njemu.

#8 gianna

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 10:48

Pogledaj porukumeda @ 4. Jul 2007. 13:30

Jesi li bio bas na Santoriniju ili si isao na izlet sa Krita. Ako si sa Krita isao molim te reci mi kolika je cena izleta i sve sto je vezano za izlet?

pre dve godine izlet iz Retimna je kostao 65 eura (doduse bilo je to u junu, ne znam da li u sezoni podignu cenu) takodje ne znam da li ima razlike iz kog mesta na Kritu se krece, verujem da ima.

trebalo bi u nasim agencijama da znaju cenu posto se izleti uplacuju preko njih ali kad stignes na destinaciju. Mi smo se tada malo raspitivali pa nismo uplatili preko nase agencije nego tamo na licu mesta - prosli smo desetak eura jeftinije.

Izlet je nezaboravan, mada najveci deo vremena provedes na brodu. U Firi si nekih 3 sata, nema puno vremena ali ipak dovoljno za setnju i kaficu uz najbolji pogled na svetu sa kaldere!!!!

ako hoces da jos obidjes Akrotiri to je dodatnih 30-ak eura, a pretpostavljam da si onda u Firi ni pola sata.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0