Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lefkada u 8 koraka

• Ne možete pisati na ovoj temi
24 odgovora na temu

#16 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 03. Aug 2011 - 19:09

petraki, nadam se da su me razumeli svi sa nazivima plaza, posto ja ne znam Grcki vec sam pisala kako je u karti Eng.prevedeno, osim Blicho, jeste Vlicho i to cu ispraviti. ;) Svaka cast na tvom znanju grckog :) sad cu ispraviti te slovne greske :lol:
Za cene sam mislila da napisem neki post vise, ali evo slicica pa uporedjujte sami. Na tim plazama ja sam uzimala veliku vodu i sendvic.
Porto katsiki

Postavljena slika

Kantina na Kavalikefti
Postavljena slika

Sto se tice parkinga na Porto Katsiki, cim se spustis sa jednosmerne ulicice, sa desne strane ima jedan zemljani koji je jos u zici, pa naredni je sa leve gde su parkirali kamperi. Kasnije tek idu ta dva o kojima je petraki pricao.

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 10. Aug 2011 - 15:49

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#17 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 03. Aug 2011 - 19:30

Pogledaj porukupetraki @ 03. Aug 2011 - 18:10

(na fotografiji si prikazala Amuso a napisala da je to Kastri)

Ti si bila kad je dugodnevica ;)

Kada se sidje na tu plazu iz nje smo produzili i naisli na ovu manju gde je i taj veliki privatni posed sa leve strane (i on ide direktno na nju), jos malo iznad je kamp. Savrseno sam bila ubedjena da je to tako, jer je na karti tako oznaceno. Doduse, u tom zalivu Castri ima 4 plazice. Mi smo bili na te dve. Kako se zove onda ona manja bliza kampu?

Dan je duzi u junu, a na slikama je i vreme na koje dodajte jos jedan sat.

#18 petraki

turista

• Član
  • Poruka:69
  • muški

Napisano: 03. Aug 2011 - 20:09

I ja sam imao nedoumicu da li treba još dalje da se ide, pošto mi je navigacija pokazivala da sam stigao. Pitao sam konobaricu u kafiću preko puta (kafić se zove Τ' ακρογιάλι što znači "Plaže") i ona mi je potvrdila da se nalazimo na Amuso-u, a i na meniju je pisalo. Posle sam video i na nekoj tabli pored ulaza na plažu da piše Amouso. Ne znam. Moguće je da se sve 4 plaže zovu jednim imenom.

Evo cenovnika za Egremni:

Postavljena slikaPostavljena slika

#19 petraki

turista

• Član
  • Poruka:69
  • muški

Napisano: 03. Aug 2011 - 20:11

Na Porto Katsikiju je najjevtiniji frape u poslednjoj kantini do plaže. Cene su različite od jedne do druge.

Ovu poruku je izmenio petraki: 03. Aug 2011 - 20:11

#20 knight

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:232

Napisano: 05. Aug 2011 - 17:41

odlican putopis :D

#21 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 06. Aug 2011 - 06:52

Bravo, Info :klap:
Bice mi od pomoci obilje informacija :)
I ja primetih kako je jeftin frape na PK...

#22 Ratimirka

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 01. Sep 2011 - 08:41

Pogledaj porukuInfoputnik @ 03. Aug 2011 - 00:47

Ovu precicu sam bas zato i opisala gore, skracuje oko 8 km, a skretanje je prvo, jedino i neobelezeno u lakat ulevo. Na mapi koju je mikelis postavio na temi o mapama, ovde na podforumu Lefkada videces jedan zeleni put, posle njega je taj, obelezen belom bojom i ide za Dragano.
Ne mogu tu kartu da pronadjem koju je mikelis postavio, moze mala pomoc :)

#23 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:369
  • muški

Napisano: 01. Sep 2011 - 14:53

E ovako, kad predjes Vasiliki i ides nagore prema selo Agios Petros prolazis niz sela i nakon 1-2 km je jedno jedino skretanje u levo, skrenes tamo i samo vozis po put koj je dobar ali nema zastitna ograda pa zato malo pripazi.Izlazi u selo Dragano gde na raskrsnicu opet skrenes levo prema Katsiki i Egremni... Ja sam mislio da cu promasiti ali nema sansa da promasis uzivaj :)

Auta koje su produzile pravo po duzim putem sligli na Egremni jedno 20 min. posle mene :) Ovde nema mn auta samo neko koje cuo i poneki lokalni grk :) Bogami za 8km kracenje u jednom smeru isplati se i vreme i gorivo :)

Ovu poruku je izmenio BojanMKD: 01. Sep 2011 - 14:57

#24 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 01. Sep 2011 - 21:34

Ratimirka, evo je i ovde izvucena. Mi smo je odstampali i odlicno nam je koristila

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 14. Jan 2012 - 23:02

#25 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 14. Jan 2012 - 22:51

Dva moja video snimka Porto Katsikija kada je relativno miran, mozda neko zeli da pogleda :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0