Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bukovicka banja

• Ne možete pisati na ovoj temi
2 odgovora na temu

#1 Dzurencici

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 27. Jul 2011 - 21:40

Planirali smo da do kraja leta odemo na par dana u Bukovicku banju. Da li neko moze da mi kaze koja je cena lezaja u privatnom smestaju.

#2 Petrovicka

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2011 - 09:14

Cene u privatnom smestaju su od 400 dinara dnevno ,malo dalje od centra sa zajednickim kupatilom, pa do 1500 din ceo apartman solidno opremljen bas u centru. Ima i skupljih apartmana koji su retko nesto bolji od ovih od 1500.Mi smo zakupili bili stan kod Prodanovic Bobana i u sustini smo zadovoljni.Mada to je jos uvek daleko od onih apartmana kakvi si mogu naci u Vrnjackoj Banji i Zlatiboru.

#3 TSofija

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 24. Aug 2011 - 15:43

Ja sam pocetkom avgusta boravila u Arandjelovcu, odnosno Bukovickoj banji i preko interneta sam se odlucila za smestaj u Vila Mili. Preporucujem svima u svakom smislu, jer je kuca na super lokaciji, opremljena je kao da ste usli u muzej. Stari, vredan i dobro ocuvan namestaj, docarace vam odmor jos interesantnijim. Moja soba je bila u znaku cara Dusana i carice Jelene, osecala sam se carski :))) Svaka soba ima kupatilo, koje je extra sredjeno i precisto! U delu dvorista ima letnja kuhinjica sa velikom terasom koja ima pogled na park banje i na kojoj je pravi odmor i uzivancija, svi gosti su mogli da koriste i tu smo doruckovali, pili kafu, sedeli i ceo dan je hlad. Isped je jos jedan parkic sa drvenim klupama i travnjakom, tako da i ko voli sunce mogao je da se sunca :))). Pored vile je takodje neki privatan smestaj Majur i tu za goste vila Mile moze da se ruca smo za 300 dinara! Mi nismo odmah shvatili kako funkcionise to sa klopom ali u principu najavite se tog dana ujutru kada planiraju sta je tog dana na meniju i to je to. Mi smo isli u obilaske i etno selo Vrtovi i vizije, tako da smo jeli samo jedan dan ali dobro je da mozete racunati i na rucaka za te pare. Auto smo takodje mogli da parkiramo ispred Majura. Vila Mila ima dva ulaza jedan je sa ulice iznad hotela Izvor a drugi je bas iz parka, tako da sve preporuke ko se odluci za odmor u tako zanimljivom prostoru. Mene je privukao zanimljiv izgled vile na slikama ali kada sam to sve videla uzivo nisam mogla da verujem svojim ocima da je tako neko u tom delu Srbije posvetio paznju i ulozio novac. Nadam se da ce se trud isplatiti. Sve preporuke.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0