Mada ne svidja mi se mesto gde se post nalazi(bio je poseban pa su ga prebacili ovde) cak sam i pisao administratoru...jer apartmani Theoxenia nisu u Vurvuru vec 10km pre...to je kao kada bi temu Athena palas stavili u Nikiti ili Neos marmaras...ako je moguce neka admini ostave ovo u temi Lagonisi beach gde cu ga i staviti pored ovoga radi lakseg pregleda...
Sto se tice apartmana...mi smo bili izuzetno zadovoljni...ukupno ih ima 9...tako da nije velika guzva...ceo plac na kom se nalaze je izolovan i veoma velik...cistoca na zavidnom nivou...apatmani cisti sa namestajem koji nije bas nesto extra moderan ali je sasvim ok...ako ste na spratu terasa je ogromna sa stolom i stolicama kao i strikom za ves...peskiri u apartmanima kao i posteljina se menjaju svakih 4-5 dana...u svakom apartmanu postoje mreze za komarce i na vratima i na prozorima...kao i salukatre...imaju i aparate protiv komaraca uz koje dobijete i tablete...za parking postoji nastresnica i auto stoji u hladu...bazen extremno velik i dubok sa skakaonicom...plus mali deo za decu koji je plitak...pored bazena wc i tusevi...oko bazena lezaljke i suncobrani...iza lezaljki deo za rostilj koji je odlican sa velikim stolom i svim priborom koji je potreban...pored bazena mali sank gde mozete uzeti kafu sokove i slicno ako zelite...a mi smo sami kafu donosili na bazen i to je ok...gazdarica koja je bila sve vreme tu je jedna izuzetno prijatna i ne nametljiva zena...sta god da je trebalo dobili bi smo...peske moguce ici na jednu malu plazicu koje je skroz ok sa peskom i sljunkom na ulazu ali bez ikakvih sadrzaja...i na lagonisi...koja se vidi sa terase...i koja je na oko 5min peske...u blizi je i talgo plaza koja je skroz urbana sa svim sadrzajima...lezaljke se ne naplacuju ako uzmete pice...kolima do nje oko 4-5 min
Sam objekat ima svoj mali mol i ulaz u vodu do kojeg se dolazi stepenicama iza bazena...ali ulaz u more nije uredjen i ima kamenja...mada moze da se kupa ako zelite...
http://www.halkidiki...xenia/index.htm ovde mozete videti fotke...a stavljam i ja jos koju...
dok smo bili tamo slikali su objekat i receno nam je da se pravi sajt za Srbiju...pa ce i to uskoro biti...sve u svemu odlican izbor za one koji nisu staticni na jednom mestu...sto je i sitonijanadlanu vec rekao