Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lagonisi beach

• Ne možete pisati na ovoj temi
13 odgovora na temu

#1 alexandarns

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 27. Jul 2011 - 15:45

kada sam tako lepo pohvaljen da napisem nesto :)

Mada ne svidja mi se mesto gde se post nalazi(bio je poseban pa su ga prebacili ovde) cak sam i pisao administratoru...jer apartmani Theoxenia nisu u Vurvuru vec 10km pre...to je kao kada bi temu Athena palas stavili u Nikiti ili Neos marmaras...ako je moguce neka admini ostave ovo u temi Lagonisi beach gde cu ga i staviti pored ovoga radi lakseg pregleda...

Sto se tice apartmana...mi smo bili izuzetno zadovoljni...ukupno ih ima 9...tako da nije velika guzva...ceo plac na kom se nalaze je izolovan i veoma velik...cistoca na zavidnom nivou...apatmani cisti sa namestajem koji nije bas nesto extra moderan ali je sasvim ok...ako ste na spratu terasa je ogromna sa stolom i stolicama kao i strikom za ves...peskiri u apartmanima kao i posteljina se menjaju svakih 4-5 dana...u svakom apartmanu postoje mreze za komarce i na vratima i na prozorima...kao i salukatre...imaju i aparate protiv komaraca uz koje dobijete i tablete...za parking postoji nastresnica i auto stoji u hladu...bazen extremno velik i dubok sa skakaonicom...plus mali deo za decu koji je plitak...pored bazena wc i tusevi...oko bazena lezaljke i suncobrani...iza lezaljki deo za rostilj koji je odlican sa velikim stolom i svim priborom koji je potreban...pored bazena mali sank gde mozete uzeti kafu sokove i slicno ako zelite...a mi smo sami kafu donosili na bazen i to je ok...gazdarica koja je bila sve vreme tu je jedna izuzetno prijatna i ne nametljiva zena...sta god da je trebalo dobili bi smo...peske moguce ici na jednu malu plazicu koje je skroz ok sa peskom i sljunkom na ulazu ali bez ikakvih sadrzaja...i na lagonisi...koja se vidi sa terase...i koja je na oko 5min peske...u blizi je i talgo plaza koja je skroz urbana sa svim sadrzajima...lezaljke se ne naplacuju ako uzmete pice...kolima do nje oko 4-5 min
Sam objekat ima svoj mali mol i ulaz u vodu do kojeg se dolazi stepenicama iza bazena...ali ulaz u more nije uredjen i ima kamenja...mada moze da se kupa ako zelite...

http://www.halkidiki...xenia/index.htm ovde mozete videti fotke...a stavljam i ja jos koju...

dok smo bili tamo slikali su objekat i receno nam je da se pravi sajt za Srbiju...pa ce i to uskoro biti...sve u svemu odlican izbor za one koji nisu staticni na jednom mestu...sto je i sitonijanadlanu vec rekao :)

#2 alexandarns

backpacker

• Član

Napisano: 27. Jul 2011 - 15:57

fotke su ovde...

http://www.putovanja...a/galerija/7676

#3 savanamm

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 29. Jul 2011 - 22:37

Ovo deluje sasvim Ok, ali ja sam upravo poslala upit za Lagonisi Beach Resort, koji je na samoj plaži. Deluje super, samo da vidimo kakve su cene...

#4 alexandarns

backpacker

• Član

Napisano: 30. Jul 2011 - 00:30

lepo je i tamo samo za razliku od teoxenie...nema bazena :)

#5 savanamm

backpacker

• Član

Napisano: 30. Jul 2011 - 16:23

Da, ali zato je plaža blizu!!! Ranijih godina nisam stigla da obiđem ovu plažu, ali čini mi se da su je neki forumaši ovde baš ishvalili...

#6 storhamar

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 30. Jul 2011 - 21:44

Lagonisi jedna od najboljih,ako ne i najbolja,pogotovu prepodne dok nije velika guzva,posto je opste poznato da grci posle podne vole da idu na plaze,sta cemo,moze im se.

#7 mamatic

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 01. Aug 2011 - 14:01

Tokom ovogodišnjeg dvonedeljnog odmora, najmanje 5 puta sam se kupao na Lagonisiju. Jedna od najlepših plaža na Sitoniji, malo divlja, ali ja baš tako volim. Moja ćerka od 6 godina je uživala, naročito zbog obilja školjki u plićaku. Kada sam odlazio sredinom juna uređivali su prilaz automobilima i predpostavljam da je to do sada završeno.

#8 savanamm

backpacker

• Član

Napisano: 01. Aug 2011 - 14:15

Nažalost, u Lagonisi Beach Resort-u više nema mesta za period od 20. do 30. avgusta, tako da ćemo morati da tražimo nešto drugo... Svejedno, sigurno ćemo obići ovu plažu!

#9 Balwan

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 01. Aug 2011 - 14:16

Nije zavrseno, i dalje je sve raskopano, ceka bolje dane :) Plaza je stvarno kao san i to sto je u pozadini sve raskopano ne menja tu cinjenicu.

#10 chiki

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 02. Aug 2011 - 10:52

Pogledaj porukusavanamm @ 01. Aug 2011 - 14:15

Nažalost, u Lagonisi Beach Resort-u više nema mesta za period od 20. do 30. avgusta, tako da ćemo morati da tražimo nešto drugo... Svejedno, sigurno ćemo obići ovu plažu!
Jel imate jos neki predlog za smestaj oko ove plaze?
U Teoxenia imate mesta od 24.8. 90 EUR-apartman dnevno.
Meni treba nesto od 6-8. avgusta.Pa ako je neko naisao na nesto nek napise. Hvala!!!

#11 savanamm

backpacker

• Član

Napisano: 02. Aug 2011 - 16:39

Iskreno, ja sada gledam da nađem neki hotel bilo gde na Sitoniji... Mada, gledajući hotele, lakše je naći nešto u prvoj polovini avgusta nego u drugoj, verovatno zbog nešto nižih cena!

Ovu poruku je izmenio mikap: 02. Aug 2011 - 23:11
obrisan citat, direktan odgovor na post

#12 mamatic

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 03. Aug 2011 - 09:27

Pogledaj porukuBalwan @ 01. Aug 2011 - 14:16

Nije zavrseno, i dalje je sve raskopano, ceka bolje dane :) Plaza je stvarno kao san i to sto je u pozadini sve raskopano ne menja tu cinjenicu.

Ma ni meni nije smetalo što je raskopano, samo bi bilo još lepše da srede parking.

#13 GavSa

turista

• Član
  • Poruka:52
  • muški

Napisano: 03. Aug 2011 - 14:26

Pogledaj porukumamatic @ 01. Aug 2011 - 14:01

Kada sam odlazio sredinom juna uređivali su prilaz automobilima i predpostavljam da je to do sada završeno.

Hm. Koliko sam čuo, nisu sređivali prilaz automobilima, oni nešto grade tu. Čak je bilo problema sa onima na gradilištu, dolazila je i policija jer su zagradili prolaz do plaže.

Da je plaža jedna od najboljih na Sitoniji za kupanje, to je tačno. Jeste divlja, nema ništa uređeno i morate sve poneti, ali je za decu FENOMENALNA, a bogami i za nas odrasle. Problem je samo uhvatiti hlad kod borova i naravno buldožeri i kamioni koji dižu prašinu. Ali smo se ipak vraćali na tu plažu.

#14 borisko

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 05. Feb 2012 - 10:20

dali neko zna cene za 2012 godinu sto se tice ovog apartmana

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0