Registracija automobila
Započeo/la: draganavv, 27. Jul 2011 09:07
6 odgovora na temu
Napisano: 27. Jul 2011 - 09:07
Evo upravo mi izlazi registracija.Juce sam cekala u redu u SUP-u i nista nisam uradila jer su nenormalne guzve,danas opet idem.Sledeci problem je,sto se nova saobracajna dozvola kazu ceka najmanje 20 dana,a mi na more trebamo da idemo za 10-tak.Kako preci u CG,nikako izgleda.
Jel to sigurno da se ne moze uci u CG sa onom potvrdom koju daju umesto saobracajne?Nema sanse da ce nova biti gotova do mora.Ovo je strasno stvarno da nista ne moze lako da se zavrsi
Jel to sigurno da se ne moze uci u CG sa onom potvrdom koju daju umesto saobracajne?Nema sanse da ce nova biti gotova do mora.Ovo je strasno stvarno da nista ne moze lako da se zavrsi
Napisano: 27. Jul 2011 - 14:46
Sto se tice guzve, najlakse je registrovati preko neke agencije( oko 1000 din)
Ja sam cekao 3 nedelje novu dozvolu .
Neznam sta da ti kazem.
Trebalo je ranije da registrujes(moze 30 dana pre isteka)
Ja sam cekao 3 nedelje novu dozvolu .
Neznam sta da ti kazem.
Trebalo je ranije da registrujes(moze 30 dana pre isteka)
Napisano: 27. Jul 2011 - 17:58
Tačno je da potvrda zamenjuje saobraćajnu dozvolu u Srbiji, ali pošto ne putuješ u Grčku ili Mađarsku, gde bi problem sa potvrdom bio jezik, predlažem da pitaš AMSS da li se sa njom može otići do CG. Pošto sam i ja registrovao kola preko agencije, za novu saobraćajnu je bilo potrebno sedam dana, pa predlažem da zoveš telefonom nekoliko agencija i pitaš da li mogu da ti srede i za saobraćajnu u što kraćem roku. Ovo se odnosi na Novi Beograd, a ne znam kako je u drugim opštinama.
Napisano: 27. Jul 2011 - 21:36
Мислим да Вам не би правили проблем на улазу у Црну Гору.
Међутим, кажете да имате још десетак дана.
Поуздано знам да је мој комшија прошлог месеца регистровао ауто и да му је саобраћајна дозвола била готова за 5 или 6 радних дана.
Међутим, кажете да имате још десетак дана.
Поуздано знам да је мој комшија прошлог месеца регистровао ауто и да му је саобраћајна дозвола била готова за 5 или 6 радних дана.
Napisano: 28. Jul 2011 - 10:38
Juce sam obavila registraciju konacno.Nova dozvola se sad ceka najmanje 2 nedelje jer su ogromne guzve.Pitala sam moze li ranije jer idemo na godisnji,rekli su mi da napisem molbu i da dodjem za nedelju dana mozda bude gotovo.Tako da to je to.
Napisano: 28. Jul 2011 - 10:53
Obavezno napisi molbu i ako imas vaucer, prilozi kopiju.
Drzimo ti fige.
Javi sta si uradila.
Drzimo ti fige.
Javi sta si uradila.
Napisano: 28. Jul 2011 - 11:17
Napisala sam molbu i predala......nemam nikakav vaucer idemo u CG
.Videcu u sredu sta ce biti
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0