I ja kao veliki "postovalac" grckog sirotinjskog paradajz-(zagoreli)reso-apartman turizma bih se ipak 10.000.000 puta pre odlucio da cvilim pred salterom za Grcku vizu nego za bilo koju low budget varijantu crne gore.
Uostalom, Google Earth, Bog za turiste, je tvoj najbolji prijatelj. Od skora je veliki deo crnogorske obale pokriven, pa mozes videti kako plaze, tako i mnogobrojne fotografije, obzirom da je Google "kupio" i cuveni Panoramio, pa je svako, i najmanje crnogorsko mesto ilustrovano mnogobrojnim fotkama plaza i ostalih prirodnih lepota.
Tako ces recimo videti da plazu u canju deli na dva dela fenomenalni fekalni kanal, namenjen prvenstveno da se kisa (zajedno sa muljem, prljavstinom i fekalijama) sa okolnih planina izliva u more. Tako imate zadovoljstvo da na plazi lezite tik do otpadnih voda, a vase dete moze da ide da se igra sa jarecim stajskim izmetom, ako ga pomesa za klikere...
Sutomore je po meni (bio sam tamo par puta, imao sam na zalost kucu u Canju) mozda i najbednije i najruznije mesto za odmor u Evropi!
Biser soc-realizma i radnickog odmaralista, u tadasnjoj SFRJ namenjen bedi radnicke klase srednje i juzne srbije... Sada u zenitu zapustenosti!
Moje iskreno saucesce ako odete tamo!
Ovu poruku je izmenio bodrum2007: 05. Feb 2008 - 01:46