imam jednu dilemu. molim za pomoc. dvoumim se da li sa verenicom ove godine da letujem na Rhodosu ili Samosu.
rhodos vs samos
Započeo/la: lega, 22. Jul 2011 21:18
3 odgovora na temu
Napisano: 22. Jul 2011 - 21:18
Napisano: 25. Jul 2011 - 15:01
Nisam bila na Samosu, tako da ne mogu uporediti ova dva ostrva, jedino što ti mogu reći iz mog iskustva da se nećeš pokajati ako odeš na Rodos! Mi smo bili prošle godine, i vjerovatno ćemo ići ponovo iduće godine. Imaš na forumu dosta o Rodosu, a nadam se da će se javiti neko ko je bio na oba ostrva pa da uporedi!
U svakom slučaju Rodos ima mnogo toga za ponuditi za jedan kvalitetan i raznovrsan odmor!
U svakom slučaju Rodos ima mnogo toga za ponuditi za jedan kvalitetan i raznovrsan odmor!
Napisano: 24. Sep 2011 - 20:19
Samos ima mnogo lepše Plaže,mnogo je zelenije ostrvo,ali Rodos ima srednjevekovni grad,Lindos Tvrđavu,i još dosta atrakcija vrednih pažnje,najbolje jedne godine Samos druge Rodos.
Napisano: 27. Sep 2011 - 10:33
Da budem iskren, ne racunajuci stari grad, mene Rodos uopste nije fascinirao, ali je cinjenica da ti on moze da posluzi kao dobra baza za obilazak nekoliko prelepih i nedovoljno turisticki eksploatisanih ostrva Dodekaneza, tu pre svega mislim na ocaravajuci Karpatos, tajanstveni Halki, zanimljivi Simi, pa hajde da kazemo i Nisiros i Kos.
Sa te tacke gledista, letovanje bi moglo da bude pun pogodak.
Za Samos sam cuo otprilike isto ono sto i Vlada, a par prijatelja me ubedjuje da je ostrvo zbog svoje velicine, lepote plaza vredno desetodnevnog boravka.
P.S. S obzirom da ti odgovor stize neka 2 meseca kasnije, mozda ce ti ovo posluziti kao izbor za sledecu sezonu.
Sa te tacke gledista, letovanje bi moglo da bude pun pogodak.
Za Samos sam cuo otprilike isto ono sto i Vlada, a par prijatelja me ubedjuje da je ostrvo zbog svoje velicine, lepote plaza vredno desetodnevnog boravka.
P.S. S obzirom da ti odgovor stize neka 2 meseca kasnije, mozda ce ti ovo posluziti kao izbor za sledecu sezonu.
Ovu poruku je izmenio Dragan: 27. Sep 2011 - 10:33
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0