Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Krf preko Ohrida

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 nina4

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 20. Jul 2011 - 00:07

Interesuje me da li je neko isao na Krf a da je prenocio na Ohridu? Koliko je dalje, kakav je put i kakva su vasa iskustva?

#2 nina4

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 29. Jul 2011 - 21:11

Ne mogu da verujem da niko nema odgovor

#3 mimbg

putnik

• Član
  • Poruka:199
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2011 - 17:34

Pogledaj u temama o Lefkadi,Pargi,Kefaloniji posto su sve mesta na Jonskom moru pa mozda imas tamo nekog ko je nocio u Ohridu a potom se zaputio ka Jonskom moru....

#4 vlajko45

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • muški

Napisano: 02. Aug 2011 - 15:25

link probaj ovde da nađeš.

#5 vanjaNS

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 10. Aug 2011 - 10:26

Pogledaj porukunina4 @ 20. Jul 2011 - 00:07

Interesuje me da li je neko isao na Krf a da je prenocio na Ohridu? Koliko je dalje, kakav je put i kakva su vasa iskustva?

Prosle godine smo isli u Pargu preko Ohrida. Ove godine idemo na Krf, ali necemo ici i na Ohrid. Put se prilicno oduzi jer se dobar deo vozi regionalnim putevima. Moja preporuka je da nadjete neko prenociste blize auto-putu kako ne biste izgubili na vremenu. Imas na forumu diskusiju koja se bavi bas prenocistem na putu za Grcku pa pogledaj sta su jos opcije.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0