Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kotor

• Ne možete pisati na ovoj temi
34 odgovora na temu

#31 registrovana

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 04. Aug 2011 - 15:04

Zna li mozda neko fin smestaj za dvoje u Seljanovu? Termin od 20.avgusta. Hvala!

#32 kriticarka_nickova

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:363

Napisano: 12. Aug 2011 - 17:32

Kotor je prelijep, ja sam se sinoc vratila i jos sam pod dojmom, zaista se nisam pokajala sto sam otisla tamo, bilo mi je divno!

#33 spas

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:263
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2011 - 22:07

e bas sam mislila na tebe, sta si uspela obici, kako bilo gde si se kupala, pozzz

#34 kriticarka_nickova

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:363

Napisano: 13. Aug 2011 - 23:46

Ne znam koliko cu stici napisat jer mi kicma odpada koliko sam sjedila za kompom, ali evo reci cu par stvari pa kad mi dosadi prekinucu. Dakle, bila sam u Kotoru odmah na pocetku Prcnja u apartmanu samo za mene je bio 7,5 eura, extra apartman...plaza odmah ispod kuce. E takve plaze volim gdje nema pretjerane guzve a nije tacno da Sunce zalazi u 3 sata, bome nas je grijalo i do 5 a kad se premjestimo na mol i do 6 je znalo...no, meni je sve to odgovaralo jer ja se ne volim peci na suncu a i traziti mjesto za hlad...
Isla sam u Risan (nista tu nema sem rimskih mozaika) zatim u Perats isla na ona mala dva ostrvceta, cesto sam pjesacila na relaciji Prcanj-Muo-Kotor...u Kotoru sam sve vidjeka, pentrala se na tvrdjavu u cizmama svi me blijedo gledali (a ja se bome pripremila jer su rekli ima zmija), jedna ruskinja popela se gor i stiklama.
Sto se tice te famozne plaze Plavi Horizont samo da kazem da ni u ludilu ne idete tamo ako ne volite guzvu....plaza sraaaaanjeee zivo, bila sam i na ljepsim i mislim da CG ima i ljepsih plaza...doduse zbog guzve otisla sam na kamenje na one stijene gdje su golaci, i tu sam medju njima bila mnogo nekulturna jer se ja nisam skidala, sa me gabri...tu smo zaradili ubode jeza i vijdeli smo neku zivotinju slicnu kuni...hm...sta bi tu moglo da bude...
U povratku smo svratili u Herceg N. par sati i etotiga.
Smjestaj je ok duplo jeftinije nego u Hr. no cijene po kaficima su katastrofa! ***** sve sto je u Bosni 2 km tamo je 2 eura pa to je duplo. Ne mogu prezalit sto sam se nadavala para za kafice i te gluposti, a tek za prijevoze...malo malo 2 eura....tako da sam samo za sebe do Risana dala i obratno 8 eura, ***** ko da je Risan kod Podgorice...ne, nisam stipsa...al sto je previse previse je.
Perast mi se dopo isto, a i Kotor! U Kotoru smo bili na karnevalu, bas je bilo super. Ne znam ako mi jos nesto naupadne javicu se ja...ili pitajte..
p.s. za izlete na Lovcen nisam mogla nikog da ulovim tako da nisam ni otisla :(

Ovu poruku je izmenio DraganV: 14. Aug 2011 - 06:58
Psovke

#35 spas

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:263
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2011 - 22:45

Nismo se razumele oko Sunca, ovamo je bio hlad popodne, a ne zalazilo Sunce, ili je to mozda neko drugi rekao, nebitno...
Drago mi je da bese lepo, meni su ostrvca najjaci utisak....

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0