Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

CENE U PRODAVNICAMA I RESTORANIMA

7 odgovora na temu

#1 draganavv

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: 18. Jul 2011 - 09:47

Ako se neko skoro vratio iz CG,zanimaju me cene u prodavnicama dole.Recimo hrane,sokova,voca....i PAMPERS PELENE koliko su ako je neko pogledao slucajno (da nisu nekom igrom srece jeftinije nego kod nas).
Posto znam da je u atraktivnijim mestima sve skuplje zanima me koliko je meni rucak u restoranima,u manjim mestima a koliko u Petrovcu npr(ono komplet rucak kao na brzaka sto se nudi,corba gladno jelo i salata)?
I zanima me da li dole ima komercijalna banka pa da se na bankomatu podignu pare....ako to moze tako da se sa dinarskog racuna sa visa karticom podignu euri?Ako ima,u kom sve gradu ima.....ima li negde oko Petrovca,Canja u tom delu?

Idemo sa malim detetom i racunam koliko nam para treba za ovo zadovoljstvo,ove godine,zato sve ovo pitam......gledam da prodjemo sto jeftinije,jer drugacije ne bi ni videli more.
Ajde ako je neko dokon a zna,da mi kaze cene voca,recimo breskve,kajsije .....cega se sve seti neka napise cene cisto da se ima neka orjentacija koliko je sta.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jul 2011 - 10:07

#2 draganavv

backpacker

• Član

Napisano: 18. Jul 2011 - 11:45

E da i zanima me koliko kosta kartica sa brojem u CG?

#3 Viscount

backpacker

• Član
  • Poruka:36
  • muški

Napisano: 18. Jul 2011 - 17:23

Cijene u prodavnicama su otprilike iste kao u Srbiji, tako da oko toga ne morate da brinete. Naravno, trudite se da kupujete u velikim marketima, jer su oni mnogo povoljniji od manjih prodavnica. U Petrovcu imaš veliki supermarket Voli, koji je odlično snabdjeven i prilično povoljan. Ako te interesuju konkretne cijene u supermarketima, podji na sajt marketa Novito, gdje imaš online shopping, pa uporedi cijene - Voli nema tu uslugu, ali pretpostavljam da su cijene manje-više iste.

Što se tiče pijaca, evo ti današnji članak sa portala Cafe del Montenegro, i tu imaš cijene na jednoj od pijaca u Podgorici - na primorju je možda za nijansu skuplje.

Baknomate imaš u svakom mjestu u Crnoj Gori, a novac možeš podizati bilo kojom platnom karticom. Provizija za podizanje novca sa bankomata sa karticom druge banke je cca 2.5 eura na bilo koji iznos, a ukoliko naiđeš na bankomat banke koja posluje i u Srbiji i u Crnoj Gori (npr. Hypo Alpe Adria), mislim da ti neće ni uzeti proviziju. U svakom slučaju, bolje je podići veću količinu jednom, jer ti je provizija ista podigla 50 ili 250 eura.

A za kartice, imaš najnoviji M:tel paket za turiste za 3 eura sa isto toliko kredita.

I T-mobile i Telenor imaju povoljne prepaid pakete. Više informacija sa cjenovnicima na:
http://www.t-mobile....akID=2222&tip=1
http://www.telenor.m...ci/cijene_sve_1

#4 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 18. Jul 2011 - 23:21

О ценама у Црној Гори сам већ писао и то можете видети на сл. линку:

http://www.putovanja...post__p__353150

У Црној Гори постоји Комерцијална банка а.д. Будва, која јесте власнички повезана са банком у Београду, али што се пословања тиче, све Вам је исто као да сте било где у иностранству. Знам да имају експозитуре у Будви и у Бару.

#5 Emy

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 21. Jul 2011 - 02:28

voce i povrce je tamo neshto skuplje, a ostalo je uglavnom tu negde. hleb je recimo 60 centi. milka chokolada 95 centi....
zato je kozmetika bar 20% jeftinija nego kod nas.
a nameshtaj chak i 50% jeftiniji!!! i to nameshtaj srpskih proizvodjacha!!!

#6 draganavv

backpacker

• Član

Napisano: 21. Jul 2011 - 15:10

Postoje li brodici neki koji voze n malo duze relacije recimo od Bara do Sv.Stefana pa recimo da se ode ujutro a vrati uvece.I koja je cena karata?

#7 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 21. Jul 2011 - 16:29

Molim vas da ne spamujete temu. Pogledajte naslov teme.
Postavljena slika

#8 draganavv

backpacker

• Član

Napisano: 29. Aug 2011 - 13:09

Sve je jeftinije nego u Beogradu,ali bas sve.....pice na plazi u kaficu 1-1.5-2 eur,na Adi je pice 200-300 din,sladoled 3 kugle 1 eur,sladoled je extra,krofne i pice 1 eur.Mi smo cak zadnji dan isli u VOLI u nabavku za kucu jer je bukvalno sve jeftinije.Prasak za ves 2eur 3 kg Meris,meso ne znam tacno koliko je ali je jeftinije znam da smo kupovali dole dok smo bili,pelene pampers jeftinije,ma sve zivo je jeftinije

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0