Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vrnjacka Banja

233 odgovora na temu

#31 Bebezinjo

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 06. Aug 2008 - 14:14

Pogledaj porukutftzipcat @ 28. 03. 2008 - 12:18

Za vrnjacku banju kaoi za sveostale banje najbolje je ici u privatan smestaj.
Zasto? zato sto za te pare koje das na hotel u privatnoj varijanti dobijes mnogo, mnogo vise sadrzaja i slobode.
Mi smo nasli privatan smestaj za 600din mada je moglo da se najde i za neverovatnih 300din/osobi.
Povoljni pansionski obroci uzivanje u toplim kupkama u hotelu Mrekur i u wellness centru ako se nevaram 400din/osobi
Odlazak u Aleksandrovac - poseta vinskim podrumima pre dve godine degustacija tri vina + mezetluk = 250din/osobi
jos jedno mesto za obavezan obilazak je ribnjak pastrmke u Mitrovo polje pogledate u bazen kazete hocemo ovu, ovu i ovu i za pola sata sat vas ceka pecena pastrmka.

Posto planiram da idem i da boravim u privatnom smestaju i ovih 600 din. mi zvuci veoma povoljno da li mozes da mi ostavis broj telefona ili adresu tu gde si ti bio.Mozes na PM unapred hvala:)

#32 bubamarica

turista

• Član
  • Poruka:80
  • ženski

Napisano: 19. Aug 2008 - 15:55

Uvek i ponovo kad odem, odusevim se Vrnjackom Banjom :srce:

#33 tasko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:211

Napisano: 14. Sep 2008 - 22:34

Rezervisala sam sobu u vili Bitolj, inace isli smo sa malom bebom. Kada smo stigli, a bila je vrucina , beba se rasplakala , jedva smo hteli da se smestimo u vili Bitolj u Vrnjackoj banji ,kada nam gazda kaze da nema mesta jer su mu gosti produzili odmor. Na kakve smo probleme naisli dok smo trazili smestaj sa bebom necu da pricam, ali moj savet je da izbegnete ovu vilu jer ako nista drugo vlasnici doticne vile neznaju sta je turizam i to je cist neprofesionalizam

#34 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 19. Sep 2008 - 10:33

Bas mi je zao Tasko, sto vam se to desilo sa bebom, Vilu Bitolj zaobilazimo :besan:

A kakvi su vam utisci bili posle, jel vam se svidela banja?
Vredi li u banju ici ovako vansezone?

#35 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 19. Sep 2008 - 12:04

I moji prijatelji su imali slicno iskustvo,i ako su rezervisali smestaj mesec dana ranije,pa su sa klincem od 5 godina tumarali po banji da nadju neki adekvatan smestaj(inace su bili 15 avgusta u jeku sezone),i kad im to nije poslo za rukom morali su da odu do rodbine u Krusevac da prespavaju,i tek sutradan da se vrate bez klinca dok ne nadju nesto normalno.Srecom nasli su neke nove apartmane tako da im ipak odmor nije upropascen,ali po mnogo vecoj ceni,tako da su potrosili mnogo vise nego sto su planirali.Toliko o profesionalizmu pojedinaca koji izdaju sobe i apartmane.

#36 tasko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:211

Napisano: 14. Oct 2008 - 19:34

Pogledaj porukusuki @ 19. 09. 2008 - 10:33

Bas mi je zao Tasko, sto vam se to desilo sa bebom, Vilu Bitolj zaobilazimo :besan:

A kakvi su vam utisci bili posle, jel vam se svidela banja?
Vredi li u banju ici ovako vansezone?
Banja je velika, ima gde da se seta, idealna je za decu, kao jedan veliki park. Pocetkom septembra je bilo bas toplo i bilo je puno turista. Cene vanpansione su vise nego prihvatljive, jedino je smestaj skup a ne vredi. Tesko je naci ljudski smestaj, sve su to preuredjene kuce sa starim namestajem,losa higijena a cene kao na moru.

#37 saskaraz

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 21. Oct 2008 - 20:38

Banja je predivna! Ovo kuckam iz nje. Imaju internet kafe u piceriji Vuk, bez toga ne bih mogla. Priroda je divna, vreme kao usred proleća, ljudi susretljivi.
Ja sam u objektu "Mirko Tomić" - za izbegavanje ako vam je smestaj bitan, sobe su uglavnom trokrevetne, 1 kupatilo na 2 sobe.... smestaj ocajan, ali je kompletno osoblje predivno, hrana ok. Meni je to bitnije. Sve u svemu, moja ogromna preporuka

#38 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3722
  • ženski

Napisano: 29. Oct 2008 - 12:54

Planiram jedan vikend da odem do Banje pa me zanima sta ima od zanimljivosti da se obidje u samoj Banji i okolini?

Postavljena slika

#39 Markiza

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1583
  • ženski

Napisano: 04. Nov 2008 - 13:46

Cijela Banja je zanimljiva sama po sebi, parkovi, izvori. Mozda u okolini ako ti nije tesko da obidjes i Matarusku banju koja je nekih 20tak km od Vrnjacke u pravcu Kraljeva, da posjetis Manastir Ziču koja je na nekih 10ak km od Kraljeva, Manastir Studenica koji je na 50ak km od Kv. Mada ni Kraljevo nije lose :D, trg je prelijep :)

#40 karadjordje

putnik

• Član
  • Poruka:159
  • muški

Napisano: 09. Nov 2008 - 23:47

Samo da se i ja prijavim da sam bio u Vrnj. Banji i da je skroz OK.Mada sam bio samo 2 dana (vikend), svidelo mi se mnogo.Taman dovoljno da se napune baterije pa u nove radne pobede.Za one koji se bave stresnim menagerskim poslom - toplo preporucujem.

#41 100car

putnik

• Član
  • Poruka:166
  • muški

Napisano: 25. Jan 2009 - 17:10

Pogledaj porukuacca @ 25. 06. 2007 - 10:31

Posto nikad nisam bio kod nas na nekom odmoru a sada mi se naslo par dana vremena pre odlaska na more(5-6dana),pa sam dolucio da odem do Vrnjacke Banje jer sam cuo dosta pohvale od ljudi koji su bili tamo.Ako neko moze da mi kaze tacno kako je tamo(ako je bio).
Od jednog prijatelja sam gledao slike i deluje skroz ok,tj pravo mesto za odmor.
A ako je neko zainteresovan mozemo zajedno da odemo na par dana?

У бањи је предивно,нарочито кад је лепо време,и кад мирише липа.Препорука -не одседајте у ,,Меркуру,,хотел је скрнавштина,обична соц-реалистичка бетоњерка у ужасном стању по високим ценама,боље идите у неки од новизграђених апартмана.

#42 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 25. Jan 2009 - 17:54

Slazem se da hotel Merkur nije nista posebno /bila sam prosle godine/, iako ga vec nekoliko godina proglasavaju kao najbolji SPA centar u Srbiji.
Bazen nije los premda nije veliki, fitnes sala jako mala; hrana je ok, ali sobe mi se uopste ne svidjaju... Primetila sam neke kapljice na plafonu i misleci da je poplava otrcim do recepcije, a oni me hladno i nezainteresovano pogledaju i kazu mi da je to "normalno" i da se desava usled otapanja snega odnosno konstrukcije samog objekta! Trazila sam, naravno, drugu sobu, ali je uskoro pocelo i tamo isto da se desava. Inace, bila sam smestena u renoviranom delu.

#43 srcetova_srcetina

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:393
  • ženski

Napisano: 10. May 2009 - 21:11

Banja je lepa i velika je.
Poslednjih godina je postala prilicno urbana.
Glavno setaliste je veliko sa kaficima, vilama, duz setalista je recica sa mosticima.
vozic povezuje autobusku stanicu i gradski bazen, ide kroz staliste.
u Banji se nalazi vise izvora sa lekovitom vodom, koje treba obici. Voda je jako hladna i meni je gadnog ukusa.
Ima puno vila, a i jedan dvorac u kom se povremeno odrzava neki koncert. Slusala sam operu. Bilo je jako zanimljivo, a malo i sablasno.

Uvek sam odsela u hotelu Breza.
Bazen je sa providnim krovom, tako da se ima osecaj kao da je otvoren.

Ovu poruku je izmenio dinaa: 10. May 2009 - 21:42

#44 Vesna

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2009 - 11:39

Vratili smo se u nedelju posle desetak dana provedenih u Vrnjačkoj Banji.
Divno je bilo, iako je kiša padala i padala i padala...
Bili smo smešteni u vili Teodora koja se nalazi u okviru hotela Sunny Hill, ako nekog zanimaju detalji rado ću mu odgovoriti.
Inače, vila je fenomenalna za dečicu, ima malo igralište za decu i bazen i tako...
Γειά σου

#45 nikita61

putnik

• Član
  • Poruka:189
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2009 - 17:13

Mene zanima nesto vise, pa ako ti nije tesko....Gde je tacno, cene...

Ovu poruku je izmenio ljerka: 27. May 2011 - 05:51
obrisan citat, direktan odgovor na post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0