Vrnjacka Banja
Napisano: 26. Mar 2012 - 00:19
Napisano: 26. Mar 2012 - 00:36
Napisano: 26. Mar 2012 - 09:12
Ovo me je jako zabrinulo: http://www.putovanja...590-pansion-vuk , jer smo i mi kupili u januaru/februaru ovaj kolektivin kupon za vikend u Vrnjačkoj banji.
Samo da javim da smo bili, vratili se sinoć i da nije bilo skroz tako loše. Na brdu jeste, ali smo ga našli iz prve (sto racunam da je uspeh, posto smo prvi put u Vrnjackoj banji). Parking ima neki kod pansiona, ali posto nam je auto bio malo duzi i strcao na put, zet je parkirao na obliznjem parkingu u poprecnoj ulicici. I bili smo na miru sto se parkinga tice.
Sto se smestaja tice... Ulaz jeste zajednicki za restoran ali se ne ide kroz restoraterski deo. Hodnik jeste uzan. Imali smo sobe 202 i 203 na drugom spratu. Sobe jesu male ali imaju sve sto je potrebno i sasvim dovoljno prostora da se prođe tamo-vamo. Namestaj nije nov, ali je zaista sve bilo cisto. Bas zbog tog komentara sam sve proveravala. Cak je i kupatilo bilo skroz cisto. Za porodice s decom bas nije, ali za nas odrasle parove samo da se prenoci a ceo dan biti negde napolju, u setnji ili ''banjanju'' je ok.
Moram da pohvalim dorucak (posto smo imali nocenje s doruckom), po principu svedskog stola i do 11 sati, sto je super. Jedina zamerka je ziva muzika koja nam je pravila problem prve noci, ali smo druge noci verovatno bili previse umorni i nismo obracali paznju.
A banja je... sasvim ok. Posto smo bili prvi put, prespartali smo celu banju uzduz i popreko. Najvise mi se svidela Japanska basta, tamo bih mogla da sedim i uzivam bar pola dana.
U banji trenutno nema mnogo posetioca i to se vidi, jer ne rade ni svi ugostiteljski objekti. Ali ima sta da se vidi i moze da se odmori. Meni je bilo super sto sam odmorila od kompjutera, tv-a, vesti, niko me nije zvao na mobilni... mentalni odmor. Volela bih da ponovim jos koji put ovakav vikend. Pogotovo sto sad znamo put i necemo vise lutati preko Krusevca
Napisano: 26. Mar 2012 - 13:40
Zorka Licanka @ 26. Mar 2012 - 00:36
По мишљењу многих,апартмани Макојевић су најбољи у Врњачкој Бањи.С обзиром да сте страни држављанин,не очекујте више цене,јер су цене исте за све.Они имају апартмане на неколико локацију у Бањи,а на овом сајту можете видети детаље о сваком од њих.
Ovu poruku je izmenio ljerka: 27. Mar 2012 - 18:25
obrisan link-reklama
Napisano: 27. Mar 2012 - 14:43
Lunatic @ 26. Mar 2012 - 13:40
Gospodjo Zorka, ne sme niko da vam naplati vecu cenu zato sto ste stranac, od one cene koja pise na sajtu ili flajeru. Ukoliko to pokusa mozete da odete u turisticku inspekciju i stvar resite u par minuta. Slazem se sa Lunatic da su apartmani Makojevic medju najboljim, i sigurno najusluzniji. Ono sto vam zelim reci je sledece, vezanu za tu prijavu jer nemate nase drzavljanstvo. Kontaktirajte Ivana ( apartmani Makojevic) preko njihovog sajta ( ukucajte na Google apartmani Makojevic i on ce ih naci posto je ovde zabranjeno da pisem sajt) i posaljite mu mail sa tim pitanjima koja vas muce, jer je Ivan lovac i dosta cesto mu dolaze lovci iz Italije i Madjarske. Ne nasi ljudi koji tamo zive , vec pravi stranci . On ce vam sigurno odgovoriti bez bilo kakve obaveze da budete njegovi gosti. Obizrom da vam ja majka stara, apartmani Makojevic imaju i svog lekara koji dolazi po pozivu , tako da je to jos nesto dodatno sto vam uliva sigurnost,a i oni su prema starim osobama i prema maloj deci posebno naklonjeni.
Pre 15 dana sam dosla iz Vrnjacke Banje, bila sam na kratko par dana familijarno da iskoristimo lepo vreme. Bilo smo smesteni u apartmanima " Makojevic ", to je vec standardno od kad smo prvi put bili njihovi gosti i o njima necu da pisem da se ne ponavljam.Profesionalci ! Ono sto zelim da podelim sa Vama jeste bazen u hotelu Breza. Ne znam kako se postavljaju slike ovde , ali ja sam bila zgorzena. Ako neko zna, poslacu mu pa neka postavi . Cena karte za bazen u hotelu Breza je 500 dinara a za to dobijete vodu sa enormnom kolicnim hlora ( topla doduse ) ali ko zna koliko nije menjana, dobijete kabine za presvlacenje sa vratima koja ne mogu da se zakljucaju i u kojima imaju barice vode gde ne mozete da zgazite a da ne pokvasite carape. Trula vrata, wc nikakav ( wc na bazenu), po vodi plutaju slamke od metle ,poneka buba, ne postoje tusevi da se istusirate pre nego udjete u bazen. Postoje, ali nema tople vode i nema mlaznice koja rasprsuje vodu ( skinuo neko ) , vec vas mlaz hladne vode "masira" direktno u glavu.Po stubovima plafona se zeleni vlaga, I POSTOJI SAMO JEDNA UTICNICA na celom delu za presvlacenje gde mozete da ukljucite fan da osusite kosu, a sve to kosta 500 dinara.
Ovu poruku je izmenio ljerka: 27. Mar 2012 - 18:25
obrisan link u citatu-reklama
Napisano: 28. Mar 2012 - 01:13
Ovu poruku je izmenio ljerka: 28. Mar 2012 - 05:14
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 28. Mar 2012 - 12:30
Napisano: 28. Mar 2012 - 15:52
Napisano: 28. Mar 2012 - 19:07
Ovu poruku je izmenio ljerka: 28. Mar 2012 - 19:53
obrisan citat, direktan odgovor na post
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0