Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vrnjacka Banja

233 odgovora na temu

#226 Ana973

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 26. Mar 2012 - 00:19

Iva velnes centar je ok uradjen, ali je dalekoooooo od centra. Najbolji velnes je u Toploj vodi ( mislim da se zove i Fonus romanus). Jeste malo i skuplji ali svi ostali su amateri naspram njega. Imaju skolovan kadar,odlicne uslove, veliku tradiciju. Ima "velnes" i u Cvetnim konacima ali to je ocajna kopija Tople vode.Ima Velnes u tim apartmanima Ristic, ali je to jos gora kopija Tople vode. Sto se tice apartmana, apartmani su u Cvetnim konacima jako lepi i kod ovog gospodina Ristica ali i dosta skupi u odnosu na ostale tog kvaliteta. Najbolji kompromis cene,kvaliteta i usluge su jos uvek apartmani Makojevic ( kazem jos uvek jer su cene neznatno podigli u odnosu na proslu godinu ,dok je vecina apartmana cene spustila da bi barem i na taj nacin privukla goste.No, Makojevici ocito znaju da rade i uvek su puni) . Pre 10 dana sam rezervisala 7 dana za kraj avgusta i vec tada srednom marta oni su 3 apartmana ( od ukupno 6 ) vec popunili sa rezervacijama od 3. maja - 11. septembra. Ko ne veruje neka pozove i proveri . To je samo potvrda njihove iskrene poslovne politike koju vode prema gostima. Kod njih uvek letujemo i uvek dobijemo ili popust ili 1-2 dana gratis. To nije samo moja privilegija, da ne zvucim hvalisavo i neskromno,vec privilegija svih njihovih starih gostiju,a vidim da ima i ovde dosta onih koji su bili njihovi gosti i koji su za njih culi odavde. Apartmani Vuk su solidni ( nista posebno),ali dok dodjes do njih , dusa ti ispadne pogotovu ako ides strmim precicama,ali i bez precica je daleko i uzbrdo za moj pojam. Tu smo bili proslog leta ,jedne veceri na muziku ( cesto imaju uzivo muziku) pa sam iskrostila i sobe da pogledam. Velnes - Topla Voda ili Merkur, apartmani - apartmani Makojevic.

#227 Zorka Licanka

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 26. Mar 2012 - 00:36

Dolazim iz Kanade u junu da posjetim staru majku ( 83 god). Zelim da je odvedem u Vrnjacku banju i da se nas dvije odmorimo i nauzivamo jedna druge. Nikad nisam bila tamo i treba mi vasa pomoc. Posto je majka stara i nije bas najboljeg zdravlja, trebao bi nam smjestaj u centru sa punim pansionom, sto bi mi preporucili? S obzirom da ja nisam srpski drzavljanin, mama jeste, da li mi treba neka identifikacija ili im to nije vazno? Ako me to traze, da li ce mi naplatiti vise? Hvala svima na iskrenim odgovorima!

#228 fion

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • ženski

Napisano: 26. Mar 2012 - 09:12

Pogledaj porukufion @ 20. Mar 2012 - 13:21

Potrebna pomoć - hitno! :-/
Ovo me je jako zabrinulo: http://www.putovanja...590-pansion-vuk , jer smo i mi kupili u januaru/februaru ovaj kolektivin kupon za vikend u Vrnjačkoj banji.

Samo da javim da smo bili, vratili se sinoć i da nije bilo skroz tako loše. Na brdu jeste, ali smo ga našli iz prve (sto racunam da je uspeh, posto smo prvi put u Vrnjackoj banji). Parking ima neki kod pansiona, ali posto nam je auto bio malo duzi i strcao na put, zet je parkirao na obliznjem parkingu u poprecnoj ulicici. I bili smo na miru sto se parkinga tice.
Sto se smestaja tice... Ulaz jeste zajednicki za restoran ali se ne ide kroz restoraterski deo. Hodnik jeste uzan. Imali smo sobe 202 i 203 na drugom spratu. Sobe jesu male ali imaju sve sto je potrebno i sasvim dovoljno prostora da se prođe tamo-vamo. Namestaj nije nov, ali je zaista sve bilo cisto. Bas zbog tog komentara sam sve proveravala. Cak je i kupatilo bilo skroz cisto. Za porodice s decom bas nije, ali za nas odrasle parove samo da se prenoci a ceo dan biti negde napolju, u setnji ili ''banjanju'' je ok.
Moram da pohvalim dorucak (posto smo imali nocenje s doruckom), po principu svedskog stola i do 11 sati, sto je super. Jedina zamerka je ziva muzika koja nam je pravila problem prve noci, ali smo druge noci verovatno bili previse umorni i nismo obracali paznju.
A banja je... sasvim ok. Posto smo bili prvi put, prespartali smo celu banju uzduz i popreko. Najvise mi se svidela Japanska basta, tamo bih mogla da sedim i uzivam bar pola dana. :) Banja je lepa i bice jos lepsa, jer su u toku radovi na sredjivanju staza i fontana dela parka iza javne poliklinike prema Snezniku. Bice to super kad zavrse.
U banji trenutno nema mnogo posetioca i to se vidi, jer ne rade ni svi ugostiteljski objekti. Ali ima sta da se vidi i moze da se odmori. Meni je bilo super sto sam odmorila od kompjutera, tv-a, vesti, niko me nije zvao na mobilni... mentalni odmor. Volela bih da ponovim jos koji put ovakav vikend. Pogotovo sto sad znamo put i necemo vise lutati preko Krusevca :blush:
Dreaming, traveling, meeting, learning...

Postavljena slika

Postavljena slika

#229 Lunatic

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • muški

Napisano: 26. Mar 2012 - 13:40

Pogledaj porukuZorka Licanka @ 26. Mar 2012 - 00:36

Dolazim iz Kanade u junu da posjetim staru majku ( 83 god). Zelim da je odvedem u Vrnjacku banju i da se nas dvije odmorimo i nauzivamo jedna druge. Nikad nisam bila tamo i treba mi vasa pomoc. Posto je majka stara i nije bas najboljeg zdravlja, trebao bi nam smjestaj u centru sa punim pansionom, sto bi mi preporucili? S obzirom da ja nisam srpski drzavljanin, mama jeste, da li mi treba neka identifikacija ili im to nije vazno? Ako me to traze, da li ce mi naplatiti vise? Hvala svima na iskrenim odgovorima!

По мишљењу многих,апартмани Макојевић су најбољи у Врњачкој Бањи.С обзиром да сте страни држављанин,не очекујте више цене,јер су цене исте за све.Они имају апартмане на неколико локацију у Бањи,а на овом сајту можете видети детаље о сваком од њих.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 27. Mar 2012 - 18:25
obrisan link-reklama

#230 Petrovicka

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Mar 2012 - 14:43

Pogledaj porukuLunatic @ 26. Mar 2012 - 13:40

По мишљењу многих,апартмани Макојевић су најбољи у Врњачкој Бањи.С обзиром да сте страни држављанин,не очекујте више цене,јер су цене исте за све.Они имају апартмане на неколико локацију у Бањи,а на овом сајту можете видети детаље о сваком од њих.

Gospodjo Zorka, ne sme niko da vam naplati vecu cenu zato sto ste stranac, od one cene koja pise na sajtu ili flajeru. Ukoliko to pokusa mozete da odete u turisticku inspekciju i stvar resite u par minuta. Slazem se sa Lunatic da su apartmani Makojevic medju najboljim, i sigurno najusluzniji. Ono sto vam zelim reci je sledece, vezanu za tu prijavu jer nemate nase drzavljanstvo. Kontaktirajte Ivana ( apartmani Makojevic) preko njihovog sajta ( ukucajte na Google apartmani Makojevic i on ce ih naci posto je ovde zabranjeno da pisem sajt) i posaljite mu mail sa tim pitanjima koja vas muce, jer je Ivan lovac i dosta cesto mu dolaze lovci iz Italije i Madjarske. Ne nasi ljudi koji tamo zive , vec pravi stranci . On ce vam sigurno odgovoriti bez bilo kakve obaveze da budete njegovi gosti. Obizrom da vam ja majka stara, apartmani Makojevic imaju i svog lekara koji dolazi po pozivu , tako da je to jos nesto dodatno sto vam uliva sigurnost,a i oni su prema starim osobama i prema maloj deci posebno naklonjeni.

Pre 15 dana sam dosla iz Vrnjacke Banje, bila sam na kratko par dana familijarno da iskoristimo lepo vreme. Bilo smo smesteni u apartmanima " Makojevic ", to je vec standardno od kad smo prvi put bili njihovi gosti i o njima necu da pisem da se ne ponavljam.Profesionalci ! Ono sto zelim da podelim sa Vama jeste bazen u hotelu Breza. Ne znam kako se postavljaju slike ovde , ali ja sam bila zgorzena. Ako neko zna, poslacu mu pa neka postavi . Cena karte za bazen u hotelu Breza je 500 dinara a za to dobijete vodu sa enormnom kolicnim hlora ( topla doduse ) ali ko zna koliko nije menjana, dobijete kabine za presvlacenje sa vratima koja ne mogu da se zakljucaju i u kojima imaju barice vode gde ne mozete da zgazite a da ne pokvasite carape. Trula vrata, wc nikakav ( wc na bazenu), po vodi plutaju slamke od metle ,poneka buba, ne postoje tusevi da se istusirate pre nego udjete u bazen. Postoje, ali nema tople vode i nema mlaznice koja rasprsuje vodu ( skinuo neko ) , vec vas mlaz hladne vode "masira" direktno u glavu.Po stubovima plafona se zeleni vlaga, I POSTOJI SAMO JEDNA UTICNICA na celom delu za presvlacenje gde mozete da ukljucite fan da osusite kosu, a sve to kosta 500 dinara.Postavljena slika Sutradan smo otisli na plivanje u hotel Merkur na njihov bazen, jeste malo skuplji ali vredi sve pare.Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 27. Mar 2012 - 18:25
obrisan link u citatu-reklama

#231 Zorka Licanka

backpacker

• Član

Napisano: 28. Mar 2012 - 01:13

Hvala puno vama i Lunaticu. Javicu se direktno Makojevicu, kao sto rekoste, pa neka mi da odgovore iz prve ruke. Mozda bih mogla i da rezervisem odavde, da ne maltretiram rodbinu u BG.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 28. Mar 2012 - 05:14
obrisan citat, direktan odgovor na post

#232 didi64

putnik

• Član
  • Poruka:112
  • ženski

Napisano: 28. Mar 2012 - 12:30

Zorka, kontaktirajte ih što pre na mail preko obrasca koji ćete naći na njihovom sajtu. Ja sam pre 3 nedelje poslala g.Ivanu i odmah mi je odgovorio. Dosta termina je već rezervisano ...

#233 Ana973

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 28. Mar 2012 - 15:52

Zorka , nemate razloga da maltretirate nikog . Razvojem IT tehnlologije neke stvari su se jako uprostile. Odete na sajt od apartmana Makojevic , konktaktirate ih , oni vam posalju SWIFT code i tako rezervisete apartman. Moj dever zivi u Australiji i prilicno je bio zahtevan kad je zeleo da mu rezervisem apartman kod Makojevica jer smo mi cesto njihovi gosti, pa kad se meni smucilo to deverovo izvoljevanje dal moze ovo ili ono ... uputila sam ga direktno na Ivana. Ivan im je obezbedio prevoz od aerodoroma u Beogradu do njegovih apartmana u Vrnjackoj Banji ( ne secam se koja je bila cena ),pa je moj dever po obicaju promenio plan i pozeleo renta car . Ivan mu je omogucio da ga na aerodrmu saceka vozilo sa vozacam iz renta cara. .Sutradan je otisao sa njima kod lekara da bi preko veze izvadili banjski list u kom pise koje tacno lekovite vode sme svrkva da pije,pregledali je i sve to zavrsili u rekordnom roku . Danas se sve radi na dugme, cak je i telefonski poziv postao bespotreban. 1-2 maila i sve reseno.

#234 Zorka Licanka

backpacker

• Član

Napisano: 28. Mar 2012 - 19:07

Hvala velika svima. Vec sam kontaktirala g. Makojevica i skoro rezervisala. Covjek je stvarno profesionalac.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 28. Mar 2012 - 19:53
obrisan citat, direktan odgovor na post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0