Pre nekoliko sati se vratih iz Vrnjačke Banje i da podelim par utisaka o smeštaju u Apartmanu Anđela (Makojević apartmani). Iako smo bili samo jedan dan , stigli u subotu oko 14 h, jer smo pre toga bili do Manastira Ljubostinja, sve pohvale za sam smeštaj i Ivana (gazdu) , koji je pokazao visoku profesionalnost i gostoljubivost u svakom pogledu.
Cena za jedno veče je 25 evra, a sam apartman je u stvari studio sa dva ležaja. Kupatilo je veoma komotno i čisto, dok je kuhinja opremljena u svakom pogledu.
Još jednom pozdrav za porodicu Makojević i svakako ćemo se ponovo videti!
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Vrnjacka Banja
Napisano: 10. jan 2012 - 23:20
Evo i mojih utisaka sa Nove godine! Vrnjacka Banja je fantasticna! Lepo zimski hladno, pa ti se zarumene obrazi! :-) Bas lepo! Bili smo smesteni u vili Gocko. Na kraju setalista je, nekih 600 metara od centra-vrabac Gocko, sto su nam i rekli ljudi u agenciji Barcino Tours preko koje smo putovali, ali nama nije smetalo da prosetamo. Tamo nas je sacekala devojka Sonja koja nas je lepo upoznala sa banjom i smestila u vilu. Vrlo ljubazna zenica vojvodjanka! Pozdrav za Sonju i sve najbolje! U sklopu vile se nalazi i restoran koji je u etno stilu koji je mnogo simpatican. Sobe u vili su korektne, mozda malo manje, ali lepo sredjene. Evo i nekih slicica, mada su mnogo lose, slikali telefonom nocu.
DSCN8779-1.jpg (34,46K)
Broj preuzimanja: 6]
DSCN8780-1.jpg (47,81K)
Broj preuzimanja: 7
DSCN8782-1.jpg (35,74K)
DSCN8788-1.jpg (27,59K)
Broj preuzimanja: 6
DSCN8779-1.jpg (34,46K)
Broj preuzimanja: 6]
DSCN8780-1.jpg (47,81K)