Sad nesto razmisljam sta se vise isplati.Ici kolima do CG ili uzeti spavaca kola i staviti auto na voz i tako otici?Mislim u oba pravca sta se vise isplati kad se sve sabere.
Gledam cene na sajtu zeleznice Srbije pise auto-voz 60eur u oba pravca ali mi ovo za nas niej jasno za spavaca kola koliko izadje za nas dvoje
AUTOM ILI VOZOM
Započeo/la: draganavv, 13. Jul 2011 14:34
2 odgovora na temu
Napisano: 13. Jul 2011 - 14:34
Napisano: 13. Jul 2011 - 19:13
Vise se isplati ici kolima... gorivo ce te kostati tamo i nazad od bga jedno 100e.
a voz... uf.. .ja sam isla prosle godine, kola na voz.. i sad cu te slagati tacno, ali znam da smo uzasno puno platili...
prvo karta - recimo da je povratna 50e * 2 coveka = 100e
pa onda ako hoces kupe sa 2 lezaja da ti tu ne spava jos ko zna ko to ti je jos recimo 30 * 2 pravca = 60e
pa onda kola na voz to ti je 30 u jednom * nazad = 60e
i na kraju te put ispadne preko 200e, sto znaci da dodas jos 60 i idete dvoje avionom
a voz... uf.. .ja sam isla prosle godine, kola na voz.. i sad cu te slagati tacno, ali znam da smo uzasno puno platili...
prvo karta - recimo da je povratna 50e * 2 coveka = 100e
pa onda ako hoces kupe sa 2 lezaja da ti tu ne spava jos ko zna ko to ti je jos recimo 30 * 2 pravca = 60e
pa onda kola na voz to ti je 30 u jednom * nazad = 60e
i na kraju te put ispadne preko 200e, sto znaci da dodas jos 60 i idete dvoje avionom
Napisano: 13. Jul 2011 - 20:08
Не знам шта се више исплати, али колима је сигурно боље.
Знам да наши возови жестоко касне, а доста су и стари.
Колима можете правити паузе где хоћете, ручати, разгледати...
Знам да наши возови жестоко касне, а доста су и стари.
Колима можете правити паузе где хоћете, ручати, разгледати...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0