Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Pronalazenje smestaja na licu mesta

• Ne možete pisati na ovoj temi
17 odgovora na temu

#16 nacaa

putnik

• Član
  • Poruka:101
  • ženski

Napisano: 19. Aug 2011 - 17:02

Pogledaj porukuJelena-Kv @ 19. Aug 2011 - 14:44

A znate li mozda cenu app,koliko iznajmljuju? :cool:

Ja sam bila 11 dana, od 31.jula, znaci 10 nocenja. Naplatili su mi 400e. Znam da je trokrevetna soba 45 po danu. Verujem da je sada jeftinije, jer sam ja bas bila u sezoni. Mali problem je u tome sto gazdarica ne govori engleski, a ni srpski, vec samo grcki. Njena cerka je bila tu kada smo mi dolazili, pa smo se lepo sporazumevali na engleskom, ali ne znam da li je cesto tu.

#17 medolina

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • ženski

Napisano: 24. Aug 2011 - 19:44

Pogledaj porukunacaa @ 18. Aug 2011 - 13:49

Ne želim da vas obeshrabrim, ali, mi smo išli na bum početkom avgusta i sve je bilo PUNO! Bilo je par soba prazno, ali lokacija i smeštaj nula,a opet je bilo skupo.

Opet, vi ne idete u sezoni, pa je sigurno mnogo lakše naći smeštaj!
Bili i vratili se.Bilo je super.Nasli smo smestaj na jedno 70m od plaze , cetvorokrevetni studio,nov,cist,u prizemlju,za 400 evra.Klima nam je bila uracunata u tu cenu(tako smo se pogodili sa gazdaricom)a parking ispred smestaja i niko nije smeo tu da se parkira. Ja znam da su svi umorni kada stignu na more ujutru ali moja preporuka je:treba stici izmedju 8 i 9 i samo malo strpljenja.Suprug i ja imamo troje male dece i nikada nismo uplacivali aranzmane preko agencije , nego se zaputimo pa gde nas dobri vetar odnese!!!! I uvek bude dobro(a svake godine idemo na more)

#18 kopx

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 23. May 2012 - 10:27

Jel ima neko neku preporuku ili eventualno br. tel za vile u Stavrosu za odlazak na bum?
:D

Ovu poruku je izmenio kopx: 23. May 2012 - 10:27

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0