Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Australija- Kako Stici I Koliko Kosta Zadovoljstvo
Napisano: 04. jul 2005 - 02:54
za pocetak me interesuje da li neko ima informacije o cenama i nacinu dobijanja vise.. znaci avionske karte, vise(koliko se lako/tesko dobijaju) i otprilike koliko bi tako jedno zadovoljstvo kostalo...
tnx unapred
#2 Gost Tanja_*
Napisano: 04. jul 2005 - 18:10
Napisano: 12. jan 2006 - 17:24
Pozzdrav
#4 Gost ika_*
Napisano: 18. maj 2006 - 19:23
Napisano: 26. jul 2007 - 15:44
evra po osobi (moze i cela porodica da se iseli ako hocesh) jer im je to neka vrsta garancije da nisi dosao tamo a im pravish probleme (citaj kradesh ,dilujesh drogu itd)...
te pare su nesto kao depozit koji valjda dobijes kasnije nazad ili mozes da ih podignes posle par godina ( ovo vec nisam sigurna sta se desava sa tim novcem)....
Moja zelje ja takodje bila da odem i zivim tamo ali ispostavilo se da to i nije bas tako jednostavno ...bila sam u kontaktu sa jednim nasim covekom koji godinama zivi i radi tamo
(polu srbin je) mogla bih ponovo da ga nadjem pa da vidim da li ima neke informacije....
Napisano: 02. sep 2007 - 19:13
hvala vam unapred
Napisano: 30. dec 2007 - 01:53
Napisano: 11. jan 2008 - 10:43
Srdacan pozdrav
Napisano: 04. jun 2008 - 01:25
WickedLady @ 26. 07. 2007 - 15:44
evra po osobi (moze i cela porodica da se iseli ako hocesh) jer im je to neka vrsta garancije da nisi dosao tamo a im pravish probleme (citaj kradesh ,dilujesh drogu itd)...
te pare su nesto kao depozit koji valjda dobijes kasnije nazad ili mozes da ih podignes posle par godina ( ovo vec nisam sigurna sta se desava sa tim novcem)....
Moja zelje ja takodje bila da odem i zivim tamo ali ispostavilo se da to i nije bas tako jednostavno ...bila sam u kontaktu sa jednim nasim covekom koji godinama zivi i radi tamo
(polu srbin je) mogla bih ponovo da ga nadjem pa da vidim da li ima neke informacije....
Ovo za 20.000 evra nije tacno.
Napisano: 09. feb 2009 - 22:47
Ovu poruku je izmenio CEJLON: 09. feb 2009 - 22:48
Napisano: 19. avg 2009 - 21:30
a sto se tice same Australije....Sidnej mi je ostao u secanju kao nevidjeno lep grad, pun mogucnosti, nocni zivot je fenomenalan, klopa je prilicno jeftina a i ostale stvari nisu na ceni osim nekretnina....Melburn je prilicno prljav(bar ono sto sam ja vidio)...ja sam tamo bio za vreme Australian opena i bio je pravi pakao, temperature preko 40c...sve u svemu ima se sta vidjeti...kacim fotke kasnije....
Napisano: 30. jan 2010 - 01:09
Napisano: 06. feb 2010 - 22:02
O toj zemlji bih mogla pricati ili pisati danima.Tamo nema ama bas nista sto ne bi bilo dobro.U samom Sidney sam privatno stanovala tako da o smestajima u samom gradu ne mogu mnogo pomoci.Ali drzavu sam obilazila spavajuci po hotelima ali i hostelima ali i kampujuci.I uvek i svuda je bilo sve sjajno uredjeno i za svaciji dzep.
Naravno da je najveci problem avio karta koja je definitivno mnogo skupa.Kako god i kojim god prevoznikom da idete tesko da se moze naci ispod 1500 eura povratna karta.
Javljam se sledeci put sa mnogo vise detalja.
Napisano: 20. mar 2010 - 20:25
Citat
to je tacno nocni zivot je takodje super ali kada upekne 40*C onda se to malo pretvori u nekako prljavo sumoran grad do sledece kise...jednostavno je neprijatno hodati ulicama zbog tolike vrucine...
...e da jos jedna stvar nemojte da idete u krajeve u kojima zive ljudi sa nasih prostora i da slusate radio stanice koje isti odrzavaju...oni ne znaju(ili ne zele da znaju) da je rat stao....
Napisano: 10. apr 2010 - 10:13
zeljo_bl @ 20. mar 2010 - 20:25
...e da jos jedna stvar nemojte da idete u krajeve u kojima zive ljudi sa nasih prostora i da slusate radio stanice koje isti odrzavaju...oni ne znaju(ili ne zele da znaju) da je rat stao....
Potpuno se slazem sa ovim misljenjem,bila sam dva puta,po mesec dana,obisla Sidnej,Melburn,Kamberu i Pert,i prvo i osnovno-bezite od nasih,narocito ako su se doselili 50-60tih proslog veka,oni kao da su u mracnom srednjem veku!Meni licno su Sidnej i Melburn super,Kambera je toliko miran grad da vam se cini da u njemu niko i ne zivi,a slicno je i u Pertu,samo sto je Pert zivopisniji.Ne mogu da kazem da mi se dopalo toliko da bi ostala da zivim,ali je interesantno za videti,kao uostalom i svako mesto na kome niste nikada bili.

Citiraj
Odgovori na ovo