Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Gde prenociti na putu za Zakintos

18 odgovora na temu

#16 boxi

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • ženski

Napisano: 11. Jul 2011 - 21:52

Ja sam za tu varijantu saznala sasvim slucajno gledajuci fotografije Rio mosta nocu. Zatim sam malo "googlala", dosla do odlicnih komentara i prica, ali kada smo se opredelili za Metsovo ostavila sam tu pricu po strani.
Sajtovi su: www.portoriohotel.gr (cena za trokrevetnu sobu,nocenje sa doruckom za kraj jula preko booking.com je 116 eura!!!)
www.airotel.gr (74 eura)
www.castellohotelgr (60 eura).
Najbolje ocene na stranim sajtovima od ova tri ima Castello. Na booking.com mozete videti slike, komentare, lokaciju i sl. Pretpostavljam da se moze naci i jeftiniji smestaj, ja se dalje od ovoga nisam upustala nakon konsultacije "viamichelin-a" za kilometarske i vremenske razdaljine. I jos jednom da ponovim, hocemo da vidimo to cuveno Metsovo!
E sad, sto se tice rezervacija i placanja nema pravila. Preko booking.com nekada nam blokiraju karticu - cak i otkazu rezervaciju (npr. Lefkada), nekada ne čak ni u otkaznom roku (proletos u Budimpesti), nekada nadjemo smestaj direktno bez sajtova za rezervisanje smestaja, uplatimo depozit pa posalju rezervaciju, nekada ne traze nista (kao sada Metsovo i Prohor, i prosle godine Popova Kula).
Ove godine sam Zakintos rezervisala preko booking.com i pre neki dan pronasla sajt hotela, poslala mail da proverim da je sve OK, odmah sam dobila odgovor od menadzera da je sve OK i da ako cemo platiti kesom po dolasku da nece ni dirati karticu.

#17 megalos3

backpacker

• Član
  • Poruka:43

Napisano: 11. Jul 2011 - 22:48

A Aheronovi izvori,na pola puta izmedju Parge i Lefkade gde je po predanju majka okupala Ahila drzeci ga za petu....Voda led ledena,ali gomila turista hoda kroz vodu.Mi smo izdrzali dva sata hodajuci kroz klisuru a onda smo se zbog puta morali vratiti.Osecaj neverovatan.Malu decu su roditelji u camce stavljali i tako sa njima prelazili izvore.Stvarno fantasticno.

Postavljena slika

Jedan deo je dubok pa se mora preplivati (voda je do ramena ).Obicno ljudi dotle dodju pa se vrate,jok mi :kupanje:

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio megalos3: 11. Jul 2011 - 22:50

#18 boxi

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2011 - 13:51

Interesuje me nakon iskljucenja sa Egnatia Odosa kod Janjine koliko je sve obelezeno,odnosno skretanja,iskljucenja, kruzni tokovi, prelasci na deonice auto-puta za Atinu.... Mi nemamo navigaciju samo mapu, a citala sam neke forumase kako su se izgubili, a mi jos idemo nocu taj deo puta jer planiramo da krenemo iz Metsova oko 1-2h ujutru kako bi stigli u 7h u Kilini jer imamo rezervisan prvi trajekt u 8h.

#19 Putnica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 02. Aug 2011 - 21:37

Pogledaj porukuboxi @ 12. Jul 2011 - 13:51

Mi nemamo navigaciju samo mapu, a citala sam neke forumase kako su se izgubili,

Da, ima onih koje je navigacija u pola noci odvela sa autoputa u neka brda Postavljena slika ...

Ma nemas brige, samo polako, prati oznake na putu ...nema sanse da zalutate ...
Postavljena slikaMoj blog: http://putnica.mojblog.rs

Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0