Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Prenoćište ili dnevni odmor na putu za Grčku

815 odgovora na temu

#706 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7675
  • ženski

Napisano: 24. Sep 2011 - 16:56

Ova tema kao da nosi naziv "Dan dar" :). Samo o njima pišete.

#707 100car

putnik

• Član
  • Poruka:166
  • muški

Napisano: 24. Sep 2011 - 21:55

Па кад је тамо чисто и јефтино :klap: шта ћеш више за преноћити.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 18. Feb 2012 - 15:36
ne citirati post koji prethodi Vašem

#708 Bojo

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 26. Sep 2011 - 15:32

@ mirarbi

Pa sta da radimo kad smo tu prenocili,necu pisati o Ohridu...

Mislim da su ovi ljudi to zasluzili,stvarno su ljubazni i dobri domacini.

:klap: :klap: :klap:

Ovu poruku je izmenio Bojo: 26. Sep 2011 - 15:33

www.golija.rs
sve o GOLIJI na jednom mestu

#709 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7675
  • ženski

Napisano: 28. Sep 2011 - 19:29

Nemam ništa protiv. Ako su dobri, hvalite ih :).

#710 lucky_ns

backpacker

• Član
  • Poruka:28

Napisano: 28. Sep 2011 - 21:41

Da prekinem ovu monotoniju pohvala Dan daru i da stavim dve primedbe :)
U sobi u kojoj smo mi spavali u kupatilu nije bilo tus kade, tako da celo kupatilo pliva posle tusiranja i krevet je skripao i na najmanji pokret.

Sve ostalo je OK. Domacini su zaista izuzetno ljubazni i preduretljivi.

#711 volodja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1933
  • muški

Napisano: 06. Oct 2011 - 19:34

Негде на неких пола пута од Новог Сада до луке Пиреју Грчкој налази се хотел "Парк" у месту Неготино (Македонија) и ми смо га одабрали као нашу дестинацију где ћемо преспавати у поласку и повратку. Не знам да ли сам у праву али изграђен је управо на брдашцу где се некада давно налазио авион-ресторан. Да, прави авион је неко извукао на брдо и од њега и околине направио праву атракцију коју су тада радо посећивали сви они који су ишли за и из Грчке и користили оближњи ауто-камп да ту преспавају. Млађим учесницима форума скрећем пажњу да је камповање некад био врло популаран и развијен вид туризма свуда у Европи па и у овом делу континента (СФРЈ, Грчка, Италија,....).

Хотал "Парк" је потпуно неоправдано "попљуван" на овом форуму јер пружа апсолутно све погодности за пријатан боравак и одмор на путу до Грчке. Собе су апсолутно чисте и уредне, опремљене клима уређајима, телевизором, купатилом (пешкири, шампон, сапун, тоалет папир), а особље хотела је учинило све да наш боравак у њему буде не задовољавајући - него одушевљавајући. Ноћење са доручком нас је изашло 40 евра (и 20 центи "ако имате" ситно) за две особе укупно, а само да споменем један детаљ да смо у повратку у хотелу имали - сватове. То ми је супруга рекла тек ујутро, а ми апсолутно нисмо имали појма да је претходну ноћ у хотелу било "весело" и спавали као заклани!?!

Упознао сам менаџера хотела "Парк" госп. Тодора Арсовског и апсолутно све што ми је рекао и обећао испуњено је, а и више од тога. Користим ову прилику да им се свима у хотелу захвалим и да их похвалим на љубазности и пословности.

Ујутро за доручак пробајте омлет, сјајан је!

Ovu poruku je izmenio volodja: 06. Oct 2011 - 19:49

#712 alexandarns

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 11. Oct 2011 - 22:17

Dragi vodolija...s obzirom da smo mi pisali negativne komentare za hotel Park...osetili smo se prozvanim...samo nismo ga POPLJUVALI već izneli naše iskustvo...a to što Vi mislite da je to ne opravdano...to se već meri sa vidovitošću...jer kako sam pisao i tada kada se gospodin Todor oglasio...ne vidim niti jedan razlog da normalna osoba piše pogrešne informacije na ovakav sajt...
Drano nam je da ste se lepo proveli na tom noćenju...nama je bilo drugačije...da li je to možda rezultat nekih negativnoh komentara...moguće...i to je pohvalno...jer svako normalan ko se bavi poslom prihvata kritike i pokušava ih popraviti...ali u svakom slučaju mislim da je ne primereno da sudite koliko je naš komentar opravdan ili ne opravdan...ili Vi mislite drugačije?
Ps.Gospodin Todor kao i svo osoblje hotela je bilo veoma ljubazno...to nije ni bilo kritikovano

Ovu poruku je izmenio alexandarns: 11. Oct 2011 - 22:19

#713 volodja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1933
  • muški

Napisano: 12. Oct 2011 - 17:53

Pogledaj porukualexandarns @ 11. Oct 2011 - 22:17

Dragi vodolija...s obzirom da smo mi pisali negativne komentare za hotel Park...osetili smo se prozvanim...
Iz mog posta se apsolutno ne vidi da sam bilo koga spomenuo, a izneo sam nase utiske.
Ono sto ide u prilog mog risanija je broj kola sa srpskim tablicama koje smo zatekli ujutro na prakingu hotela Park (i u polasku iu povratku).
Sto se tice opsteg utiska na njega je posebno uticao razgovor sa g. Todorom koji me je pre puta malo uputio na neke cinjenice vezane za negativna pisanja.
Apsolutno sve sto nam je obecao u hotelu Park nam je ispunjeno, pa cak i ti svatovi (kojih sam se pribojavao) su bili u veceri dok smo spavali, a mi apsolutno sa bukom nismo imali problema.

Apsolutno ne vidim razlog za ovim "vodolija"...

#714 alexandarns

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 13. Oct 2011 - 00:08

Niste nikoga pomenuli ali ste rekli da je potpuno ne opravdano popljuvan...samim tim se može zaključiti da smo mi pisali ne istine...tako da smo zato i odgovorili na Vaš post...i ne bih se dalje upuštali u objašnjavanje...

Što se tiče VODOLIJE...sorry greška...Volođa

#715 obozavatelj

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 24. Jan 2012 - 11:25

Nadam se da nece nekima smetati sto se ponovo vracam na Dan dar apartmane. O njima da ne pricam mnogo, sve se vec zna, dovoljno su nahvaljeni, po nama sa razlogom, super usluga i smestaj za male pare. Mi smo prosle godine prenocili i u odlasku i u povratku. Sto se tice odlaska u Grcku, stigli smo negde oko 12 popodne tako da smo tamo proveli skoro citav dan. Posle rucka (3 corbe, dve porcije rostilja sa pomfritom, dve salate, litar vode i dve kafe-sve ukupno 16E), smo se prosetali do jezera i za jedno popodne zadovoljava potpuno. Voda je cista, moze se kupati u njoj, cak je vrlo lekovita, tj. blato iz jezera. Sitan sljunak, za decu je ok za jedno popodne. Granica je na pet minuta od apartmana, nema guzve, bili smo jedini ujutru. Do Soluna mi se cini da ima nekih sat i po, mozda dva max. Kad smo se vracali, opet smo tamo prenocili, doduse bila je vec druga polovina septembra, stigli kasno, mi jedini gosti, ali su nas docekali opet super, spremili nam veceru (inace nemate tamo gde sta da kupite, u prodavnicama nema hleba, nudili su mi kroasan:D ). Sve us vemu, moze se provesti jedno lepo popodne, ako krenete ranije iz Srbije.

#716 dext

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1538
  • muški

Napisano: 26. Jan 2012 - 12:25

Pogledaj porukuvolodja @ 06. Oct 2011 - 19:34

... а само да споменем један детаљ да смо у повратку у хотелу имали - сватове. То ми је супруга рекла тек ујутро, а ми апсолутно нисмо имали појма да је претходну ноћ у хотелу било "весело" и спавали као заклани!?!

Pogledaj porukuvolodja @ 12. Oct 2011 - 17:53

... pa cak i ti svatovi (kojih sam se pribojavao) su bili u veceri dok smo spavali, a mi apsolutno sa bukom nismo imali problema.
Kako to da si se pribojavao svatova, ako za njih nisi imao pojma, odnoso ako si za njih saznao tek sutradan ujutro?

#717 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 17. Feb 2012 - 19:00

Ja sam poslala upravo upit Dan Daru, mozda je rano za jul ali bi i to da resim ako je moguce sada :)

Nego zanima me oni koji su tu spavali i presli preko prelaza Dojran, kojim ste putem nastavili ka Sitoniji ili Solunu, da li preko Kukusa pravo dole ili ste se vracali na Polikastro?

#718 GavSa

turista

• Član
  • Poruka:51
  • muški

Napisano: 17. Feb 2012 - 23:24

O ovome je vec pisano, pretrazi forum, ali da ti odgovorim. Na Sitoniju smo iz Dan-Dara isli prosle godine pored Kilkisa i pored Soluna. Pronacices opis puta od Dojrana do ukljucenja na auto-put kod Soluna, nema razloga da ne ides tim putem.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 18. Feb 2012 - 15:35
ne citirati post koji prethodi Vašem

#719 katarina029

turista

• Član
  • Poruka:52

Napisano: 18. Feb 2012 - 01:10

a mene interesuje da li i deca placaju? dete 9 god i god dana..nama bi odgovarao trokrevetni jer ce beba ionako spavati u svom krevetcu ili pa sa nama na francuskom...

#720 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 18. Feb 2012 - 08:27

Hvala GavSa, znam da sam negde to procitala ali sinoc nisam uspela da pronadjem, pa sam se nekako ubedila da i nisam citala :D
Pokusacu ponovo uz pomoc pretrazivaca foruma.

Katarina neko je vec pisao da im nisu naplatitli za dete a dali su im krevet da se ne bi gurali...na sajtu samo pise noc po osobi, deca se ne spominju. Primetila sam da Suncica, gazdarica dolazi na forum pa ce mozda videti sta pisemo i odgovoriti nam :klap:

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0