Prenoćište ili dnevni odmor na putu za Grčku
Započeo/la: mirarbi, 23. Jun 2007 08:23
815 odgovora na temu
Napisano: 14. May 2012 - 03:23
s obzirom da sam se skoro vratila sa 1000 puta Solun -Bg, otkrila sam da su u Vranju odlicni moteli. Spavala sam u good place, 3000 dvokrevetna soba, nova, moderna, mogu joj pozavideti mnogi evropski hoteli. Takodje smo svratili u Amico, ali nije bilo mesta, sobe nisam videla, ali na slikama odlicno izgledaju. I tamo cena ista, tok je cetvorokrevetni apartman bilo 4200 ako se secam. Jeli smo u kafanici u jednoj uskoj ulici gde je gomila kafica. Dva druga se zove...cene kao na jugu Srbije, klopa odlicna, usluga brza iako je bila gomila ljudi. Prevedeno u meni-karadjordjeva-odlicna, velika pljeskavica na kajmaku, sopska, pomfrit, pecurke na zaru, vruce lepinje, 2 flasice tikvesove alexandrije i kokakola 1200 dinara.
Predejane smo davno napustili zato sto je klasicno turisticko svratiste gde te vodaju vozaci autobusa i oni koji imaju koristi. Licno sam odlazila tamo i radeci za jednu agenciju i privatno,a li ga preterase.
U svim svojim prolascima kroz jug Srbije sam svracala na mnogo mesta sto za jelo, sto za spavanje...a ima ih zaista mnogo lepih.
Omiljen je bio konak-motel Prohora Pcinjskog, ali su ga prosle godine zatvorili.
Predejane smo davno napustili zato sto je klasicno turisticko svratiste gde te vodaju vozaci autobusa i oni koji imaju koristi. Licno sam odlazila tamo i radeci za jednu agenciju i privatno,a li ga preterase.
U svim svojim prolascima kroz jug Srbije sam svracala na mnogo mesta sto za jelo, sto za spavanje...a ima ih zaista mnogo lepih.
Omiljen je bio konak-motel Prohora Pcinjskog, ali su ga prosle godine zatvorili.
Napisano: 14. May 2012 - 07:25
ja mislim da radi i dalje konak, jel ima neko info od skoro, posto smo mislili tamo da svratimo...
Sveti Naum - Makedonija 2009 AquaFantasy-Kušadasi 2010 Kušadasi 2010
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 14. May 2012 - 12:10
ne radi konak, ja sam planirala da ostanem sad 8. maja u povratku za Grcku i obavestili su me da je zatvoren jer sam srecom pozvala telefonom. Dali su mi telefon igumana manastira da pitam da li mogu da ostanem u njihovim odajama (tamo se verovatno ne placa), ali nije se javljao i posle smo odustali i svratili u Vranje
Napisano: 14. May 2012 - 16:56
e bas bzv/e....hvala na informaciji
Sveti Naum - Makedonija 2009 AquaFantasy-Kušadasi 2010 Kušadasi 2010
Napisano: 20. May 2012 - 22:41
elladitsa @ 14. May 2012 - 03:23
s obzirom da sam se skoro vratila sa 1000 puta Solun -Bg, otkrila sam da su u Vranju odlicni moteli. Spavala sam u good place, 3000 dvokrevetna soba, nova, moderna, mogu joj pozavideti mnogi evropski hoteli. Takodje smo svratili u Amico, ali nije bilo mesta, sobe nisam videla, ali na slikama odlicno izgledaju. I tamo cena ista, tok je cetvorokrevetni apartman bilo 4200 ako se secam. Jeli smo u kafanici u jednoj uskoj ulici gde je gomila kafica. Dva druga se zove...cene kao na jugu Srbije, klopa odlicna, usluga brza iako je bila gomila ljudi. Prevedeno u meni-karadjordjeva-odlicna, velika pljeskavica na kajmaku, sopska, pomfrit, pecurke na zaru, vruce lepinje, 2 flasice tikvesove alexandrije i kokakola 1200 dinara.
Konak manastira je zatvoren,ali samo radi u sluzbi manastira,sigurno bi pustili da se prespava ,ako se zamoli.
Evo kotakt telefona,ako zovete fiksni trebace vremena da se jave mozda dva ili tri puta da odzvoni do kraja.
http://www.svprohor....eview.asp?ID=35
Ima lepih hostela u samom gradu,jeftina i kvalitetna klopa u autenticnim restoranima za jug srbije.
Svratite.
Ovu poruku je izmenio urkepz: 20. May 2012 - 22:43
Vranje
Broj korisnika koji čitaju temu: 4
Članovi: 0, gosti: 4, skriveni članovi: 0