Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Soping u Atini

• Ne možete pisati na ovoj temi
7 odgovora na temu

#1 jeca.........

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 07. Jul 2011 - 14:35

Ove godine idem na Glifadu,pa me interesuje gde je najbolje ici u soping u Atini

#2 amai

backpacker

• Član
  • Poruka:37

Napisano: 11. Jul 2011 - 17:24

Jeco,
Dobru odluku si donela. Glifada je sjajno letovaliste, a Atina predivan grad.
Sto se kupovine tice na samoj Glifadi imas bezbroj radnji, koje ce verujem zadovoljiti tvoje kriterijume.
U Atini je najpoznatija shopping ulica Ermou, odmah kod trga Sintagma, ali nemoj zaobici robnu kucu Attica, koja se nalazi u Panepistimou ulici kod trga Sintagma. Deo grada Kolonaki je prepun luksuznih radnji, mada, kada su rasprodaje, mozes naci neki komad garderobe ili obuce po jeftinijim cenama.
Topla preporuka su dva trzna centra - The Mall Athens(http://www.themallathens.gr/) i Golden Hall (http://www.goldenhall.gr/). I jedan i drgu trzni centar su van grada, ali, lako je doci do njih metroom ili autobusom.

Lep provod

#3 jeca.........

backpacker

• Član

Napisano: 11. Jul 2011 - 22:12

Amai,hvala ti puno na odgovoru,ne znam da li si bio u Solunu pa me zanima da li negde postoje slicne radnje kao u egnatia ulici gde i nije bas firmirana garderovaPostavljena slika

#4 amai

backpacker

• Član
  • Poruka:37

Napisano: 11. Jul 2011 - 22:33

Naravno da postoje. Ulice Ermou, Panepistimiu, Stadiou, kao i pomenuta dva trzna centra. Tu mozes naci sve i svasta. Od H&M, preko Zare, Manga, Bershke, i ostali jeftinijih radnji.

#5 jeca.........

backpacker

• Član

Napisano: 11. Jul 2011 - 22:48

Amai hvala ti punoooooooo.Postavljena slika Mnogo si mi pomogao posto planiram bar dva dana da odvojim za sopingPostavljena slika

#6 Veljko.

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 14. Aug 2011 - 00:41

Pozdrav ljudi......Jesu li pocela snizenja u Atini... :don-t_mention: ...Ja krecem za koji dan put Grcke, a u planu mi je i izlet u Atinu.....a jos ako budu velika snizenja bice sjajno... :plez:

#7 jeca.........

backpacker

• Član

Napisano: 14. Aug 2011 - 20:24

pocela su ti snizenja imas i do 70% popusta po nekim radnjama

#8 Veljko.

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 15. Aug 2011 - 00:04