Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sveti Stefan

• Ne možete pisati na ovoj temi
2 odgovora na temu

#1 turista2

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 05. Jul 2011 - 14:45

Postovani,

da li je neko bio u ovom smestaju?Ako jeste,bio bi mu zahvalan da mi opise kakav je.

Gde se tacno nalazi,koliko je udaljen od plaze? (cini mi se da izmedju apartmana i plaze ima ulica,to mi se malo ne dopada,zbog deteta,znam da u CG voze prebrzo).

Zatim,kakav je smestaj?Da li redovno ciste i menjaju peskire...

Nikada nisam bio na Svetom Stefanu,pa me zanima i kakve su plaze,da li ima kafica na plazama...

#2 turista2

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 05. Jul 2011 - 22:49

Pardon smestaj se zove "Apartmani more"

#3 Ombra

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 10. Jul 2011 - 10:21

i mene zanima smjestaj na Svetom Stefanu. Prosle godine smo bili u HN i bilo nam je predivno....ali meni se licno nisu svidjele plaze i cistoca mora...ali usluga, hrana, apartman, ljudi su bili super....ove godine, posto sam u drugom stanju zelim neko mjesto koje ima dobru plazu, hlad i cistu vodu a sveti stefan mi se ucinio lijep...pa ako neko ima prijedloga bila bih mu zahvalna;)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0