Nismo nailazili na te restorane, da za 9eura ili vec neku kolicinu eura jedes sta zelis i koliko hoces. Sto ne znaci da ih nema, ali mi ih nismo videli, nismo ih ni trazlili.
U hotelu smo stvarno imali fantastican dorucak, tako da smo tu doruckovali. Ima nekoliko finih kao pekara, peciva su naravno dosta skuplja nego kod nas, prosek peciva je cini mi se oko 2,5-3 eura po jednom pecivu. Naravno ima i skupljih.
Giros je bio 2,5 eura. S tim da je bila neka opcija da je vikendom malo jefitinije, bar na tom mestu. Pisala sam o njemu i kacila sam u nekoj od prethodnih poruka i cenovnik to restorancica. Objasnjavala sam gde se nalazi.
Takodje sam na prvoj strani putopisa okacila isto cenovnik jednog restorana, pa vidite tamo cene.
Jedino kad smo dali vise novca je bilo kad smo vecerali u Starom gradu u restoranu
Romios, ali smo i svasta jeli, pili vino... to vece smo zeleli da se opustimo i uzivamo. Pa smo tu veceru platili cini mi se nesto malo manje od 50 eura. Ali to je samo to jedno vece.
Prvo vece smo veceru platili oko 27-28 eura za dvoje.
U selu Lahania smo rucak platili malo manje od 25 eura za dvoje.
Ostalo smo uglavnom jeli girose. Ja giros jako volim i nije mi nikakav problem da ga jedem svih 10 dana
Sto se tice cene kafe ili pica po kaficima, to ne znam, nismo sedeli po kaficima. Kad bi jeli tad bi popili i pice, ostatak veceri bi samo setali.
Pominjala sam cene pica na plazi, potrazite u putopisu. Takve su onda manje vise i cene po kaficima verovatno.
Palacinke su skuplje, cini mi se da su bile oko 3 eura. Nisam bas 100% sigurna, ali tako nesto je bila cena.
Uglavnom ok su cene. Ima skupih mesta, ali ima i skroz pritupacnih gde su cene kao kod nas, bar slicne kao u Novom Sadu. Pica su skuplja, ali more, Rodos... ocekivano.
Mi smo dosta kupovali i voce, vocne jogurte, sokove, vino... u Carrefouru, Veorupulosu ili Lidlu. Tako da smo i u sobi imali uvek nesto za klopu. Makar da se zavarate do vecere
Suveniri su imali totalno ok cene, bar magneti su bili po super cenama, 1.5-2 eura po magnetu. Sundjeri za kupanje, tu je bilo izbora u velicinama, cenama...
Kupili smo neke predivne drvene kasicice za med, od maslinovog drveta, zatim zacine...
Kolicina novca koju smo potrosli je ista kao i na svakom drugom letovanju. Nista vise , nista manje.
Potrazite te neke cene u putopisu. Naravno ako jos nesto treba pitajte
Ovu poruku je izmenio mikap: 10. Mar 2012 - 10:40