Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ZAKINTOS

5262 odgovora na temu

#5176 makim1186

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 25. Jan 2012 - 01:16

:Help:
Citala sam neke delove teme :novine:, iskreno ne i celu, mnogo toga ima, i nisam naisla na ono sto me zanima. Mozda sam ga i preskocila :blush:, pa cu eto pitati i nadam se da ce mi neko i odgovoriti... Zanima me iskustvo onih koji su boravili u vili Eugenia-Laganas. Kakva su vam iskustva sto se tice smestaja, zanima me unutrasnjost, cistoca i tome slicno, jer znam gde se nalazi i kako izgleda vila spolja gledala sam je svakog dana, jer sam prosle godine bila u vili Stratos preko agencije Euro turs iz Nisa, koja je bas preko puta (ako nekog bude zanimala ova vila mogu mu reci kakva su moja iskustva)... Na slikama izgleda dobro, ali ko zna kakvo je stvarno stanje pa ako mi moze neko reci ko je boravio u vili, jer eto i ove godine planiramo odlazak tamo .:D

Ovu poruku je izmenio makim1186: 25. Jan 2012 - 01:18

#5177 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • Poruka:134
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 06:33

Pogledaj porukujeca3333 @ 17. Jan 2012 - 02:00

<br />Meni je recimo Laganas uzasan, bucan, pun engleskih pijanih klinaca. Ja radim u klubovima i meni je muzike preko glave zato sam bila u Tsiliviju koji je super. <br />A ako se dvoumis izmedju Zakintosa i Tasosa ja glasam za Tasos jer je mnogo pristupacniji od Zakintosa i to izaberes Potos a od njega imas 3 prelepe plaze koje su udaljene 2,3 i 4km. Autobuski prevoz je odlican ukoliko ne iznajmljujes auto.<br />Zakintos ima divne plaze ali ti je auto neophodan. Ja sam bila 1 avgusta 2010 i guzve na putevima su bile nepodnosljive.<br />
<br /><br /><br />..
Drago mi je da me neko razume jer od 24 h provedem 18 slušajući muziku. Mada mi smo "redak slučaj" jer ljudi uglavnom idu, željni frke, upravo tamo gde je i ima. Hvala na preporuci, Tasos deluje kao razuman savet jer je jednostavnije ići autobusom mada imam kola. Nekada me nije mrzelo da vozim, a sad moraš da paziš na sve živo, sitni prekršaj košta puno, dok je nekada bilo opušteno, kazne u Grčkoj bejahu kao dva piva. Još jednom hvala, presudilo je ono o kolima ili R-a-Car-u.

#5178 Adrijanova mama

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 25. Jan 2012 - 07:37

A zna li neko kad ce agencije da objave ovogodisnje ponude? :)

#5179 stezopela

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 11:53

Razmisljam ove godine da idem sa devojkom na Zakintos. Citao sam po forumu da donesem zakljucak za mesto, agenciju, autobus/avion itd i jedino sto sam zakljucio je da treba da idem ili u argasi ili u tsilivi :)
Da li mozete molim da mi pomognete da se odlucim. Treba mi mesto koje ima ok plazu, da se izadje uvece(ali da nije nenormalno kao u lagansu)? Koja je razlika u ceni avion/autobus? Koje su dobre agencije koje vode avionom?
Svaka pomoc je dobrodosla :)

#5180 Oli2

turista

• Član
  • Poruka:63
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 12:56

Ako je bitna plaza u mestu u kojem odsedate onda Tsilivi, posto Argasi nema plazu. A i za izlaske mislim da je Tsilivi bolji. Jedina prednost Argassija je sto je pozicioniran tako da vam je blizu Zante i celo poluostrvo Vasilikos sa druge strane.

#5181 stezopela

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 15:03

Pogledaj porukuOli2 @ 25. Jan 2012 - 12:56

Ako je bitna plaza u mestu u kojem odsedate onda Tsilivi, posto Argasi nema plazu. A i za izlaske mislim da je Tsilivi bolji. Jedina prednost Argassija je sto je pozicioniran tako da vam je blizu Zante i celo poluostrvo Vasilikos sa druge strane.

hvala na odgovoru! tako sam i mislio. samo me zbunili silni roditelji koji sa klincima idu u tsilivi, pa sam bio skeptican :D znaci odlucio sam se i za konkretno mesto :)
a da ne zna neko cene avionskog prevoza + smestaj,koliko izadje sve ukupno? i koju agenciju da gledam?

#5182 jeca3333

putnik

• Član
  • Poruka:139
  • ženski

Napisano: 25. Jan 2012 - 17:18

Definitivno Tsilivi zbog plaze koja je super, mirna, nema guzve jer je ogromna a Argasi nema plazu. U Tsiliviju imas gde da izadjes, brdo taverni, poslasticarnica, kafea ali je mnogo mirnije od Laganasa ali daleko od toga da je penzionersko mesto :)
Avionski prevoz ti je 135e + 37e takse (pogledaj ponudu robinsona)

#5183 stezopela

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 17:29

Hvala :)
Jedino sto Robinson ne vodi u apartmane u Tsilviju :)

#5184 Oli2

turista

• Član
  • Poruka:63
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 22:40

Surak je pretprosle godine isao sa kontikijem i bio zadovoljan.

#5185 marta milovic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 26. Jan 2012 - 00:33

Cao svima!
Da li neko ima neku info o vili Stela, u ponudi je agencije Barcino Tours? Ne mogu da nadjem nista o njoj konkretno.
Hvala

#5186 Duki Niš

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 29. Jan 2012 - 22:29

Pozdrav svima,uplatio sam letovanje u vili Yatras u Laganasu,polazak je 18. avgusta.Da li je neko bio u toj vili prošle sezone,da mi prenese neke svoje impresije,da li je preko noći bilo buke koju prave Englezi? :biggrin:

#5187 vesnanis

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 09. Feb 2012 - 14:11

Nemojte samo da je na glavnoj ulici gde su sve diskoteke. Ja sam bila pre nekoliko godina u vili Albatros, radi je Tim Travel, i bio je horor! Trudila sam se da uhvatim neki ritam pa da spavam kada i ostali spavaju, pa makar to bilo i u sred bela dana, ali oni nikad nisu spavali! Uzas!

#5188 jore

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 14. Feb 2012 - 16:18

Da li neko moze da mi kaze nesto o Vili Alex 1,da li je bucno,kakav je smestaj,gazde...? Hvala

#5189 Igor1984

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 23. Feb 2012 - 11:25

Da li je neko boravio u kuci Drosos u laganasu? Kakvi su vam bili utisci o njoj? Procitao sam na Belvijevom sajtu da se nalazi na 30m od mora to mi se svidja ali bih voleo da cujem utiske od nekoga ko je boravio tamo! Pozdrav svima i hvala unapred na odgovorima.

#5190 stezopela

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 25. Feb 2012 - 16:42

Da li neko nesto zna o apartmanima Dana I,II,III u Tsiliviju?

Broj korisnika koji čitaju temu: 3

Članovi: 1, gosti: 2, skriveni članovi: 0