Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vile Teodoros i Margarita

5 odgovora na temu

#1 Lazanski

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 20. Jun 2011 - 14:16

Da li je neko bio u Vili Teodoros? Neke naše agencije je imaju u veoma pristupačnoj ponudi ali ovdje na forumu je niko ne spominje...

Ovu poruku je izmenio suki: 18. Jul 2011 - 12:44

#2 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:369
  • muški

Napisano: 01. Jul 2011 - 16:19

Bukirao sam od 08.2011 smestaj u vila Margarita u Nidriju...
Vila Margarita

Zamina me ako neko vec bio tamo, jel ima pristup sa auto (u blizini da parkiram) jer kako vidim na google maps sve ulice su tesne, ako moram da parkiram auto na glavnoj ulici bice problem jer u tom periodu je velika guzva?
I kako je smestaj kakvi su Vasi utisci:)

Hvala :)

#3 delboyfpn

turista

• Član
  • Poruka:92
  • muški

Napisano: 02. Jul 2011 - 01:18

parkiranje blizu margarite zaboravi... u glavnoj ulici je zabranjeno parkiranje. najblizi parking je na 500ak metara od margarite. ;-)

Ovu poruku je izmenio suki: 18. Jul 2011 - 12:46
nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post

#4 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 02. Jul 2011 - 01:54

pffff :(

#5 bugarin

turista

• Član
  • Poruka:72
  • muški

Napisano: 04. Jul 2011 - 20:53

Parking ima i na 50 metara od Margarite i ja sam svih 10 dana tu parkirao,iz neke sobe se i vidi parking zavisi gde si smesten.
Nalazi se odmah u ulici pored vile.
Sto se tice smestaja sasvim pristojan i gazda i gazdarica su OK,on lici na boksera ali od svih vestina najbolje radi sa metlom i dzogerom.Sobe se redovno ciste a peskire su nam menjali 3x a klima ti nije potrebna,jedino ponesi odavde RIDE protiv komaraca jer se sobe napune za cas.

Ovu poruku je izmenio bugarin: 04. Jul 2011 - 20:58

#6 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 04. Jul 2011 - 20:56

Hvala Ti Druze, ja vec danas bukirao smestaj u vili tako da sta je tu je...moram da se snalazim za parking :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0