Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Autobuski prevoz do Nesebara/SB

3 odgovora na temu

#1 RocknRolla

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 30. Jun 2011 - 13:12

Pozdrav svima,

s drugarima planiram letovanje na jednoj od ove dve lokacije, nismo još odlučili, i sada, naravno, gledamo kako najjeftinije da prođemo... :)
Znate li neku agenciju/prevoznika ili nešto takvo koji nudi samo prevoz od Beograda do tamo. Neke internet adrese, kontakt telefoni, bilo šta takvo.
Takođe me interesuje da li neko zna cene hrane/pića u Nesebaru/Sunčanom bregu. Čitali smo da je SB nešto skuplji, ali interesuje nas koliko i koji artikli su skuplji. Što u restoranima, što u prodavnicama.

Hvala unapred.

#2 miki_nis

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • muški

Napisano: 30. Jun 2011 - 14:58

Pozdrav,o cenama sam vec pisao u podforumu "cene".To su ti cene od prosle godine (jul mesec).A sto se tice prevoza ja idem vozom.pa ako te to interesuje opisacu putesestvije...:D Isao sam i autobusom pre par godina preko "eurotursa" platim samo put a tamo privatni smestaj......

#3 RocknRolla

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 30. Jun 2011 - 15:36

U međuvremenu sam pročitao tvoj post o cenama, pomoglo nam je dosta. :)

Samo, reci mi, maltene sve agencije nude prevoz autobusom za 60e, povratna karta. Znaš li za neku jeftiniju varijantu. Nebitno bus/voz.

#4 jelenaki84

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2011 - 23:37

Sto se tice prevoza od Nisa do Nesebra nasla sam preko MM tursa povratnu kartu za 3500din. Je l ima neko iskustva sa njima? Radije bih platila i vise nego da idem sa njima ako imaju neke krs autobuse

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0