Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

CENE Marmaris

• Ne možete pisati na ovoj temi
38 odgovora na temu

#31 Na putu

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 14. Jul 2010 - 15:58

Pogledaj porukuBianconeri @ 14. Jul 2010 - 11:58

Da, maksimalno mozes da izvuces 1.96 TL za evro.
Sto se izleta tice, mi smo isli preko nase agencije, ali mislim da nije velika razlika u ceni. Za ronjenje ne znam. Dalijan je bio 30e sa ruckom, Rodos 40e sa ruckom + 15e lucka taksa, Pamukale 40e sa ruckom...

Taj sam kurs i ja nasla :kez: hvala ti puno ...

#32 vicesla

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 12. Aug 2010 - 13:47

Da li neko moze da mi kaze koliko je flasirana voda/za pice/ u Marmarisu i koliko su lezaljke i suncobran? Prvi put idem za Tursku a finansije su mi nategnute. Da li su bazari stvarno jeftini?
Hvala punooooo.:huh:

#33 annica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:924
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2010 - 14:01

Pogledaj porukuvicesla @ 12. Aug 2010 - 13:47

Da li neko moze da mi kaze koliko je flasirana voda/za pice/ u Marmarisu i koliko su lezaljke i suncobran? Prvi put idem za Tursku a finansije su mi nategnute. Da li su bazari stvarno jeftini?
Hvala punooooo.:huh:

Flaširana voda 1.5 l je 1.25 TL . Moja preporuka je da idete na plaže gde se ne naplaćuju ležaljke i suncobrani, ali se podrazumeva da uzmete piće u tom kafeu...ionako biste nešto popili... Pre svega preporučujem Nirvana bar na ulazu u Ičmeler, ili gradska Demir (takođe ka Ičmeleru)...Cena pića ne tim plažama je kao i bilo kom drugom kafiću, a ne smaraju u smislu da moraš naručivati neprestano...:D:D

Bazari? To je relativno, zavisi šta tražiš...Uglavnom ima za svačiji džep po nešto, ali obavezno se cenkaj ako želiš nešto da kupiš...Uvek spuste cenu :D, a od tebe i tvog umeća zavisi koliko...

Da umemo, mogli bismo lepo provesti ovu sredu trčeći odmornim nogama za gladnim očima, puniti srce radošću što postojimo, čuditi se velikoj tajni života, čiji smo slučajni i srećni gosti. (Duško Radović)

Švedska - putopis

#34 DarioBg

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Aug 2010 - 00:57

A koliko kosta pice na plazi (prilikom iznajmljivanja lezaljki), na primer djus ili cedjena pomorandza?

#35 annica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:924
  • ženski

Napisano: 16. Aug 2010 - 13:20

Koliko i u bilo kom kafiću, đus ne znam, ali sveže ceđena pomorandža 2.5 eura.

Da umemo, mogli bismo lepo provesti ovu sredu trčeći odmornim nogama za gladnim očima, puniti srce radošću što postojimo, čuditi se velikoj tajni života, čiji smo slučajni i srećni gosti. (Duško Radović)

Švedska - putopis

#36 sale_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 29. Jun 2011 - 20:13

Pozdrav svima, interesuju me cene sledecih stvari: hrane, lezaljki, suncobrana, autobuskog prevoza do icmelera itd itd. Idem za 20 dana pa me zanima koliko para da ponesem. Pozdrav

#37 vesnasm

turista

• Član
  • Poruka:50
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2011 - 22:25

Pozzzz, bila sam prosle god u Marmarisu kraj septembra pocekat oktobra. Preko Argusa i bilo je extra, na plazu sam isla u Icmeler na Kaya plazu koji preporucuje Argus i fenomenalna je. Dolmus je 2 lire, 2 lezaljke i suncobran su 4 lire (tad bilo). Sto se tice hrane imaju dva super lanca restorana gde je sve piletina i ok su cene prosek oko 7-8 lira, Mc Don je kao i kod nas. Kurs je bio sve cene podelis na 2 i dobije koliko je u eurima. Marmaris je prelep, uzivaj ako sta jos treba pitaj :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 09. Jul 2011 - 16:18
obrisan citat, direktan odgovor na post

#38 alexz

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 29. Jun 2011 - 23:06

Vesna SM, malo je off sa teme ali informacija moze biti korisna, posto kazes da si bila u Marmarisu, kraj septembra, pocetak oktobra reci mi kakvo ti je bilo vreme?

Ovu poruku je izmenio mikap: 09. Jul 2011 - 16:19
obrisan citat, direktan odgovor na post

#39 sale_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 06. Jul 2011 - 10:51

Pogledaj porukuvesnasm @ 29. Jun 2011 - 22:25

Pozzzz, bila sam prosle god u Marmarisu kraj septembra pocekat oktobra. Preko Argusa i bilo je extra, na plazu sam isla u Icmeler na Kaya plazu koji preporucuje Argus i fenomenalna je. Dolmus je 2 lire, 2 lezaljke i suncobran su 4 lire (tad bilo). Sto se tice hrane imaju dva super lanca restorana gde je sve piletina i ok su cene prosek oko 7-8 lira, Mc Don je kao i kod nas. Kurs je bio sve cene podelis na 2 i dobije koliko je u eurima. Marmaris je prelep, uzivaj ako sta jos treba pitaj :)

Joj vesna , divna si. Pa to me je najvise i interesovalo, najvise sam se brinuo za lezaljke i hranu, ali ovo nije strasno, shta vise ovo je sasvim ok. Evo tvoj neki utisak, planiram da imam budzet od 40-50 eur dnevno, to ce biti dovoljno? I koliko je pice na plazama? Hvala

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0