Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KOKINO NERO

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 mara1704

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2011 - 21:03

Da li je neko bio u mestu Kokino Nero. Zanima me kakva je plaza i koliko je veliko to mesto? Imam veoma dobru ponudu ali se plasim da plaza nije losa.

#2 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2011 - 21:30

Plaza je sljunkovita...a sa mnom mozes podeliti kontakt za smestaj ako hoces....mesto malo

Ovu poruku je izmenio mikap: 10. Jul 2011 - 17:46
obrisan citat, direktan odgovor na post

radim,na poslu sam mk

#3 mara1704

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2011 - 22:32

Ok, da li je samo sljunak ili ima i peska? Koliko je mesto udaljeno od nekog veceg mesta?

Ovu poruku je izmenio mikap: 10. Jul 2011 - 17:47
obrisan citat, direktan odgovor na post

#4 kole2507

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 10. Jul 2011 - 12:15

Na plaži je krupan šljunak, voda je neverovatno bistra i čista. Mesto je idealno za odmor, ali samo za odmor. Ima par malih prodavnica. Čuju se samo zrikavci, puno drveća, hladovine, jako je lepo. Odmah pored je Platia ammos, ogromna peščana plaža, skoro pusta, jedan kafić i jedan odličan restoran. najbliže veće mesto je Nei pori i Platamon. Dole, južnije ti je Velika, nisam išao do tamo pa ne znam kako je ...

#5 Danijelams

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 27. Jul 2011 - 09:07

Mi smo 2006 bili bas u Kokino Neru, to nam je bila baza. Obisli smo celu obalu do Volosa i nazad. Posle Kokino Nera ima malo mestasce koje se zove Kasiopea i tu je vrh riblji restoran, cak smo prosle godine isli 60km samo da bi vecerali u njemu :) Nasih turista skoro da i nema, a u Velikoj gde je plaza dugacka i sa sitnijim sljunkom pretezno letuju Grci. Mesta su jako mala, provoda skoro da i nema, o kupovini krpica nema ni govora. Nama je odgovaralo pa smo proveli 15 dana tu. Moze se ici i na planinu Pilio koja je grcki ski centar, gde se kupuje med i klopa jagnjetina , noci su sveze i pokriva se cebicima, ali zato uvalice do kojih se silazi planinskim stazicama su perfektno ciste, tirkizne vode. Nama je bilo fenomenalno, sve zavisi sta ko ocekuje od odmora. Inace plaza u samom Kokino Neru ti je lepo Kole2507 opisao, to je to bukvalno.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0