Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

New York, Las Vegas, San Francisco...

17 odgovora na temu

#16 ibi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3933
  • ženski

Napisano: 04. Oct 2011 - 19:46

Ne nadjoh San Francisco samo pa cu se umetnuti kod vas :) ...moj drugi let u Ameriku bio je u SF...posle NY,ovaj grad mi je dosao kao šok :tuga: ...nisam imala puno vremena,bukvalno sam pretrcala na blic,veci deo nisam ni videla ali ono sto jesam mi se ne dopada.Klosari,beskucnici-na svakom koraku...pitomi su skroz ali sam taj osecaj mi je bio ruznjikav i ulivao nesigurnost pogotovo sto sam isla sama :tuga: ...svi ostali utisci padaju pod ovim...izuzetan osecaj nesigurnosti a nesto kasnije i nekog straha sam imala tamo,za razliku od NY gde sam se osecala zasticeno kao beli medved :).
SF cu pamtiti po ulicama kao iz filmova sa Eddy Murpy-jem(48 sati) :lol: ...ides uz brdo pod uglom od skoro 90 % (bar je meni tako izgledalo :) ),malo ravnoga pa opet slobodan pad na dole...i tako u krug :klap: ...kao u pandurskim filmovima kad kola "lete" kroz vazduh :D ...
Ovo je moj malecni doprinos temi mada vidim da ste u sigurnim rukama...pozz

#17 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 05. Oct 2011 - 09:24

Pogledaj porukuibi @ 04. Oct 2011 - 19:46

Klosari,beskucnici-na svakom koraku...pitomi su skroz ali sam taj osecaj mi je bio ruznjikav i ulivao nesigurnost pogotovo sto sam isla sama :tuga: ...

Za ovo si potpuno u pravu,jako ružna slika iz najužeg centra ovako zanimljivog grada...Nama se jednom desilo da smo prilikom šetnje bukvalno 4-5 blokova od Union Square-a,"zalutali" u neke sporedne uličice,gde je na svakom ćošku bila gomila nekih štrokavih likova,nimalo prijatnog izgleda,pa smo pomislili da nije to neka "klošarska četvrt":lud:... Ruku na srce,niko nam nije prilazio,niti bilo šta pokušao,ali sam osećaj nelagode je bio prisutan.

#18 ibi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3933
  • ženski

Napisano: 05. Oct 2011 - 22:36

Ja sam se par puta zestoko cimnula...verovatno su mislili da imam tikove ^_^ ...par puta sam tzv damsku torbu(od 5 kg :blush: )spustila u saku,obmotala oko ruke i bila spremna na kung fu udarac :lol: ...kad bi ga zavalila torbekanjom u glavu,ubila bi ga...srecom do toga nije doslo :klap:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0