Vila Tomy,Budva
Započeo/la: akaboka, 23. Jun 2011 18:09
5 odgovora na temu
Napisano: 23. Jun 2011 - 18:09
Da li je neko bio u ovom smestaju?Kakvi su vam utisci?
Mmmmmore :))))
Napisano: 23. Jun 2011 - 19:15
ja sam bila josh kad vila bila napravljena i otvorena. sobe su male, ali luksuzno nameshtene, mermer... sve je bilo extra chisto i sredjeno.... ne verujem da dozvolili da propadne, mislim da gazdarica nekada radila u Nemachkoj, verujem da i sada vodi rachuna o vili...
Napisano: 23. Jun 2011 - 21:00
Hvala Emy na odgovoru 
Da li menjaju peskire,ciste sobe?
Koliko je udaljena od plaze?
Da li menjaju peskire,ciste sobe?
Koliko je udaljena od plaze?
Napisano: 23. Jun 2011 - 21:34
secam se da smo bili extra zadovoljni ali je davno bilo, ne secam se oko peskira...
blizu je plaze, mozda ima par minuta hoda, do 5min maximum...
blizu je plaze, mozda ima par minuta hoda, do 5min maximum...
Napisano: 23. Jun 2011 - 22:58
Bio sam ja pre 2-3 godine, bio sam jako zadovoljan. Bilo je nas cetvoro u poprilicno velikom apartmanu koji se sastojao od dve sobe, u jednoj je bio bracni krevet a u drugoj 2 odvojena kreveta sa kuhinjom. Bilo je cisto i uredno jako - za peskire se vise i ne secam iskreno.
Nalazi se prakticno na magistrali (ulica koja sece magistralu) u nivou Slovenske plaze. Treba 10-min laganog hoda do Slovenske plaze ako kanite tamo da se kupate. Oko vile se nalazi podosta i pekara i marketa mada objektivno, nisam do sada sreo bilo koji deo Budve koji ima bilo kakav problem sa ovim (uobicajenim) logistickim stvarima.
Nalazi se prakticno na magistrali (ulica koja sece magistralu) u nivou Slovenske plaze. Treba 10-min laganog hoda do Slovenske plaze ako kanite tamo da se kupate. Oko vile se nalazi podosta i pekara i marketa mada objektivno, nisam do sada sreo bilo koji deo Budve koji ima bilo kakav problem sa ovim (uobicajenim) logistickim stvarima.
Ovu poruku je izmenio GNS: 23. Jun 2011 - 22:59
Napisano: 24. Jun 2011 - 00:19
E pa hvala vam mnogo na odgovorima 
Gledacu da skoknem i do nekih drugih plaza...Raspitacu se koje su dobre
Ja sam u Budvi bila bas davno
Gledacu da skoknem i do nekih drugih plaza...Raspitacu se koje su dobre
Ja sam u Budvi bila bas davno
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0