Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vila Tomy,Budva

5 odgovora na temu

#1 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:445
  • ženski

Napisano: 23. Jun 2011 - 18:09

Da li je neko bio u ovom smestaju?Kakvi su vam utisci?
Mmmmmore :))))

#2 Emy

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 23. Jun 2011 - 19:15

ja sam bila josh kad vila bila napravljena i otvorena. sobe su male, ali luksuzno nameshtene, mermer... sve je bilo extra chisto i sredjeno.... ne verujem da dozvolili da propadne, mislim da gazdarica nekada radila u Nemachkoj, verujem da i sada vodi rachuna o vili...

#3 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 23. Jun 2011 - 21:00

Hvala Emy na odgovoru :)

Da li menjaju peskire,ciste sobe?

Koliko je udaljena od plaze?

#4 Emy

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 23. Jun 2011 - 21:34

secam se da smo bili extra zadovoljni ali je davno bilo, ne secam se oko peskira...
blizu je plaze, mozda ima par minuta hoda, do 5min maximum...

#5 GNS

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 23. Jun 2011 - 22:58

Bio sam ja pre 2-3 godine, bio sam jako zadovoljan. Bilo je nas cetvoro u poprilicno velikom apartmanu koji se sastojao od dve sobe, u jednoj je bio bracni krevet a u drugoj 2 odvojena kreveta sa kuhinjom. Bilo je cisto i uredno jako - za peskire se vise i ne secam iskreno.

Nalazi se prakticno na magistrali (ulica koja sece magistralu) u nivou Slovenske plaze. Treba 10-min laganog hoda do Slovenske plaze ako kanite tamo da se kupate. Oko vile se nalazi podosta i pekara i marketa mada objektivno, nisam do sada sreo bilo koji deo Budve koji ima bilo kakav problem sa ovim (uobicajenim) logistickim stvarima.

Ovu poruku je izmenio GNS: 23. Jun 2011 - 22:59

#6 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 24. Jun 2011 - 00:19

E pa hvala vam mnogo na odgovorima :)

Gledacu da skoknem i do nekih drugih plaza...Raspitacu se koje su dobre :)

Ja sam u Budvi bila bas davno

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0