Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NEA SKIONI

14 odgovora na temu

#1 Lidija J

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 23. Jun 2011 - 17:47

Da li je neko bio u Nea Skioniju, tacnije u apartmanima Stella Meri? Zanima me bilo koja informacija o mestu, plazi?
Apartmane sam nasla preko grckainfo.

#2 Su1971

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 26. Jun 2011 - 09:06

Bili smo u Nea Skioniju,ali na jednodnevnom izletu.Veoma lepo,malo mesto,gde bas nema puno nasih turista.Plaza,onako,nista posebno,bar po meni,ima mnogo lepsih plaza na Kasandri.Po sredini se proteze mol,sa jedne strane su usdreni brodici i camci a sa druge strane je plaza za kupanje sa peskom i kamencicima.Eto,od mene toliko,sto se tice smestaja tu ne mogu da pomognem.

#3 Lidija J

turista

• Član

Napisano: 26. Jun 2011 - 12:23

Mi idemo kolima tako da cemo obilaziti celo poluostrvo, hvala puno.

Ovu poruku je izmenio suki: 05. Jul 2011 - 07:29
nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post

#4 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 28. Jun 2011 - 10:56

Letovali smo u Skioniju 5 godina i ove godine ne idemo tamo već u Siviri koji je nešto severnije.Skioni je divno mesto mirno i zaista bez naših turista. Apartmani koji Vas zanimaju nalaze se par kilometara od centra na samom izlazu iz sela Ag Ioann... i potreban je auto da bi se išlo u Skioni. Sami apartmani su dobri. Okolne plaže su savršene.Ako Vas zanima nešto konkretnije pitajte.Pozdrav

#5 Lidija J

turista

• Član

Napisano: 28. Jun 2011 - 17:30

Hvala na informacijama. Zanima me plaza ispred apartmana, vlasnik je rekao da je kamenita, ali da na 100 m ima pescanih, da li je tako? Imam malo dete pa me interesuje da li ima prirodnog hlada i kakav je ulaz u vodu, u blizini apartmana? Slike plaze u Skioniju sam videla. Da li ste bili bas u tim apartmanima i ako jeste vasi utisci? Na slikama deluje lepo. Rekli su mi da nemaju internet.

Ovu poruku je izmenio suki: 05. Jul 2011 - 07:29

#6 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 28. Jun 2011 - 23:59

Tu plaža nije baš za malu decu zbog stana u moru,ali kolima na 5 do 10 minuta stiže se do mola kalive i do posidija gde su plaže odlične.U mola kalivi ima stena ali ima i delova gde je plitko nekoh 20 metara dok na posidiju je dubina na 5 metara od obale već velika
Putem preko brd koji nije loš asfaltiran je i malo krivudav ali sa divnim pogledom sa vrha stiže se u haniotis za 10 minuta a sa te starne ima puno lepih mesta. Na jugu je sveta Petka i tamo nije loše za kupanje.Pednost je to što se može ići svuda za 10 minuta i ako ima vetra i talasa sa jedne strane na drugoj ih nema. Apartmani su van naselja tako da do prodavnica,pekara i restorana mora se iči kolima. Mi smo hteli tamo ali smo izabrali Siviri iz dva razloga:prvo u samom centru smo na obali,a drugo ako ne daj Bože ne bude goriva da ne moramo ići na druge plaže jer plaža u Siviriju je divna.Toliko za sada.Ako Vas zanima sam Skioni pitajte dalje.Pozdrav

#7 Lidija J

turista

• Član

Napisano: 29. Jun 2011 - 18:27

Hvala, lep provod

Ovu poruku je izmenio suki: 05. Jul 2011 - 07:30

#8 jasa

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 25. Dec 2011 - 00:23

Da li je neko bio?Kakvi su mu utisci,preporuke?

#9 Lidija J

turista

• Član

Napisano: 03. Jan 2012 - 00:26

Ja sa bila prosle godine sa porodicom i prijateljima, u apartmanima Stela Meri,http://studios-stellameri.com/chalkidiki/ Apartmani su super, ali su jedno 2,5 km od mesta, plaza u Skioniju nista posebno, jer u blizini ima prelepih plaza, mesto malo, simpaticno. Ako te nesto posebno interesuje, pitaj.

#10 jasa

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 05. Jan 2012 - 17:10

Planiramo u julu da idemo na 12 dana u Hotel Lemonis Panagiotis(ovaj smestaj sam nasla preko grckainfo.com).Interesuje ma da li je more cisto (bez travcica )i koliko je toplo?Da li ima neki veci supermarket u blizini i kakve su cene bile?

#11 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 05. Jan 2012 - 17:52

more u Skioniu je osrednje kao i plaža, ali ima okolnih plaža koje su fantastične. postoji forum o plažama na Kasandri gde je sve lepo opisano. Skioni je mala luka i mirno mesto. U mestu ima marketa, ali je najbolje snabdevati se u velikim marketima.

#12 Ceca pereca

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2012 - 02:26

Da li neko nesto zna o hotelu Imperial u ovom mestu? Pozz

#13 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. Jan 2012 - 00:27

vlasnik hotela je čikica koji je vlasnik većine zgrada u Skioniu. Hotel je klasičan grčki i ono što nudi nije baš za te novce. Mislim da su malo skupi. Hotel nema svoj parking nego se parkira na gradskom i plaža u blizini hotela nije baš najlepša u grčkoj. Inače Skioni je divno mesto. Moja deca bi tamo išla 5 puta godišnje da se može. Sve je blizu,a mirno je.

#14 Ceca pereca

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 17. Jan 2012 - 00:56

Pogledaj porukubbking @ 17. Jan 2012 - 00:27

vlasnik hotela je čikica koji je vlasnik većine zgrada u Skioniu. Hotel je klasičan grčki i ono što nudi nije baš za te novce. Mislim da su malo skupi. Hotel nema svoj parking nego se parkira na gradskom i plaža u blizini hotela nije baš najlepša u grčkoj. Inače Skioni je divno mesto. Moja deca bi tamo išla 5 puta godišnje da se može. Sve je blizu,a mirno je.

Hvala,bbking! A koji smestaj bi ti preporucio ?

#15 bbking

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. Jan 2012 - 00:57

nema na čemu. Preko interneta možete naći par apartmana u Skioniju, ali ne znam cene za ovu godinu. Mislim da kod nekih naših agencija ponekad postoje i apartmani u Skioniju. Mi idemo u Siviri u hotel Stathis ako sve bude u redu sa Grčkom. Siviri je takođe raj za decu.Nekada je Atlantik imao odličan smeštaj u Skioniju i mi smo išli tamo godinama.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0