Da li neko pouzdano zna da li je dozvoljeno pušenje u hotelskim sobama u Bugarskoj, uzevši u obzir da su oni EU. Uplatio sam sobu bez terase, pa ako još u sobi ima onaj senzor, biće zabave. Nadam se da nisu još doneli te zakone.
Pomoć! Pušenje u hotelu!
Započeo/la: bogalinacsrk@gmail.com, 22. Jun 2011 15:19
3 odgovora na temu
Napisano: 22. Jun 2011 - 15:19
Napisano: 22. Jun 2011 - 18:51
Prošle godine sam bio nedelju dana po Bugarskoj i gotovo svugde je moglo da se puši. Samo u jednoj kafani je bilo zabranjeno pušenje, naravno odmah sam se okrenuo i otišao u sledeću. Ove godine sam bio dvaput po par sati u Sofiji i tom prilikom bio u dva različita restorana i u oba je bilo dozvoljeno pušenje. Što se tiče duvana u tvojoj sobi, pa ko to može da ti zabrani, samo otvoriš širom prozor i šnjari do mile volje. Ja se nikad nisam obazirao na te senzore i iz mog iskustva to najčešće ne radi.
Napisano: 22. Jun 2011 - 22:35
Hvala na ohrabrujućim rečima. Nije naodmet da ponesem šrafciger pa da otkačim kontakt u senzoru ako ga bude.
Napisano: 23. Jun 2011 - 00:31
Nemoj da brines oko tih senzora! Kao sto rece Baki, to uglavnom ne funkcionise. Jedino nisam mogla da zapalim cigaretu u jednom ultra modernom hotelu gde prozora i nije bilo.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0