Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Smestaj na nevidjeno

• Ne možete pisati na ovoj temi
40 odgovora na temu

#31 bobank

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 03. Jul 2011 - 00:41

Supruga sin od 5 godina i ja se spremamo oko 10.07.da budemo u Sartiju:kontaktirao sam neke agencije i neke vile netom.Meni su se tu javila dva problema,jedan je nesigurnost termina oko odlaska na odmor(ne zavisi od mene),a drugi da iz foruma o Sartiju nisam siguran gde treba da budemo smešteni:stari Sarti,novi Sarti ili Sarti beach.Zbog klinca treba pesak i plitko more.Ne bih da sam u nadođiji zbog restorana i večernjih šetnji.Da li se mogu usuditi da dođem na bum i gde mi savetujete da tražim smeštaj.Napominjem da već imam info o nekim vilama kojima sam slao upite,ali nisam mogao da rezervišem.Ostao bih 12-13dana.Hvala za dobar savet.

#32 Oleg

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2011 - 07:29

Pazi cela Sitonija ti je sa pescanom plazom, koliko je moje jednodnevno iskustvo iz Sartija, ceo Sarti je plitko narocito od tz gradske plaze desno, a ono koliko sam imala prilike da vidim, ima restorana ali je bas malo i mirno mesto.

#33 Mirko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:525
  • muški

Napisano: 03. Jul 2011 - 11:20

Pogledaj porukubobank @ 03. Jul 2011 - 00:41

Supruga sin od 5 godina i ja se spremamo oko 10.07.da budemo u Sartiju:kontaktirao sam neke agencije i neke vile netom.Meni su se tu javila dva problema,jedan je nesigurnost termina oko odlaska na odmor(ne zavisi od mene),a drugi da iz foruma o Sartiju nisam siguran gde treba da budemo smešteni:stari Sarti,novi Sarti ili Sarti beach.Zbog klinca treba pesak i plitko more.Ne bih da sam u nadođiji zbog restorana i večernjih šetnji.Da li se mogu usuditi da dođem na bum i gde mi savetujete da tražim smeštaj.Napominjem da već imam info o nekim vilama kojima sam slao upite,ali nisam mogao da rezervišem.Ostao bih 12-13dana.Hvala za dobar savet.
Ma sigurno mozes otici na bum, mesta uvek ima, jedino moze biti problem pocetak avgusta,a li sve pre i posle toga ima koliko hoces...Ja znam da je plici deo plaze, onaj kada se iz pravca Sikije dolazi u sarti, da je u tom kraju bas plicak, kako je na dugoj strani to ne znam...Moj ti je save, upali kola i idi, obidji, vidi sta ti se svidja, odnosno koji deo plaze i mesta , zadji malo medju kuce i ulicice odaberi i za 15 min ces naci ono sto ti treba... da li je 5 eura ili 10 gore ili dole..u ukupnom buzdetu i nije neka stavka ako si namestu koje ti odgovara i koje si nakrajukrajeva sam izabrao...

#34 milanlaki

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • muški

Napisano: 14. Jul 2011 - 23:04

Otisli na bum i nasli smestaj iz prve ;) U Nikiti smo stigli 30.06 i nasli 3-krevetni apartman za 30 eur po danu (odvojena spavaca soba, pristojna kuhinja, veca terasa) Smestaj je bio u 2 ulici od plaze, nekih 50-ak metara sto se nisam ni nadao. Jedina mozda mana, jer vidim da mnogi to traze, je da kuca nema internet. Kuca gde smo ostali ima nekih 20 apartmana i uglavnom su bili mladji parovi sa decicom. Parking je ispred kuce i lepo je dvoriste pa deca mogu da se igraju. Gazda dobro prica srpski pa je konverzacija lagana :)
Poredjenja radi pre polaska sam slao upite na dosta adresa u Nikiti i cene koje su mi nudili su bile 35-55eur za 2 osobe odnosno studio.
Stekao sam utisak da je mesto polu prazno i da uvek moze da se nadje smestaj.

Postavljena slika

#35 perlica0

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 25. Jan 2012 - 22:26

Mi smo uplatili cetvorokrevetni apartman u vili AVRA preko Barcino Toursa. Ako je neko letovao u ovoj vili ili poznaje nekog ko jeste dobro bi nam dosao svaki savet. Vila bi trebalo da je u drugoj ulici od mora i blizu nekog velikog parkinga. Na slikama izgleda sasvim pristojno. Prosle godine smo isto letovali sa ovom agencijom i nije bilo problema.
Ne znam koliko moze da se ustedi ako se rezervise direkttno kod Grka za isti kvalitet. Mi smo sa popustom 15% platili oko 600eura za 29.jun. Ne bi trebalo da je puno za Halkidiki? Ili se ja to samo tesim?! :lud: Prosle godine smo Nei Pori platili skoro duplo manje. :tuga: Ali deci se nikako nije dopalo, na moju zalost. Isuvise je mirrno mesto za tinejdzere, pa smo posli put avanture.:) Valjda smo na dobrom mestu.

#36 vesnanis

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 27. Jan 2012 - 00:04

Pogledaj porukuOleg @ 02. Jul 2011 - 15:28

mislila sam na nase agencije!

Dosli smo do podatka, negde na netu da npr zakup app 4-5 osoba od Maja do juna je oko jace od 2000e. Nasa racunica je da je prosek 450 evra mesecno Maj Sep, jeftiniji, jun malo jaci, jul avg najaci. A nama agencija za kolko izdaje. Uh nadogradjuju se oni poprilicno!

Super je matematika! Jel mozete vi da nadjete negde apartman za 2000 evrica, ali da ima sve ovo sto se inace trazi i da nema ono na sta se obicno turisti zale, ja cu ucestvovati sa polovinom para?
Naravno da agencije zaradjuju. Pa i kada odete da kupite jaknu i platite je 10000 din. ta jakna ne kosta zaista toliko. Nego je marza bar 60%. Ali ipak ne sijete sami. :)

#37 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 27. Jan 2012 - 15:49

Dok je ovaca, biće i šišanja. Po agencijskoj modi.

#38 smeker79

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 12. Feb 2012 - 19:25

Pozdrav svima na forumu. Treba mi savet. Posto bih hteo prvi put sa zenom da idem u Sitoniju autom pa me interesuje da li se moze krajem jula naci smestaj na blef? I otprilike koliko bi kostalo za dvoje. Hvala svima na odgovoru.

#39 Oleg

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 23. Feb 2012 - 21:06

Pogledaj porukuvesnanis @ 27. Jan 2012 - 00:04

Super je matematika! Jel mozete vi da nadjete negde apartman za 2000 evrica, ali da ima sve ovo sto se inace trazi i da nema ono na sta se obicno turisti zale, ja cu ucestvovati sa polovinom para?
Naravno da agencije zaradjuju. Pa i kada odete da kupite jaknu i platite je 10000 din. ta jakna ne kosta zaista toliko. Nego je marza bar 60%. Ali ipak ne sijete sami. :)

Ne dragi/a moj/a gresis. Nasi deru u svemu, kako u garderobi tako i u turizmu!

#40 bane1970

turista

• Član
  • Poruka:88
  • muški

Napisano: 11. Apr 2012 - 16:22

Prva polovina jula-nikiti dvoje male dece ,koliko hrabrosti treba za odlazak na nevidjeno i da li je uopste isplativo na taj nacin?
ne zivi da bi ziveo

#41 peneda2010

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 16. Apr 2012 - 20:51

Pogledaj porukubane1970 @ 11. Apr 2012 - 16:22

Prva polovina jula-nikiti dvoje male dece ,koliko hrabrosti treba za odlazak na nevidjeno i da li je uopste isplativo na taj nacin?

Pogledajte moje poruke od ranije tj. iskustva sa proslogodisnjeg letovanja.
Druga polovina jula apartman 30 Eur dnevno ali 5km od Nikitija.
Plaza u Nikitiju je jedna od najlosijih koju sam obisao od 10tak plaza.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0