Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Smestaj na nevidjeno

40 odgovora na temu

#1 Marko 98

backpacker

• Član
  • Poruka:11
  • muški

Napisano: 21. Jun 2011 - 21:34

Zdravo,ove godine planiram da letujem u bilo kojem mestu na Sitoniji posto su sva prelepa.Posto nase agencije skoro da ne nude Sitoniju ali i to sto se nudi mi se ne svidja.Pa zelim da vas pitam da li moze da se nadje smestaj ako se ide na nevidjeno? :don-t_mention:

#2 roto

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 22. Jun 2011 - 00:47

ni slučajno
mislim, da si čitao, vido bi
pisalo se već o tome na forumu :)

#3 Trulex

turista

• Član
  • Poruka:85

Napisano: 22. Jun 2011 - 14:42

Naravno da može, svašta ovde piše na forumu, ali valjda je lakše da tražiš smeštaj iz fotelje preko inetrneta nego da ideš od vrata do vrata na +30.

#4 aleksa5

putnik

• Član
  • Poruka:107
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 16:08

Malo je komplikovanije naci smestaj od 20.07-20.08,ali pre ili kasnije tog perioda ces veoma lako naci smestaj,jeftiniji i bolji nego preko interneta ili agencija.Sigurno!

#5 Грд

turista

• Član
  • Poruka:67
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 18:29

Ми смо прошле године планирали да одемо у Сарти или у Сикију на Ситонији. Гледали смо сателитске снимке (Google Earth) решили да одемо на бум јер оно мало агенција које нуде смештај на Ситонији су биле скупе. Спаковали смо се у кола, кренули рано ујутру и стигли по подне до Сартија. Проблем први: не свиди нам се место. Нема скоро уопште природног хлада. Проблем други: Одемо до Сикије, жени се нимало не допадне изглед места, те одлучимо да одемо на западну обалу полуострва и то, да ствар буде луђа, учинимо преко локалног земљаног пута... :lud: Срећом, зеленко је издржао...

Епилог: у Торонију питамо у две куће које су нам се свиделе и договоримо се за врло кратко време. Поред мало разочарања ми смо, на крају, прошли одлично јер смо у сезони нашли смештај за 35 евра. (То је била цена ако остајете барем 7 дана, за краће би била нека виша). Морам напоменути једино да та кућа није била на плажи него неких 300 м од мора, али нама то није било битно јер смо колима крстарили по читавој Ситонији. Кућа је имала прилично празних соба 19-26. јула. После тога смо отишли на Тасос и много теже пронашли смештај. 

Нама се авантура свидела. Предност јесте што можеш да одабереш смештај који ти се заиста свиђа, а не преко пар одабраних слика у агенцији. Недостатак је то што потрага може да се одужи. 

#6 Marko 98

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 18:32

Hvala na savetima.Nama je problem sto mi idemo sa drustvom 3 porodice pa nas je malo strah da li cemo naci

#7 Marko 98

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 18:57

Mozete li da mi kazete u kojoj ste vili bili u Toroniju? Da li mozda imate mail ili broj vile? Bilo sta da imate u vezi vile

#8 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 22. Jun 2011 - 19:30

I mene zanima smestaj na nevidjeno negde krajem avgusta,s tim da bismo zeleli da se lociramo u blizini plaza Lagomandra i Elies.Nasla sam nekoliko vila i apartmana na tim lokacijama,ali opet cisto me zanima kako bi bilo da odemo na nevidjeno-ne znam koliko uopste ima smestaja u neposrednoj blizini ove dve plaze.Koliko sam videla na google earth-u ima tu nekih kuca ali ne znam sta je od svega toga za izdavanje.I jos jedno pitanjce-koja je neka realna cena za iznajmljivanje apartmana za 2 osobe krajem avgusta na gore pomenutim lokacijama.
Pozdrav i hvala....Postavljena slika

#9 Грд

turista

• Član
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 22:30

Нађох визитку газдаричину: Тсукала Магдалини тел. 23750 51275 и 6978523844

Ево и линка: http://www.sithonian.../magda_touk.htm

Сателитски снимак позиције са Google Earth-а:

http://imageshack.us...3/17724594.jpg/

Смештај није превише луксузан, али је задовољавајући. Двориште је предивно са много дрвећа, зеленила и цвећа. Кућа има 10 до 12 соба и када смо ми били скоро све су биле празне, али проверите.

Ovu poruku je izmenio Грд: 22. Jun 2011 - 22:48

#10 Грд

turista

• Član
  • muški

Napisano: 22. Jun 2011 - 22:47

Пронађох и једну слику која може делимично да помогне. У питању је поглед са терасе-коридора са унутрашње стране куће на двориште где је паркинг.

http://imageshack.us...asnjeteras.jpg/

#11 Sunjalo

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 23. Jun 2011 - 01:44

Nas 4 ide u sledecu sredu u SARTI i idemo na nevidjeno .. napisacu ovde kako je proslo :)

#12 kom@

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 23. Jun 2011 - 12:18

Ja sam prosle godine (kraj jula/pocetak avgusta) naletao na naše ljude koji posle dugog puta do grčke ceo dan bauljaju trazeci smeštaj. Nimalo prijatno. U sred sezone ja ne bih preporučio da se ide na neviđeno, bar ne sa decom ili par porodica zajedno. Sa malom decom bih to nazvao i neodgovorno. Ne kazem da se ne moze naci ali je rizicno. Moguce je naleteti na prazno mesto ali ima samo par dana pa se morate seliti itd. Logično je da gde je najbolje to je unapred popunjeno zar ne. Prednost je što na licu mesta uvek mozete dobiti bolju cenu. Ako i krećete na neviđeno, imajte par alternativa u izboru koje ćete obići.

#13 Marko 98

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 23. Jun 2011 - 14:09

Hvala ti poslao sam rezervaciju nadam se da ce biti slobodno :blush: Hvala ti puno sto si mi pomogao unapred ti se zahvaljujem i da nije sto si se potrudio.Zahavljuje ti se ukupno 3 porodice. :don-t_mention: :) :D

#14 Westcoast23

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 23. Jun 2011 - 14:51

Ja idem sa porodicom(deca 6 i 8 god) 05.07. na nevidjeno ...valjda ce se naci nesto,to jos nije full sezona:blush:

#15 putnik10

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • muški

Napisano: 23. Jun 2011 - 23:35

Mi smo prošle godine stigli u Sarti 10. jula (uveče je bilo finale svetskog prvenstva u fudbalu) na neviđeno. Pisao sam već, ali da ponovim: slobodnih mesta u "gradu" je bilo prilično, otišli smo do agencije (sithon travel), rekli šta bi nam odgovaralo, devojka nas odvela u kuću, pokazala nam 2 apartmana, mi odabrali i to je bilo to. Možda zvuči jednostavno, ali je na kraju tako i bilo...
Apartman ništa posebno, ali bolji od proseka. Peškira nije bilo, ali smo na to bili spremni (torba više u gepek, a i znaš ko ih je ranije koristio).
Naravno, niko ne garantuje da će tako biti i ove godine i obavezno izbegavati početak avgusta...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0