Djenovici za porodicu sa malom decom
Napisano: 19. Jun 2011 - 10:50
Molim da mi neko preporuci dobar smestaj (ako moze da nije jako skup) za moju malu porodicu.
Supruga, sedmogodisnji sin, devetomesecna beba i ja.
Supruga je cula od koleginica da je u Djenovicima cista voda, pa bismo otisli tamo sredinom, krajem avgusta.
Ako je cista voda...
Hvala svima!
Napisano: 20. Jun 2011 - 09:36
Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Jun 2011 - 21:06
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 20. Jun 2011 - 19:36
Napisano: 21. Jun 2011 - 17:42
Sada samo gledam neko zgodno mesto da odemo sa decom...
Smestaj cu pronaci nekako...
Ali se "plasim" Crne Gore...
Ne znam ni sam gde da odemo a da je voda cista i da je mesto mirno...
U grcku ne mozemo, mladje dete ima 8 meseci, tezak bi joj bio put...
Eto...
Napisano: 22. Jun 2011 - 10:04
Napisano: 23. Jun 2011 - 04:29
Sada se verovatno dosta promenilo, ali verujem da je sushtina ista.
stvoreno za roditelje sa malom decom, nemaju prosto gde da ih izgube.
Kad silazish u Djenovice, izmedju Djenovica i Baosica, sa desne strane, kuca najbliza moru... ogrooomna kuca, sa poplochanim dvorishtem je vlasnishtvo jedne "nashe", pa svrati i pitaj za smeshtaj. znam da je ranije izdavala preko agencija, ali ko zna, mozda se nadje mesta. a svakako ce te uputiti na one koji imaju slobodnih soba, ako ona nema. zena se zove Slavica...
verujem da cesh naci smeshtaj vrlo brzo....
lep provod vam zelim
Napisano: 03. Jul 2011 - 21:45
Potpuno se slazem sa vama, a i Djenovici vise nisu ono sto su bili. Nemojte pogresno da me shvatite, volim to malo mestasce, rodbina moga supruga zivi tu, i u Djenovicima letujem zadnjih petnaest godina. Otkako imamo malo dete poceli smo da uporedo idemo i u Grcku i za decu je mnogo bolje tamo. U Djenovicima ja nemam dete gde da pustim na plazi da se igra. Tu su uvek bile male plaze, a sada su jos manje jer su privatnici zakupili sve sto se moglo i naplacuju lezaljke i suncobrane, tako da hteli ne hteli morate da ih iznajmite jer drugo nigde ne mozete sesti, dok u Grckoj mozete kako vas je volja. Na najboljoj plazi pored plivalista godinama stoje kontejneri od cijeg smrada zaista vam se sve smuci, a da ne govorimo o tome da ponekad pored njih ima barica koje idu direktno u more. Pa ipak i ove godine mozda odemo da obidjemo familiju, a na pravi odmor pravac Grcka. Veliki pozdrav.
Napisano: 03. Jul 2011 - 22:10
Bijela je isto simpaticno mesto, ali velika mana je brodogradiliste, i s obzirom da nam puno clanova familije radi tamo, i znajuci po njihovim pricama kako se vrse popravke brodova, kvalitet vode bas i nije na zavidnom nivou. Moj savet je sto dalje od brodogradilista.
Napisano: 01. Aug 2011 - 20:49

Napisano: 22. Aug 2011 - 15:21
Smestaj u vili Marija na samoj obali fantastican uz prelepo puno hladovine dvoriste. Hrana u vili Magnolija gore pri magistrali super. More toplo i cisto. Ali, uvek ima to ali.... Plaza Bambi prepuna suncobrana i lezaljki iako treba da ima 50% slobodnog prostora, nema ga ni za jedan peskir. Ogradjeni deo za plazu u moru je sa 3 camca koji su vezani bovama u delu za plivanje? Jedan od njih svako vece ide da vadi vrse i stavlja hleb u njih za ribolov. Muzika u kaficu odlicna, kolaci svezi, velika parcad i nisu skupi, placinke standardne. Cene u Rodi kao kod nas. Sve u svemu lepih 10 dana odmora.
Napisano: 25. Aug 2011 - 20:46
vecameco, drago mi je da ste se lepo proveli
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0