Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Djenovici za porodicu sa malom decom

10 odgovora na temu

#1 hadrijan

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 19. Jun 2011 - 10:50

Pozdrav svima!

Molim da mi neko preporuci dobar smestaj (ako moze da nije jako skup) za moju malu porodicu.
Supruga, sedmogodisnji sin, devetomesecna beba i ja.

Supruga je cula od koleginica da je u Djenovicima cista voda, pa bismo otisli tamo sredinom, krajem avgusta.
Ako je cista voda...

Hvala svima!

#2 Su1971

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 20. Jun 2011 - 09:36

Bila sam u Djenovicima,ali ne znam koliko vam odgovara to mesto,cisto jeste,ali plaza je krupni sljunak,pa bas nije za bebe...zasto ne pogledate Plave Horizonte,tamo je pesak,pa je to za klince mnogo bolje,a takodjer je cisto.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Jun 2011 - 21:06
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 anion

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • muški

Napisano: 20. Jun 2011 - 19:36

U Djenovicima kamene plaze ili veliki pesak,nista posebno.. Pre par godina sam bio i nije mi ostalo u secanju da je voda bas toliko cista.. Mislim da je bolje U Bijeloj za vas.. pozzz

#4 hadrijan

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 21. Jun 2011 - 17:42

Hvala na odgovorima!

Sada samo gledam neko zgodno mesto da odemo sa decom...

Smestaj cu pronaci nekako...

Ali se "plasim" Crne Gore...

Ne znam ni sam gde da odemo a da je voda cista i da je mesto mirno...

U grcku ne mozemo, mladje dete ima 8 meseci, tezak bi joj bio put...

Eto...

#5 Su1971

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 22. Jun 2011 - 10:04

Sto se tice puta do Grcke,ne bi trebalo da Vas brine mladje dete,oni to izvanredno podnose...a i nije put mnogo duzi ako idete na ove blize destinacije oko Soluna.A bolji sigurno jeste,pa ako se ipak predomislite-samo napred,em cistije,em lepse,em toplije more bar za 2-3 stepena,sto meni bas i nije zanemarljivo.Prijatan odmor!

#6 Emy

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 23. Jun 2011 - 04:29

Letovala sam u Djenovicima kao klinka mnogo puta i volim to mestashce.
Sada se verovatno dosta promenilo, ali verujem da je sushtina ista.
stvoreno za roditelje sa malom decom, nemaju prosto gde da ih izgube.

Kad silazish u Djenovice, izmedju Djenovica i Baosica, sa desne strane, kuca najbliza moru... ogrooomna kuca, sa poplochanim dvorishtem je vlasnishtvo jedne "nashe", pa svrati i pitaj za smeshtaj. znam da je ranije izdavala preko agencija, ali ko zna, mozda se nadje mesta. a svakako ce te uputiti na one koji imaju slobodnih soba, ako ona nema. zena se zove Slavica...
verujem da cesh naci smeshtaj vrlo brzo....

lep provod vam zelim :)

#7 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2011 - 21:45

Pogledaj porukuSu1971 @ 22. Jun 2011 - 10:04

Sto se tice puta do Grcke,ne bi trebalo da Vas brine mladje dete,oni to izvanredno podnose...a i nije put mnogo duzi ako idete na ove blize destinacije oko Soluna.A bolji sigurno jeste,pa ako se ipak predomislite-samo napred,em cistije,em lepse,em toplije more bar za 2-3 stepena,sto meni bas i nije zanemarljivo.Prijatan odmor!

Potpuno se slazem sa vama, a i Djenovici vise nisu ono sto su bili. Nemojte pogresno da me shvatite, volim to malo mestasce, rodbina moga supruga zivi tu, i u Djenovicima letujem zadnjih petnaest godina. Otkako imamo malo dete poceli smo da uporedo idemo i u Grcku i za decu je mnogo bolje tamo. U Djenovicima ja nemam dete gde da pustim na plazi da se igra. Tu su uvek bile male plaze, a sada su jos manje jer su privatnici zakupili sve sto se moglo i naplacuju lezaljke i suncobrane, tako da hteli ne hteli morate da ih iznajmite jer drugo nigde ne mozete sesti, dok u Grckoj mozete kako vas je volja. Na najboljoj plazi pored plivalista godinama stoje kontejneri od cijeg smrada zaista vam se sve smuci, a da ne govorimo o tome da ponekad pored njih ima barica koje idu direktno u more. Pa ipak i ove godine mozda odemo da obidjemo familiju, a na pravi odmor pravac Grcka. Veliki pozdrav.Postavljena slika
Postavljena slika

#8 balto

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jul 2011 - 22:10

Pogledaj porukuanion @ 20. Jun 2011 - 19:36

U Djenovicima kamene plaze ili veliki pesak,nista posebno.. Pre par godina sam bio i nije mi ostalo u secanju da je voda bas toliko cista.. Mislim da je bolje U Bijeloj za vas.. pozzz

Bijela je isto simpaticno mesto, ali velika mana je brodogradiliste, i s obzirom da nam puno clanova familije radi tamo, i znajuci po njihovim pricama kako se vrse popravke brodova, kvalitet vode bas i nije na zavidnom nivou. Moj savet je sto dalje od brodogradilista.
Postavljena slika

#9 balto

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2011 - 20:49

Evo i ove godine se vratili iz Djenovica, evo jedne od plaza, guzva gde god se okrenete, samo mesta oko punih i smrdljivih kontejnera.

Postavljena slikaPostavljena slika

Postavljena slika

#10 vecameca

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 22. Aug 2011 - 15:21

Djenovidji, avgusta 2011.

Smestaj u vili Marija na samoj obali fantastican uz prelepo puno hladovine dvoriste. Hrana u vili Magnolija gore pri magistrali super. More toplo i cisto. Ali, uvek ima to ali.... Plaza Bambi prepuna suncobrana i lezaljki iako treba da ima 50% slobodnog prostora, nema ga ni za jedan peskir. Ogradjeni deo za plazu u moru je sa 3 camca koji su vezani bovama u delu za plivanje? Jedan od njih svako vece ide da vadi vrse i stavlja hleb u njih za ribolov. Muzika u kaficu odlicna, kolaci svezi, velika parcad i nisu skupi, placinke standardne. Cene u Rodi kao kod nas. Sve u svemu lepih 10 dana odmora.

#11 Emy

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 25. Aug 2011 - 20:46

heh... ako na jesen skoknem do CG, moracu da svratim u Djenovice.... volim to mesto pa kako god :)
vecameco, drago mi je da ste se lepo proveli :) to mesto prosto ima neku pozitivnu energiju....

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0