Jeli smo još u nekom restoranu u sred centra, ali ne znam kako se zove. Klopa je bila dobra, romantični mali restoran. Jeli smo i negde izmedju Nidrija i Lefkasa, uz obalu bilo je ok. Samo što eto ništa ne znam kako se zove, ne znam ni što ih onda pominjem
Milion puta sam već rekla da smo bili smešteni u Tsoukaladesu, e pa tu ima takodje par taverni, jedna je riblja, jedan je ipak kafić samo ili možda i ima klopu, takodje ima i jedna standardna taverna sa girosom, jagnjetinom, kukureci, saganaki... tu smo jeli 2-3 puta super je bila klopa, a bilo nam je praktično odmah ispod smeštaja. Moram reći da su te dve taverne, riblja i ova u kojoj smo mi jeli, bilo baš posećene. One su na glavnom putu u Tsoukaladesu (ako idete ka Lefkasu sa desne strane, na sredini sela).
Jedna taverna me je uvek privlačila, ali na kraju nismo otišli. Na putu od Tsoukaladesa prema Lefkasu, negde na sredini sa desne strane u brdu. Verovatno ima fantastičan pogled na grad i uvek je bilo dosta automobila, ali nažalost nismo otišli.
Ovu poruku je izmenio mikap: 18. Jun 2011 - 12:29