Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Letovanje

7 odgovora na temu

#1 Zeba

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 16. Jun 2011 - 07:24

Ove godine letovanje će biti okolina Bara, zbog prevoza vozom Beograd - Bar. Nisam previše oduševljena, ali šta ću.
Molim za preporuku nekog prijatnog / proverenog / smeštaja i za utiske o vašem letovanju ako ste bili u ovom delu
primorja.

#2 minjakg

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Jun 2011 - 13:43

zanima me da li je neko od vas letovao u susnju kod gospodina Cife Lukaca i kakvi su vam utisci o smestaju?hvala unapred

#3 Zeba

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 17. Jun 2011 - 08:00

Dobila sam preporuku za hotel TALAS u Šušnju, kakva su vaša iskustva, da li je neko već bio i kako se proveo?
Unapred se zahvaljujem za svaki komentar!

#4 malarija

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 17. Jun 2011 - 22:43

Sta fali Baru? Stanica jeste podalje od centra i Susnja (posto se tu ljudi uglavnom smeste) ali sam grad je, bar meni, super. Ima prodavnica, pijaca je super, centar fin za setnju, uskoro krece i Barski ljetopis, pa ce biti i koncerata i svacega zannimljivog. U okolini je i Stari Bar, Crvene stene, a sam Bar ima i peskovitu i sljunkovitu plazu, i sumicu pride, kad se uzelite hladovine. I borovi mirisu predivno.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jun 2011 - 14:44
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#5 Emy

turista

• Član
  • Poruka:73

Napisano: 23. Jun 2011 - 04:38

u Shushnju imash "hotel" Anka, jako lepo sredjen, chist i uredan. Sobe su sa klimom, ali ti ona nije neophodna jer je tako orijentisan da nema potrebe ukljuchivati je. svaka soba ima terasu, na krovu je veeelika krovna terasa. hotel ima i svoj restoran i hrana je sasvim ok... domaca, srpska kuhinja, a ne crnogorske splachine. dvorishte je veliko, pod kivijem, ima mesta za auto...
ako vozom dolazite, mozete sa gazdom da se dogovorite da vas cheka na stanici...

inache je negde izmedju Shushnja i Bara, pa mozesh da shetash gde ti milije....
**** reklama ***

Ovu poruku je izmenio DraganV: 23. Jun 2011 - 16:13

#6 zbelca

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 29. Jun 2011 - 22:19

Ja mogu da preporučim dobar ***** reklama **** Ljudi su jako ljubazni i prijatni, a vila se po meni nalazi na jako dobrom mestu.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 30. Jun 2011 - 10:22
reklama

#7 zdravko01

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 01. Jul 2011 - 22:49

Sve ispod Petrovca prema Baru bilo mi je puno nepoznanice. kada sam proslog leta hteo u susanj prijatelj mi je pokazao odlicne panorame mesta iz vazduha na **** . ostavile su sjajan utisak. neopravdano sam do tada izbegavao ovaj deo Crne Gore. mozda vam ovo moze pomoci u izboru!!!Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jul 2011 - 09:42
Reklama, obrisan link

#8 caledisas

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 07. Jul 2011 - 15:17

Susanj, je jedno mirno i divno mesto gde se mesaju miris mora i miris borova, uvek imate gde da se smestite i da uzivate.Ja sam davno bio u privatnom smestaju u Susnju i bio odusevljen.Takodje, Bar je jako blizu i moze se stici pesaka jednom laganom setnjom obalom.U baru vas ocekuje i kulturno leto Bara tako da mozete spojiti sve...Srecno svima koji su se opredelili za odlazak na ovu destinaciju...
:turista:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0