Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PROVOD NA KRITU

• Ne možete pisati na ovoj temi
8 odgovora na temu

#1 vucaja

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 18. Jun 2007 - 19:42

Zeleli bi smo da odemo na Krit, pa nas zanima koje mesto je bolje za provod Agios Nikolaus ili Hersonisus?
Hvala u napred

SASA

#2 zixon

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 18. Jun 2007 - 21:23

ja idem u rentyimo preko robinsona. pogledaj forum ima dosta pozdrav

#3 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 19. Jun 2007 - 10:52

Agios je lepsi...a Herssonisos ima bolji provod...posto vidim da oces provod onda Herssonisos...a ako oces lepe plaze, lepo mesto, mirnije...onda Ag...a za dodatni info...pitaj...mogu ti odgovoriti za Herssonisos...

#4 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 19. Jun 2007 - 13:27

Malia je takođe mesto za lud provod, ali kao i Hersonisos...malo previse lud provod...Malo previse pijanih Engleza i sličnih pojava.

Super temu o Kritu imas na forum.krstarica.com
Ima dosta slika i opisa

#5 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 21. Jun 2007 - 11:26

Malia...nema u ponudi nasih agencija...koliko mi se cini...ali opet udaljena je busom...na nekih 10-15 minuta busom...a ni taxi ne uzima mnogo...tako da je bolje po meni biti u Herssonisosu...smesten...A sto se tice provoda...ludnica jeste...peglaju devojke po ulicama...lezi masa po bankinama...panduri samo cekaju neke nerede...stalno tuce...ko voli nek izvoli...izasli smo par puta jer su drugari sankerisali u klubu u Malji...a inace dobar je provod u Malji preko dana na plazi...

#6 t-shirt corner

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 27. Feb 2008 - 02:02

Agios je lep .. Malia je cisto engleska a Hersonissos ti je najbolje zezanje .. pogledaj www.hersonissos-cafe.com

#7 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 11. Mar 2009 - 22:47

ako je provod u pitanju, onda Hora Sfakion ili Anogija :bez-zuba: :bez-zuba:

#8 Clara

putnik

• Član
  • Poruka:127
  • nije upisan

Napisano: 25. Apr 2009 - 13:27

Glasam za Hersonisos. Samo...meni je tamo delovalo kao Juga u malom. Dok ste se vi saplitali o' pijane Engleze, ja sam o' Bosance i Hrvate :ranjenik: , a Slovenci u Hersonisos vode i djacke ekskurzije.
Malia isto ok, Agios je nama bio samo izlet na jedan dan i to nam se cinilo dovoljno, te Trotterove nit' cula nit' videla. :kez: .
Da kazem i da smo mi bili smesteni u Heraklionu koji nije mesto za provod, ali su zato cene daleko nize.

Ovu poruku je izmenio Clara: 25. Apr 2009 - 14:04

#9 BOJKO

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:317
  • muški

Napisano: 21. Dec 2009 - 12:43

letovao sam u Retimnu i mestani me naucili da se izlazi tek posle 24.00-tada pocinje pravi nocni zivot.A posle nocnog yivota pred svitanje se odlazi na corbicu pre spavanja.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0