Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Plivanje u Srbiji?

• Ne možete pisati na ovoj temi
13 odgovora na temu

#1 Dea

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 18. Jun 2007 - 15:04

Dragi forumasi,
imate li ideju gde otici u ovoj nasoj lepoj zemlji koja nazalost nema mora, i isplivati se,odmoriti i lepo provesti? Naravno trebalo bi da je voda ok za kupanje,cista,bistra... Znam da ima puno jezera po Srbiji a i reka ali ja nisam bas prosla mnogo toga pa uopste ne znam sta da odaberem.
Svaki savet je dobrodosao! :)

#2 saška ns

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 28. Jun 2007 - 14:45

izgleda da toga necemo naci u nasoj lepoj Srbiji. I meni je do plivanja i kupanja, ali kako god - sve je prljavo i reke i jezera i kanali na kojima smo se nekad znali isplivati. Žalosno. Ili meni nedostaje ove godine more pa svu vodu koja nema plav odsaj i slan ukus vidim kao prljavu.

#3 Dea

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 28. Jun 2007 - 14:57

Neki ljudi su mi nedavno preporucili Belu Crkvu,tamo ima nekoliko jezera,cene su ok,pa cu mozda otici sledeceg vikenda tamo...mada je ovog vikenda karneval cveca i bilo bi sigurno zanimljivije sad ali ne mogu zbog obaveza. Inace potragu nastavljam! Naci cu ja srpsko more!!!! Postavljena slika

#4 saška ns

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 28. Jun 2007 - 15:05

Ako naidjes na cisto, bistro, uredjeno srpsko "more" napisi svoje utiske.
Srecna potraga! :)

#5 dadolina

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:333
  • ženski

Napisano: 28. Jun 2007 - 17:31

Pogledaj porukuDea @ 28. Jun 2007. 15:01

Neki ljudi su mi nedavno preporucili Belu Crkvu,tamo ima nekoliko jezera,cene su ok,pa cu mozda otici sledeceg vikenda tamo...mada je ovog vikenda karneval cveca i bilo bi sigurno zanimljivije sad ali ne mogu zbog obaveza. Inace potragu nastavljam! Naci cu ja srpsko more!!!! Postavljena slika
У Белој Цркви (мештани ће ти увек рећи Бела Цркви) имаш званично седам језера, од тога су три најинтересантнија:
1. Главно, највеће, са једне стране одмах на улазу имаш ресторан, следе бунгалови, ватерполо терен, скакаоница...а са преке стране је камп и викенд насеље и код једриличарског клуба одличан кафић (Бора-Бора) где је долична атмосфера
На овом језеру је најурбаније...
2. Врачевгајско, језеро са острвом илити адом, овде такође имаш камп, на језеру је објекат-ресторан , кафић...сваког лета су ту одличне забаве биле по васцели дан, али прошлог лета је изгорео објекат и преплавило се острво због подизања нивоа Дунава. АЛИ...чујем, сређују објекат на острву...
3. Шљункара, није поред пута, теже се проналази, више је језеро за оне које воле мир, јер нема никаквих објеката (кафићи, музика) али је зато плажа одлично уређена (шљунак) а вода чистија него на осталим језерима...

Postavljena slika
user posted image

#6 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 28. Jun 2007 - 23:53

Svestan činjenice da ne poštujem zadate okvire teme (ili da pretendujem na integritet suverene države), reći ću: Ohrid.

A naša lepa zemlja može da mi pruži druge sadržaje...

#7 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 14. Jul 2007 - 13:42

Ja takodje mogu preporuciti odlazak u Belu Crkvu, mesto kao mesto nije nista posebno , ali su zato jezera sjajna . Bas paravo mesto za odmor, i za plivanje....... :) .....

#8 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 14. Jul 2007 - 14:22

Imaš možda nekih slika odande?

#9 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 14. Jul 2007 - 14:47

Pogledaj porukuNikola S. @ 14. 07. 2007 - 14:26

Imaš možda nekih slika odande?

Imam , samo ne znam kako da ih postavim.......... :)

#10 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 14. Jul 2007 - 15:33

Evo imaš uputstvo ovde! :)
Nije teško.

http://www.putovanja.../moja_foto_tura

#11 šubre

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 15. Aug 2008 - 10:59

Ja preporucujem kokin brod! skoro kao na moru......

#12 Eoja

turista

• Član
  • Poruka:52
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2008 - 11:18

Takođe preporučujem Belu Crkvu, nisam se kupala na ovim glavnijim jezerima, već sam baš išla na Šljunkaru, jer volim mir. Ne nalazi se teško, kad idete iz Beograda, malo pošto pređete kanal DTD videćete sa desne strane strelicu na kojoj piše Šljunkara, skrenete desno i vozite samo pravo pored polja suncokreta i posle krivine nalevo još malo pravo i stižete do jezera.
Jezero ima lepu šljunkovitu plažu sa ležaljkama i dobrim suncobranima. Cena iznajmljivanja ležaljke je 100 dinara, a suncobrana 50 dinara s tim što je suncobran dovoljan za dve ležaljke. Na plaži je i lep kafić gde ima piva na točenje, kafe, hladnih sokova, grickalica i sladoleda, a priča se da vikendom prave i pljeskavice =). Voda je čista i lepa za kupanje, a plićak je samo dva metra od obale i odmah kreće velika dubina. Može se iznajmiti i pedalina za 300 dinara na sat i da uživate i obilazite oko ostrvaca i špijunirate kampere na drugim obalama =). Na plaži ima i tuševa, igralište za decu, a iza kafića je i nov i jako čist WC.
Jako lepo mesto za kupanje i uživanje =)

#13 Eoja

turista

• Član
  • Poruka:52
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2008 - 23:00

Evo par fotki jezera:

Postavljena slika

Postavljena slika

Vise fotografija mozete pronaci na zvanicnom sajtu Bele Crkve =)

#14 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 16. Aug 2008 - 01:34

Beli Rzav kod Arilja.Prema Visockoj banji.
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0