Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

DIMARION VILLAS

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 Bokure

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 07. Jun 2011 - 15:50

Momci molim vas za malu pomos nemogu da se odlucim dali je OK ovaj aprtman. http://www.dimarion.gr/
Dali neko bio i kakvi su utisci.
Hvala vam puno pozdrav od Makedonija.

#2 sama

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 08. Jun 2011 - 09:13

Bratko Bokure, ovo ne izgleda lose, samo cene kolika je?I u kom periodu naravno!
Los smestaj ne moze biti. Ovo se vidi da je relativno novo , a i pise na sajtu da je 2008 zavrseno!
Po meni samo mu fali bazen pa da bude TOP!!Ali napravice ga oni vec do sledece godine!
Pozdrav iz Srbije

#3 Bokure

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 08. Jun 2011 - 10:38

smestaj je odlican cena super 50eu. od noc za dve osobe period 25 juli do 3 avgust, e sada neznam da ne je neka prevara zasto trazili su mi 100eu. za rezevaciju. ideam sa auto tako da lokacija je odlicna 2km. od kathisma beach. i oko 500metara do Milos Beach.

#4 sama

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 08. Jun 2011 - 12:07

Bokure ne boj se za rezervaciju.Ja sam uplatio 200 eur za rezervaciju, a mnogi su proslih godina uplacivali unapred i niko nikada nije imao problem!!
Naravno uplati preko banke na njihov racun!
Cena je stvarno super za taj period!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0