Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kriza u Grckoj

1183 odgovora na temu

#721 Duki Niš

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 02. Feb 2012 - 22:43

Mislim da neće biti većih problema u odnosu na ranije sezone,Grčka je daleko bezbednija destinacija od Turske,Egipta ili Tunisa gde je latentna opasnost od terorizma,ili otići u Hrvatsku posle dešavanja na rukometnom prvenstvu,a i ranije nije bilo bezbedno za naše gradjane.Stvarno se stvara panika bez potrebe,protesti se dešavaju u Atini i Solunu a turistička mesta nemaju sa tim nikakve veze,ne vidim zbog čega bi opao nivo usluga :lud:

#722 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2012 - 23:18

У Турској је латентна опасност од тероризма ? Па још у групи са Египтом и Тунисом ? Још само фали Ирак у тој групи...

#723 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2012 - 23:57

Ja ipak mislim da ne treba putovati jer je kriza u celom svetu, pa i u Guci jer moze flasa da preleti preko glave ;)

mala sala :P
:lol:
hej, ja uvek ponesem kantu goriva u rezervu, mislim... nisam je ni vadila od 98 iz gepeka :don-t_mention:

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 03. Feb 2012 - 00:01

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#724 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2012 - 00:28

Их, да само прелети флаша преко главе.. опасност настаје када прелети прасенце преко главе...

#725 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2012 - 02:06

Onda treba u Grcku posle Guce :P pokupis preletace...prasad i flasice i jos ponesto....usput se nakantas u gepek i pravac more. Nema krize :lol:

Nadam se da se niko nece ljutiti na malo sale. Mi smo jednostavno navikli na raznorazne krize, tako da sebe ne vidim osetljivom na tekuce dogadjaje u okruzenju i dalje.:don-t_mention:
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#726 Tripco

svetski putnik

• Član
  • Poruka:538

Napisano: 03. Feb 2012 - 02:22

Vidite, kriza je jako relativna stvar. Sećam se, kad je početkom osamdesetih bila prva kriza kod nas. a Grčka upala u EU, oni su nas terali iz radnji uz reči "idi, nema pare, ade, bezi". Sad, nije da smo mi izašli iz krize u kojoj smo zadnji trijes godina, al ipak, zbog te grčke krize, dostupnija su nam neka grčka ostrva koja su ranije bila rezevisana, mahom, za zapadnjake (mislim, prvenstveno, na jonska ostrva). Prošlog leta sam u više navrata razgovarao sa gazdom na Krfu na tu temu. i razumeh, da on ima veoma pragmatičan pogled na tu temu, ali, opet, vidim boji se nadolazećih vremena. Složismo se, uz mnogo rakije/tsipouro-a, vina, da su takva vremena bila na Balkanu, pa su prošla, pa opet došla...Ljudi, svašta se dešava, to su gluposti, pa ne idemo na Miami Beach pa da očekujemo krah neke, ne znam kakve, ekonomije, ovo je naša, obična Grčka, biće uvek ko što smo navikli. Pa čak in da uvedu opet drahmu (u šta ne verujem), biće isto. Jedino treba vrebati mesta gde su ranije bili zapadnjaci u velikom broju, a mi hteli tamo, no, beše skupo. Neće ovo doveka da traje. Iskoristite povoljne ponude.
Prognoziram vreme gledanjem kroz dance od flaše. Povoljno.

MFT: Grčka - Igra svetlosti i tame

#727 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 03. Feb 2012 - 12:49

ja bih voleo kad bi se vratila drahma, svidjale mi se kako su izgledale i sve je nekako imalo veci smek nego danas sa evrom  

#728 beckerek

putnik

• Član
  • Poruka:195
  • muški

Napisano: 03. Feb 2012 - 15:42

zamisli kad odeš na pijacu :)..... koja bi to tek čar bila da nema evrićaaa.... :yesss:

#729 Vladimir SRB

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 15. Feb 2012 - 13:30

S obzirom na stanje,sta mislite da li ce Grci smanjiti cene smestaja?:)

Ovu poruku je izmenio Vladimir SRB: 15. Feb 2012 - 14:18

#730 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 15. Feb 2012 - 15:07

Ne verujem da ce to uraditi, mislim da ce pre zadrzati iste cene kako bi nadoknadili pad standarda na koji ne mogu da uticu ( gubitak posla, smanjenje plata, penzija i sl).
Mozda ce oboriti cene kasnije, kad pocne sezona, ako ne bude dovoljno turista.

#731 Vladimir SRB

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 15. Feb 2012 - 15:40

Moguce,mada Nemci i Englezi tesko da ce im doci u ovakvim okolnostima,
a od njih imaju najvece zarade.

Ovu poruku je izmenio Vladimir SRB: 15. Feb 2012 - 15:41

#732 shonebg

turista

• Član
  • Poruka:62
  • muški

Napisano: 17. Feb 2012 - 07:21

Poslao sam 4 mejla za smestaj pocetkom jula, pre 5-6 dana,niko mi nije odgovorio. Moguce da gledaju razvoj situacije,a ionako nisu preterano ažurni. Sačekaću još,sve to pripisujem stanju u zemlji.

Ovu poruku je izmenio shonebg: 17. Feb 2012 - 07:21

#733 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 17. Feb 2012 - 08:23

shone a kome si slao apartmanima ili hotelima? Hoteli mozda ne rade jos uvek...pokusaj da proveris na netu od kada su otvoreni, znam da je glupo ali bas sam citala na drugoj temi da su izuzetno neazurni sto se toga tice. A meni su apartmani odgovarali, vidim po drugim temama i da drugi ljudi dobijaju odgovore.
Ne bih rekla da to ima veze sa stanjem u drzavi vec su najverovatnije jos uvek u zimskom snu :D

#734 NensiFancy

turista

• Član
  • Poruka:87
  • ženski

Napisano: 17. Feb 2012 - 10:08

shonebg meni su neki vlasnici app odgovorili isto vece
( nedelja je bila pred NG ),
a neke odgovore sam dobila tek pre neki dan:lud:...tako da sve zavisi ko je koliko azuran i na taj nacin komunicira sa potencijalnim gostima ...

Ovu poruku je izmenio NensiFancy: 17. Feb 2012 - 10:09

#735 shonebg

turista

• Član
  • Poruka:62
  • muški

Napisano: 17. Feb 2012 - 19:24

slao sam za Kefaloniju,lixuri, apartmani. Prošle godine za Lefkadu sam već uplatio avans u ovo vreme

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0