Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Privatan smestaj-GRCKA

44 odgovora na temu

#31 renedekart

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: 19. Aug 2011 - 20:47

O tome pričam. Ja idem tek 30-og avgusta!

#32 gio

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 26. Aug 2011 - 11:58

upravo se vratih iz Grcke. krenuli smo 20. 08.2011. na bum naravno. smestaj nadjosmo bez problema. hotel u haniotiju sa doruckom za 3 osobe 65eur. inace prosle godine bio 14-og (kada je bila najveca guzva) i u Neas Marmarosu nadjosmo smestaj bez problema. uplasili su me bili komentari da necu naci smestaj posto grci tada idu na odmor ali kao sto rekoh, sedajte u kola i bez problema nalazite smestaj za sat vremena (u vrh glave).

#33 mira82

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 26. Aug 2011 - 16:35

@gio

Gio,
recite mi koji je to hotel?

Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Jan 2012 - 20:11
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#34 pekson_kostic

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • muški

Napisano: 02. Sep 2011 - 10:03

Jos jedno BUM letovanje bez problema. U stvari jos uvek traje jer pisem iz internet cafea iz Potosa-Tasos.
Stigli smo 24.08 i namerili da ostanemo dve nedelje. Smestaja koliko volis a cene veoma sarene cak i do 75e dan u Papaikonomau apartmanima. Nesto sto nam je odgovaralo je 25e po danu tj 350e za 14 dana. Mi smo troclana porodica a dobili smo ogroman cetvorokrevetni apartman sa terasom na 400m od plaze. Sve je kao novo, cisto, klima i tv su uklj u cenu.

#35 gio

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 05. Sep 2011 - 15:43

Pogledaj porukumira82 @ 26. Aug 2011 - 16:35

Gio,
recite mi koji je to hotel?

Calipso

http://www.booking.c...bc70b609eeab3X1

ps. izvinjavam se sto ovako kasno odgovaram.

Ovu poruku je izmenio gio: 05. Sep 2011 - 15:43

#36 mira82

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 07. Sep 2011 - 11:34

Hvala :-)

Ovu poruku je izmenio tantal71: 07. Sep 2011 - 12:17
nema potrebe citirati post na koji se odgovara odmah ispod

#37 konstantin78

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 21. Dec 2011 - 10:16

Zdravo svima!

Jel pocinjemo sa komentarima za LETO 2012? :klap: :klap: :klap: :klap:

PITANJE ZA SVE UPUCENE: isli bi smo sredinom juna u Nea Vrasnu pa me zanima da li je neko isao tamo u privatnoj rezji (bez agencije) i kakve su sanse za smestaj u tom periodu, cene itd.

Prosle godine smo bili u vili Paris preko agencije, ali na licu mesta smo videli da imaju i sobe za izdavanje bez agencije. E sad, posto nismo bili dovoljno pametni da uzmemo br. telefona Ane i Parisa sada ne mogu da ih kontaktiram i pitam za smestaj bez agencije. Da li neko od dragih mi kolega forumasa moze da pomogne?

MOLIM VAS DAJTE NEKI KOMENTAR :sad2:

#38 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 21. Dec 2011 - 15:54

@konstantin78

Na sajtu www.asprovalta-vrasna.gr imate sve što vam treba, i više.

Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Jan 2012 - 20:17

#39 Peca72

svetski putnik

• Član
  • Poruka:604
  • muški

Napisano: 21. Dec 2011 - 16:52

@trotter

E hvala ti puno za ovaj sajt, a da li neko zna da li postoji slican sajt za Olimpijsku regiju, interesuje nas Nei Pori. Hvala i pozdrav svima.

Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Jan 2012 - 20:13

#40 konstantin78

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 21. Dec 2011 - 19:51

Pogledaj porukutrotter @ 21. Dec 2011 - 15:54

Na sajtu www.asprovalta-vrasna.gr imate sve što vam treba, i više.

'Ajd' da probam. Hvala. POZZ!

Pogledaj porukuPeca72 @ 21. Dec 2011 - 16:52

E hvala ti puno za ovaj sajt, a da li neko zna da li postoji slican sajt za Olimpijsku regiju, interesuje nas Nei Pori. Hvala i pozdrav svima.

PECA72: Vidim da imas dosta slika iz Leptokarije. Kakvi su utisci o samom mestu, utisci o vili u kojoj ste odseli (ova sa prelepim pogledom na plazu) - naziv vile, higijena, komfor, cene smestaja....SVE. Da li je lepsa Leptokaria ili Paralia?

Hvala unapred!

Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Jan 2012 - 20:14
spajanje poruka

#41 Jelena-Kv

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:202
  • ženski

Napisano: 01. Jan 2012 - 20:19

Pogledaj porukukonstantin78 @ 21. Dec 2011 - 10:16

Zdravo svima!

Jel pocinjemo sa komentarima za LETO 2012? :klap: :klap: :klap: :klap:

PITANJE ZA SVE UPUCENE: isli bi smo sredinom juna u Nea Vrasnu pa me zanima da li je neko isao tamo u privatnoj rezji (bez agencije) i kakve su sanse za smestaj u tom periodu, cene itd.

Prosle godine smo bili u vili Paris preko agencije, ali na licu mesta smo videli da imaju i sobe za izdavanje bez agencije. E sad, posto nismo bili dovoljno pametni da uzmemo br. telefona Ane i Parisa sada ne mogu da ih kontaktiram i pitam za smestaj bez agencije. Da li neko od dragih mi kolega forumasa moze da pomogne?

MOLIM VAS DAJTE NEKI KOMENTAR :sad2:

Tema Solunska regija,pa tu ima tema pronalazenje smestaja na licu mesta...ima nekoliko brojeva telefona privatnog smestaja... ;) Poz

#42 margorns

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 20. Jan 2012 - 20:06

Pozdrav svima,

jel ima neko iskustvo i predlog gde je najpametnije tražiti smeštaj na Kasandri krajem Jula-početak Avgusta?
Hvala unapred.

#43 aleksa5

putnik

• Član
  • Poruka:107
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 23:47

U to vreme nije bas najpametnije traziti smestaj na bum.Najveca je guzva i najvece cene.

#44 Vladimir SRB

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 15. Feb 2012 - 13:08

Dragi forumasi,
ove godine bismo na letovanje sa bebom koja ce imati godinu dana.
Koliko vidim agencije su preskupe za katastofalan smestaj kakav nude,pa me interesuje koliko je provereno ici u privatan smestaj koji se rezervise preko neta?
Hvala u napred

#45 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 15. Feb 2012 - 14:47

Nije bilo slucajeva rizika sa Grcima prilikom rezervacije preko neta. E sad, pitanje ti je sirok pojam. Predlazem da iscitas posebne teme koje se odnose na letovanje sa decom. Imas ih na svakom podforumu u Grckoj. Takodje imas i teme oko smestaja gde su mnogi pisali svoja iskustva. Kad odaberete onda cete imati konkretne odgovore.
Okvirno, moze se smanjiti cena kada se dogovaras licno, more u junu je malo hladnije ali posto idete kako kazes " sto duze" onda cete zahvatiti dobar deo jula. Jonsko more je besprekorno cisto, Halkidiki biraj Sitoniju, izbegavaj olimpijski i solunski deo.
Grci i kada su u krizi(a pretezno jesu i cesto propadaju) ne smanjuju cene smestaja.
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0