Privatan smestaj-GRCKA
Napisano: 30. May 2011 - 12:38
Napisano: 30. May 2011 - 12:51
Moraš obratiti pažnju i na period kad bi išao . Avgust mesec je vreme kolektivnih odmora u Grčkoj i tada zna biti malo čupavo za nalaženje pristojnog smeštaja .
Možeš da se nađeš u čudu ako odeš i kad pitaš za cene, primetićeš da su one veće nego preko agencije ali to je zbog :
1. agencije uzimaju u zakup za ceo period od aprila do oktobra pa tu cenu raspodele da bude pristupačne ,
2. kategorizacija agencijska i Grčka je malo drukčija ...
Dok sam išao preko agencija uvek mi je zafalio malo na prostoru , uvek tu bude neki krevet koji je smetao(vidi se da je naknadno ubačeno ), agencije zahtevaju da vlasnika smeštaja da ubaci i na tome agencije malo profitiraju .
Na nekim smeštajima u Grčkoj imaš na vratima stvarnu kategorizaciju smeštaja i odmah uočiš da je krevet viška tj. naknadno dodat . Iz razgovora sa vlasnicima smeštaja oni su mi ukazali da su upravo agencije tražili ubacivanje krevetaili pomoćnog ležaja .
To se na bum ne može dogoditi jer ako je vlanik registrovao svoj smeštaj po jednoj kategorizaciji i po jednom broju kreveta ne sme ubacivati dodatno ništa jer bi tako smanjio prostor koji nudi a i inspekcija može da dođe u kontrolu i za tako nešto mu može ocepiti debelu kaznu .
Ako želiš manju cenu i manje mesta onda agencija , ako želiš veći prostor i za nijansu veću cenu onda pali sam .
Ovo je moje lično iskustvo .
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Napisano: 31. May 2011 - 23:07
Napisano: 01. Jun 2011 - 00:08
Mada, nije baš tako strašno. Znam ljude koji su zadnje 3 godine išli početkom jula na bum u Olimpic Beach, Pefkohori i Vrasnu i bez mnogo problema nalazili sasvim solidan smeštaj po cenam istim ili nešto nižim od onih koje nude naše agencije.
Ako ti nije problem, ipak proguglaj malo, ima dosta toga u ponudi na netu, da bukiraš solo nešto, čisto da se obezbediš.
Ovu poruku je izmenio Tripco: 01. Jun 2011 - 00:10
Napisano: 01. Jun 2011 - 14:24
Nas problem je bio što nam je trebalo prenoćište na par dana, tako da nismo ni mogli da idemo preko agencije. Rezervisali smo smestaj preko www.booking.com i za nas četvoro, najpovoljnije je bilo u Apartments Giotis( četvorokrevetna soba 50e za noć).Smestaj je onako(ima 1 zvezdicu)za nase potrebe zadovoljavajući, lokacija odlična, domaćini krajnje uslužni.
Na ovom sajtu ima spisak registrovanog smestaja, mozda ti to moze pomoći
http://www.paralia.g...EEN=more&tab=14
Napisano: 04. Jun 2011 - 19:04
Napisano: 14. Jul 2011 - 17:34
Mi smo isli prosle godine u Stavros autom. Stigli smo 2. avgusta i bili 10 dana. Relativno brzo smo nasli dobar smestaj = 2x2krevetan apartman, po 250E po apartmanu. Apartmani su bili na 130m od mora, dakle vrlo dobra lokacija. Ako bi tako prosli i ove godine, bili bi vrlo zadovoljni jer su cene koje agencije nude na internetu daleko iznad toga.
Planiramo ponoviti put oko 5. avgusta u privatnoj reziji i opet sa idejom da se tamo nadje smestaj. Samo sto sad necemo u Stavros, vec najverovatnije Hanioti ili nesto u tom regionu.
Napisano: 14. Jul 2011 - 22:17
Napisano: 14. Jul 2011 - 23:59
maca_medic @ 14. Jul 2011 - 17:34
Mi smo isli prosle godine u Stavros autom. Stigli smo 2. avgusta i bili 10 dana. Relativno brzo smo nasli dobar smestaj = 2x2krevetan apartman, po 250E po apartmanu. Apartmani su bili na 130m od mora, dakle vrlo dobra lokacija. Ako bi tako prosli i ove godine, bili bi vrlo zadovoljni jer su cene koje agencije nude na internetu daleko iznad toga.
Planiramo ponoviti put oko 5. avgusta u privatnoj reziji i opet sa idejom da se tamo nadje smestaj. Samo sto sad necemo u Stavros, vec najverovatnije Hanioti ili nesto u tom regionu.
da li ste imali problema na granici posto niste imali rezervisan smestaj?kolika je cena smestaja malo udaljenijeg od plaze?hvala, pozdrav
Napisano: 15. Jul 2011 - 09:55
Ovu poruku je izmenio mikap: 16. Jul 2011 - 08:15
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 15. Jul 2011 - 14:02
Napisano: 15. Jul 2011 - 22:37
Napisano: 16. Jul 2011 - 12:33
Ovu poruku je izmenio mikap: 16. Jul 2011 - 13:31
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 17. Jul 2011 - 10:24
Napisano: 18. Jul 2011 - 21:43
Ovu poruku je izmenio andrej26: 18. Jul 2011 - 21:45
Broj korisnika koji čitaju temu: 1