Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Koper

8 odgovora na temu

#1 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: 28. May 2011 - 13:24

Vidim da se slabo piše o ovom delu Slovenije a pronašla sam na netu zanimljiu ponudu. Pa me zanima da li je neko već bio tamo i koji su utisci.!

Akvapakr Žusterna

tripadvisor

bas i nisu neki komentari ...

#2 Hermesa

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 07. Sep 2011 - 21:24

Bila sam u tom hotelu jednom na kafi :)

Generalno, Slovenacko more nije bas ono na sta smo navikli, plaze nisu plaze.

Koper Zusterna je naselje u nastavku Kopra, potrebno je 15ak minuta pesaka do starog centra, i jos toliko, mozda malo vise do luke.

Sam hotel je delovao solidno, ali ne moze se porediti sa hotelskim kompleksima koji su u Sloveniji najpopularniji - onima u raznim termama.

Ali kome je miris mora najbitniji...izbor je sasvim u redu.

#3 Meho

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 03. Jan 2012 - 00:01

Jedan lijep videoPostavljena slika

Ovu poruku je izmenio Meho: 03. Jan 2012 - 00:04

#4 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Jan 2012 - 19:03

Dugujem utiske :)

Bili smo 3 dana i predivno se proveli. Nije za duzi prestoj bilo bi dosadno jer je Koper malo mesto. Hotel je extra, mini akvapark isto, hrana, smestaj sasvim odgovaraju ceni... plaza preko puta nista posebno, betonska u junu je bilo meduza nekih belih providnih... Preko puta ima picerija gde smo rucali. Jedan dan smo isli do Trsta a jedan do Izole i Portoroza.

#5 Meho

backpacker

• Član

Napisano: 04. Jan 2012 - 10:05

Novogodišnje praznično ukrašavanje Kopra koji če bit do 6. januara, do 1. jan. su bile kučice sa kuvanim vinom i drugim stvarima ali nema jih na fotografijama. Ali kao što je rekla leprsava Kopar je samo za jedan dan obilaska jer je premalen.

#6 Meho

backpacker

• Član

Napisano: 04. Jan 2012 - 10:11

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

#7 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Jan 2012 - 19:10

Predivno izgleda!!!

#8 wolfvaga

backpacker

• Član
  • Poruka:29

Napisano: 05. Feb 2012 - 14:41

Ma šta ko mislio o Slovenačkom primorju (plaže, dužina obale itd.), meni se tamo prilično dopada. Blizina Italije i Hrvatske Istre je čini primamljivom destinacijom, u bilo kom periodu godine. Ja sam bio u oktobru i decembru i ne osećam se uskraćenim što nisam imao prilike da se okupam. Naprotiv, i po sumornim danima tamo postoji neka mirna lepota. Prosto, ljudi žive mirno i to se oseća. Uz prelep put duž obale koji vodi ka Izoli i Porotorožu/Piranu, obrastao borovima, zbilja ume biti jako lepo na ovoj obali. Pa, usudio bih se Istru nazvati skrivenom lepoticom, krajolikom koji svojim brežuljcima potseća na jednu Toskanu ili Provansu (ne doslovno, već figurativno, po osećaju lepote).

Sad, u Kopru sam bio u poseti prijatelju, onako na bum, jedno prepodne, a stari grad se može obići za par sati, ali je nešto što ne treba propustiti u životu. Meni je bio usputna stanica ka Trstu i mogu vam reći da svakako vredi svakog minuta (kao i Trst). Ako bi popili kafu, onda bolje u Italiji (neponovljivi kapućino :)).

Dakle, budite otovoreni za Sloveniju. To je trenutni raj za Srbe- svi govore našim jezikom, ljubazni su, a može se lepo odomoriti od beogradske vreve u njihovim gradićima pored mora.

Što se samog hotela tiče, tamo nisam bio, smeštaj sam nalazio u Portorožu i Izoli i priznajem da mi je za boravak najprivlačnija Izola, te je preporučujem (mada je Koper najlepši i najveći grad na obali).

Ovu poruku je izmenio wolfvaga: 05. Feb 2012 - 14:42

#9 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Feb 2012 - 17:51

Evo je i moja fototura, nista posebno ali eto par slikica da steknete utisak.
Foto Tura

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0