Koper
Napisano: 28. May 2011 - 13:24
Akvapakr Žusterna
tripadvisor
bas i nisu neki komentari ...
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 07. Sep 2011 - 21:24
Generalno, Slovenacko more nije bas ono na sta smo navikli, plaze nisu plaze.
Koper Zusterna je naselje u nastavku Kopra, potrebno je 15ak minuta pesaka do starog centra, i jos toliko, mozda malo vise do luke.
Sam hotel je delovao solidno, ali ne moze se porediti sa hotelskim kompleksima koji su u Sloveniji najpopularniji - onima u raznim termama.
Ali kome je miris mora najbitniji...izbor je sasvim u redu.
Napisano: 03. Jan 2012 - 19:03
Bili smo 3 dana i predivno se proveli. Nije za duzi prestoj bilo bi dosadno jer je Koper malo mesto. Hotel je extra, mini akvapark isto, hrana, smestaj sasvim odgovaraju ceni... plaza preko puta nista posebno, betonska u junu je bilo meduza nekih belih providnih... Preko puta ima picerija gde smo rucali. Jedan dan smo isli do Trsta a jedan do Izole i Portoroza.
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 04. Jan 2012 - 10:05
Napisano: 04. Jan 2012 - 10:11

Napisano: 04. Jan 2012 - 19:10
Napisano: 05. Feb 2012 - 14:41
Sad, u Kopru sam bio u poseti prijatelju, onako na bum, jedno prepodne, a stari grad se može obići za par sati, ali je nešto što ne treba propustiti u životu. Meni je bio usputna stanica ka Trstu i mogu vam reći da svakako vredi svakog minuta (kao i Trst). Ako bi popili kafu, onda bolje u Italiji (neponovljivi kapućino
Dakle, budite otovoreni za Sloveniju. To je trenutni raj za Srbe- svi govore našim jezikom, ljubazni su, a može se lepo odomoriti od beogradske vreve u njihovim gradićima pored mora.
Što se samog hotela tiče, tamo nisam bio, smeštaj sam nalazio u Portorožu i Izoli i priznajem da mi je za boravak najprivlačnija Izola, te je preporučujem (mada je Koper najlepši i najveći grad na obali).
Ovu poruku je izmenio wolfvaga: 05. Feb 2012 - 14:42
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0