Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sutomore

• Ne možete pisati na ovoj temi
67 odgovora na temu

#61 MajaB

turista

• Član
  • Poruka:61
  • ženski

Napisano: 13. Aug 2009 - 21:49

Pogledaj porukuwalkeri @ 13. 08. 2009 - 15:45

Vratih se i ja iz sutomora :) - utisci su fenomenalni - plaze prepune, lokali isto tako, mladi ljudi na sve strane (i to bar 80% iz srbije).

Baš mi je drago što ti je odmor ispunio očekivanja. Koliko vidim, baš si uživao u "prirodnim ljepotama Srbije"... :D

Добар путник не зна гдје иде. Савршен путник не зна одакле долази.

#62 walkeri

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 14. Aug 2009 - 00:00

ja bih rekao - odmor - umor Postavljena slika, ali se itekako isplati tako, jos malo, dok smo mladi Postavljena slika

veliki pozdrav majo Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:46
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#63 paradizo

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 14. Aug 2009 - 15:28

Da, da, "ODMOR"! Poznato mi je to!!! :)

#64 MajaB

turista

• Član
  • Poruka:61
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2009 - 00:06

Pogledaj porukuwalkeri @ 14. 08. 2009 - 00:00

Da, da, "ODMOR"! Poznato mi je to!!! Postavljena slika

Da, u ovakva mjesta se obično dođe da se dobro umori Postavljena slika . Tako da je misija ispunjena Postavljena slika !
Pozdrav i tebi, Walkeri Postavljena slika !

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:47
skracen citat

Добар путник не зна гдје иде. Савршен путник не зна одакле долази.

#65 ovan83

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 28. Jul 2010 - 22:55

Ljudi potrebna mi je pomoc!!!Ovog leta prvi put letujem posle 22 godine,tacnije '88 zadnji put (tuga braco i sestre :uplakani:) i ja i devojka se odlucili za Sutomore u avgustu jer ja nemam pasos da bi isao u Grcku,a hteo sam u Grcku, je..m ti pasos.Elem zanima me sve sto znate o Sutomoru,kakve su cene ove godine(pice,lezaljke,suncobrani,hrana u nekim restoranima i preporuka gde da idem),interesuje me da li je nesto reseno sa tim fekalijama u moru i moze li se nekako to izbeci, npr.odlaskom na drugi kraj plaze ili na neku drugu plazu u okolini,posto nesto i ne bih da zakacim stomacni virus prvi put na letovanju posle ovoliko godina.Interesuju me i cene ako neko zna autobuskog i morskog prevoza do odredjenih mesta za kupanje ili razgledanje.Znacilo bi mi da onih dana kad nalete ti veliki talasi, ne provedem u sobi ceo dan,nego bi negde odplovio u neki zalivcic i malo se kupao i razgledao,pa me interesuje ima li toga i kako doci do toga. Unapred se zahvaljujem svima na savetima,bice mi od velike koristi,verujte mi!!! Ah da slobodno i kritikujte i hvalite,jer bez prave dobre kritike nema ni dobre ocene...

#66 Viscount

backpacker

• Član
  • Poruka:36
  • muški

Napisano: 29. Jul 2010 - 02:48

Uh, koliko pitanja. :)

Posto sam cesto u Sutomoru, mogu ti dati dosta informacija o tom mjestu.

Sto se tice cijena, Sutomore je svakako jedno od jeftinijih destinacija na crnogorskom primorju. Rekao bih da su cijene na otprilike istom nivou kao u Srbiji, ili mozda neznatno vise. Toceno pivo je u prosjeku 1.20 €, kafa 1-1.50, sokovi 1.60-2, pizza parce 1.5, hamburger 1.5-2, a sto se tice restorana, ne bih znao da ti kazem posto rijetko zalazim u iste po Sutomoru (a, ruku na srce, i nema ih bas puno).

Kada je u pitanju provod, prosetati duz sutomorske rive u vecernjim satima mi je u vecini slucajeva prilicno ogavno, posto narodnjaci treste na sve strane. Postoji svega par kafica u kojima se moze cuti neka druga vrsta muzike - odlican bar na sredini setalista sa bendom koji svira domaci i strani rok, i sigurno se necete pokajati ako podjete tamo jedno vece (cini mi se da se zove Rockin' Chair, ali nisam siguran). Zatim Salsa Bar, 3-4 kafic od pocetka setalista i Cuba - opusteni plazni bar gdje DJ pusta dobar house. U ovom posljednjem se inace odrzavaju 'after beach parties' - svakog dana od 4 popodne, i tu prave se mnogo dobre dnevne zurke. Od ostalih lokala gdje su na repertoaru svi zanrovi, ukljucujuci narodnjake, podnosljiviji su mi Questo Quello i Malibu.

Sto se tice plaze, preporucujem vam da se kupate na drugoj polovini plaze (ispod Korala) - em je manja guzva, em je plaza pjescana. Ljudima je, izgleda, veliko cimanje da prosetaju par stotina metara do boljeg dijela plaze, nego se veliki broj njih spusti na plazu cim ugledaju rivu. Pored glavne, mozete poci na nekoliko manjih plaza kao sto je npr. Maljevik.

Preporucujem i Crvenu Plazu, u pravcu Bara - na samo 5 munita voznje gradskim busom od Sutomora, a cijena karte je 1 euro. Istim Busom mozete poci i do Canja, koji je na 10 minuta od Sutomora, a odatle mozete i na prelijepu Kraljicinu plazu, do koje se iskljucivo stize morem (ima taxi-brod iz Canja i Sutomora). E, da, pitao si za lezaljke - mislim da se 2 lez. i suncobran krecu od 5 do 6 eura.

To bi bilo to cega sam mogao da se sjetim, a sad stvarno odoh da spavam. :D

#67 ovan83

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 29. Jul 2010 - 09:08

Viscount hvala ti puno,imacu u vidu ove tvoje savete,sto se tice izbora plaze.Po komentarima do sada vidim da Sutomore dozivljava pravu ekspanziju sto se tice ugostiteljstva i da je tu ponuda zaista sarenolika.Vec mi se svidja to sto postoji za svakoga ponesto sto se tice provoda, a posto sam neke "lumperajke do jutra" odavno prevazisao,verovatno cu izabrati ovu rok varijantu "na zivo",uz ladno pivo... Postavljena slika Hvala ti jos jednom!!! Ima li jos neko neka iskustva da podeli ovde,bilo bi lepo!!!!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:47
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#68 Zeba

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 09. Jul 2011 - 17:33

Molim za savet u vezi smestaja u vili CASA BIANCA u Sutomoru. Ako je neko bio tamo neka mi se javi na PP sa komentarima.
HITNO !!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0