Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sutomore

67 odgovora na temu

#1 pekson_kostic

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • muški

Napisano: 14. Jun 2007 - 17:41

Sutomore je veoma blizu tunela Sozina tako da nema neke preterane voznje po primorju.
Prve godine smo devojka i ja isli busom, za smestaj nije bilo tesko jer cim smo izasli iz busa...katastrofa. Treba prebaciti kofere u bastu kafanice i sacekati da se razidju taksisti-odvratni nakupci koji nude smestaj i ugradjuju se u cenu. E posle se proseta malo, jedan od nas, usput stizu ponude, detaljno se pogleda, vrati po stvari gde vas ceka jos neko za stan i resen najveci problem, 5e krevet kuptilo i ok kuhinja.
Sto se tice plaze, deo blizi autobuskoj stanici, tj u toj uvali ima malo suve trave koju voda izbacuje ali sve na dalje a ima par kilometara je vrlo pristojno. Mesta za sopstveni suncobran i ostalo ima relativno dosta, naravno veci procenat povrsine plaze je za iznajmljivanje, 1e do 1,5e po rekvizitu opet ja mislim pristojna cena.
Sto se tice vode u kupatilu, dole u gradu ne znam, mi smo bili malko u brdu tacno iznad tunelcica ispod pruge, gazda ima svoj bazen i hidrofor pijace vode pa je bilo 24 od 24.
Provod za tako malo mesto je bio super, zive svirke i kafici puni, vikend vec i preterana guzva ali i lud provod uz malo vise narodnjaka. Eksploziv bend iz Novog sada svira rock za svaku pohvalu, a tu su i silni narodnjaci i prvi na celu decko iz Pozarevca (crne kose, smekerske face, 35 godina) koji je nedavno ispao na onim Grand klincima.
Prosle godine smo promenili prevozno sredstvo i dosli sa drustvom. Svi su se odusevili. Znaci bitna je organizacija.
Pozdrav!!!

#2 DRAGON

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 19. Jun 2007 - 18:16

:o :o :o :o
Ni crnjeg mesta, ni crnjeg "provoda"!

#3 pana

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2007 - 12:25

hi, ako neko ima bilo kakvu nformaciju o hotelskom naselju INEX ZALTAN OBALA molim da mi da utiske. Drugovi moji bi da idu tamo krajem septembra, pa interesuje ih dal vredi il ne?
Hvala unapred!

#4 Iwana82

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 13. Jul 2007 - 08:06

Baš me zanima zašto toliko razočarenje u vezi Sutomora! Šta je tako loše?
Ja sam baš planirala u avgustu malo tamo! Malo imam problem,jer društvo mi je ostalo bez kinte,pa bih išla sama,ali ako je tolika katastrofa ne bi!

#5 Tatjana

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 25. Jul 2007 - 16:56

Bila sam tamo tri puta, poslednji put 2000-te!
Tada je to mesto bilo jako lepo i prijatno za odmor.
Mesta za izlaske na ZO nije bilo, ali zato je Sutomore blizu, a tamo kafic do kafica, pa ko voli nek izvoli.
Meni se licno Sutomore ne svidja, a ZO mi je OK za odmor!
Obzirom da su ove informacije stare 7 god., ne znam kako je tamo sada i sta se sve promenilo.......

#6 Vesna

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • ženski

Napisano: 30. Jul 2007 - 15:09

Sve je loše, sve, sve! :angry:
Plaža puna, prepuna, a prljavooo, joj što je prljavo, pa oni kontejneri se ne prazne ne danima, već nedeljama, krave i konji bre iz kontejnera jedu ma... :angry:
Smrdi.
Kanalizacija se izliva na sred plaže.
Γειά σου

#7 Lin

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 11. Aug 2007 - 01:10

APSOLUTNO SI U PRAVU.Mi smo bili tamo u periodu od 13.7 - 22.7.Smestaj smo nasli preko barske agencije, naravno na netu i na slici je bio SUPER.Kad smo tamo otisli......UZAS jedan . Smestaj socijala najgora...i za to su nam trazili za nas troje 35e po danu.Mi se zahvalimo "veoma ljubazno" i odemo dalje.....Sva sreca nasli smo stvarno ekstra vilu "Jadranka"(naravno po 45e po danu, ali se isplatilo....).Sve u svemu nista nije onako kako se cini, tj. ne znas na sta ides.Osim ovog novog lepog smestaja AMA BAS MI NISTA NIJE BILO LEPO.PRljavo je .....,velika guzva....narodnjaci svuda treste.....Po prodavnicama neke jeftine, uzasne krpice....Nikad vise....Mi sada za skoro iste pare opet idemo u Grcku koja se , slazete se sa mnom , ne moze porediti sa ovim razocarenjem....

A da zaboravih, vikendom se cela Podgorica spusti ovde na kupanje..... Postavljena slika Mozete samo da zamislite sta je onda......Posto smo isli kolima , svaki dan smo isli na drugu plazu i to je bio spas.Jedini plus je sto hrana, restorani i kafici nisu skupi.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:23
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#8 Verka

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2007 - 19:48

Pogledaj porukuVesna @ 30. 07. 2007 - 15:13

Sve je loše, sve, sve! Postavljena slika
Plaža puna, prepuna, a prljavooo, joj što je prljavo .

Potpuno si u pravu, takvu prljavstinu skoro nisam videla.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:24
skracen citat

#9 Verka

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2007 - 20:02

Bila sam jednom i nije mi se dopalo. Dosta je udaljeno od Sutomora (15-20 min. peske). Uvece kada se vracas mrkli je mrak, a cela Zlatna obala je u stepenistu, pa pazi noge. Sto se pomenutog stepenista tice ono je na sve strane pa ti je potrebna dobra kondicija. Sobe sa desne strane su mnogo bolje i imaju lep pogled, a sa leve strane su ukopane u brdo i imam utisak da su vlazne. Plaza nije losa ali je more po podne prljavo (vraca se kanalizacija koja se izliva u more).

#10 mjovana

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 20. Aug 2007 - 22:11

Ma koja "zlatna obala"....alo ljudi, to je crna gora, ne govorimo o kanu i nici...... :blink: Budi srecna ako ti vodu budu pustali na 2 sata dnevno....

#11 dr.milicevic

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • muški

Napisano: 29. Aug 2007 - 23:23

@Vesna

Tako je bilo i pre tačno 10 godina 1997 kad sam prvi i poslednji put išao sa porodicom u Sutomore.
Ništa se promenilo nije, konji koji jedu iz kontejnera i slobodno kaskaju po magistrali.
Posebno sam bio oduševljen "giricama" koje se prodaju uveče pored šetališta. O čemu se zapravo radi. Izmedju glave plaže i "Milenine" postoji i treća plaža do koje se dolazi prolaskom kroz jedan mali tunel, taj tunel zapravo nije ništa drugo no kanalizaciona cev kroz koju se kanalizacija iz Sutomora uliva u more. Na kraju tunela se pecaju "girice" koje se uveče prodaju. Čoveka koji nije mogao da postigne da izvadi ribu sam uveče video kako istu prodaje ljudima koji šetaju. O ostalom smeću koje je plutalo po vodi da i ne pričam. Smeštaj na 200 metara od plaže, čitaj 30 minuta hoda. Sve u svemu ni "T" od turizma tamo ne postoji.

Što li Nemci otkazaše sve aranžmane za sledeću godinu?

#12 Vesna

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 30. Aug 2007 - 11:01

...Niti će se promeniti u narednih 10, 20 i ko zna koliko godina... Postavljena slika
Ali te girice... :(

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:25
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Γειά σου

#13 Vesna

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Sep 2007 - 13:19

Sutomore. :ph34r:
Γειά σου

#14 TA-Lovcen

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 19. Dec 2007 - 02:36

Pricamo li o istom Sutomoru:) :

Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika
Prijavite se u januaru ili februaru i osvojite popust od 50e za letovanje.

#15 TA-Lovcen

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 19. Dec 2007 - 02:40

Da je tako lose, ne bi bilo toliko guzve :) Provod je odlican... Zavisi ko sta voli :)
Ako volite mirnije mesto, sigurno da mir necete naci u Sutomoru... Sto se tice krava i konja, ja ih ne vidjam vec par godina...
Ove godine smo u objektu imali popunjenost kapaciteta 100% (20.06.-20.08.) u sezoni i 75% van sezone (10.06.-10.09).
Sutomore je vec pocelo da se prodaje neverovatno za sledecu godinu. Mi smo prodali vec oko 15% kapaciteta.
Tako da bih svecano dodelio slovo T od reci turizam ovom simpaticnom mestu na Crnogorskom primorju ;)
Prijavite se u januaru ili februaru i osvojite popust od 50e za letovanje.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0