Sutomore
Napisano: 14. Jun 2007 - 17:41
Prve godine smo devojka i ja isli busom, za smestaj nije bilo tesko jer cim smo izasli iz busa...katastrofa. Treba prebaciti kofere u bastu kafanice i sacekati da se razidju taksisti-odvratni nakupci koji nude smestaj i ugradjuju se u cenu. E posle se proseta malo, jedan od nas, usput stizu ponude, detaljno se pogleda, vrati po stvari gde vas ceka jos neko za stan i resen najveci problem, 5e krevet kuptilo i ok kuhinja.
Sto se tice plaze, deo blizi autobuskoj stanici, tj u toj uvali ima malo suve trave koju voda izbacuje ali sve na dalje a ima par kilometara je vrlo pristojno. Mesta za sopstveni suncobran i ostalo ima relativno dosta, naravno veci procenat povrsine plaze je za iznajmljivanje, 1e do 1,5e po rekvizitu opet ja mislim pristojna cena.
Sto se tice vode u kupatilu, dole u gradu ne znam, mi smo bili malko u brdu tacno iznad tunelcica ispod pruge, gazda ima svoj bazen i hidrofor pijace vode pa je bilo 24 od 24.
Provod za tako malo mesto je bio super, zive svirke i kafici puni, vikend vec i preterana guzva ali i lud provod uz malo vise narodnjaka. Eksploziv bend iz Novog sada svira rock za svaku pohvalu, a tu su i silni narodnjaci i prvi na celu decko iz Pozarevca (crne kose, smekerske face, 35 godina) koji je nedavno ispao na onim Grand klincima.
Prosle godine smo promenili prevozno sredstvo i dosli sa drustvom. Svi su se odusevili. Znaci bitna je organizacija.
Pozdrav!!!
Napisano: 19. Jun 2007 - 18:16
Ni crnjeg mesta, ni crnjeg "provoda"!
Napisano: 02. Jul 2007 - 12:25
Hvala unapred!
Napisano: 13. Jul 2007 - 08:06
Ja sam baš planirala u avgustu malo tamo! Malo imam problem,jer društvo mi je ostalo bez kinte,pa bih išla sama,ali ako je tolika katastrofa ne bi!
Napisano: 25. Jul 2007 - 16:56
Tada je to mesto bilo jako lepo i prijatno za odmor.
Mesta za izlaske na ZO nije bilo, ali zato je Sutomore blizu, a tamo kafic do kafica, pa ko voli nek izvoli.
Meni se licno Sutomore ne svidja, a ZO mi je OK za odmor!
Obzirom da su ove informacije stare 7 god., ne znam kako je tamo sada i sta se sve promenilo.......
Napisano: 30. Jul 2007 - 15:09
Plaža puna, prepuna, a prljavooo, joj što je prljavo, pa oni kontejneri se ne prazne ne danima, već nedeljama, krave i konji bre iz kontejnera jedu ma...
Smrdi.
Kanalizacija se izliva na sred plaže.
Napisano: 11. Aug 2007 - 01:10
A da zaboravih, vikendom se cela Podgorica spusti ovde na kupanje.....
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:23
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 12. Aug 2007 - 20:02
Napisano: 20. Aug 2007 - 22:11
Napisano: 29. Aug 2007 - 23:23
Tako je bilo i pre tačno 10 godina 1997 kad sam prvi i poslednji put išao sa porodicom u Sutomore.
Ništa se promenilo nije, konji koji jedu iz kontejnera i slobodno kaskaju po magistrali.
Posebno sam bio oduševljen "giricama" koje se prodaju uveče pored šetališta. O čemu se zapravo radi. Izmedju glave plaže i "Milenine" postoji i treća plaža do koje se dolazi prolaskom kroz jedan mali tunel, taj tunel zapravo nije ništa drugo no kanalizaciona cev kroz koju se kanalizacija iz Sutomora uliva u more. Na kraju tunela se pecaju "girice" koje se uveče prodaju. Čoveka koji nije mogao da postigne da izvadi ribu sam uveče video kako istu prodaje ljudima koji šetaju. O ostalom smeću koje je plutalo po vodi da i ne pričam. Smeštaj na 200 metara od plaže, čitaj 30 minuta hoda. Sve u svemu ni "T" od turizma tamo ne postoji.
Što li Nemci otkazaše sve aranžmane za sledeću godinu?
Napisano: 30. Aug 2007 - 11:01
Ali te girice... :(
Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 17:25
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 09. Sep 2007 - 13:19
Napisano: 19. Dec 2007 - 02:40
Ako volite mirnije mesto, sigurno da mir necete naci u Sutomoru... Sto se tice krava i konja, ja ih ne vidjam vec par godina...
Ove godine smo u objektu imali popunjenost kapaciteta 100% (20.06.-20.08.) u sezoni i 75% van sezone (10.06.-10.09).
Sutomore je vec pocelo da se prodaje neverovatno za sledecu godinu. Mi smo prodali vec oko 15% kapaciteta.
Tako da bih svecano dodelio slovo T od reci turizam ovom simpaticnom mestu na Crnogorskom primorju
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0